хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Выставка карикатур по теме "Новый мировой порядок"

В четверг 10.12.14 в ТРЦ "Большевик" в холле над кинотеатром " Баттерфляй" открылась выставка  по результатам  XIY международного конкурса карикатур "Незалежнисть" на тему "Новый мировой порядок". Вдохновитель и организатор конкурса, многолетний председатель Ассоциации карикатуристов Украины, многократный лауреат  международных конкурсов карикатуры, успешный дизайнер полиграфической продукции, карикатурист -  Константин Казанчев. Моя  работа " Катология" так же представлена на выставке. В  каталоге выставки она на стр.93. С электронной версией каталога  можно ознакомиться, пройдя   по ссылке http://cartoon.org.ua/Katalog2014_web.pdf   Рекомендую посетить выставку. Доступ на выставку свободный. Один из её участников и лауреат конкурса карикатурист журнала "Перець"  Анатолий Гайно сейчас  в составе батальона "Айдар" воюет на  востоке Украины.
И еще. С моим  поздравлением с Новым годом (годом козы) всем карикатуристам мира также можно посмотреть на сайте  http://caricaturque.blogspot.com/ .  Даю Ссылку http://caricaturque.blogspot.com/2014/12/new-year-2015-valeri-chmyriov-ukraine.html , кому интересно, полюбопытствуйте.
1

Коментарі

Гість: PuzkoAV

114.12.14, 18:43

Спасибо! Интересная выставка - жалко что она не проводится например в Украинском Доме. Казах молодец, а узбеки до сих пор похоже считают американцев врагами номер 1. Менталитет ,,Хомо советикус,,. Что нового про ,,Украинский перец,, - выйдет или нет? Если бы вы тот пилотный номер дали почитать - в смысле выложить для скачивания!!

    215.12.14, 07:06Відповідь на 1 від Гість: PuzkoAV

    Пілотний проек "Українського Перця" тут: http://blog.i.ua/user/3718012/1547781/

      Гість: PuzkoAV

      315.12.14, 19:40Відповідь на 2 від VChmyriov

      Розмір малий. Карикатури подивитись можна - а прочитати ні. Пробував збільшити масштаб - розпливается текст. А буде на папері?

        415.12.14, 20:45Відповідь на 3 від Гість: PuzkoAV

        Вже ні! Нема коштів. Ті хто обіцяв надрукувати журнал розтринькали кошти на передвиборчу кампанію. Пілотний примірник журналу надрукований на газетному папері форматом А-3. У мене немає сканера для такого розміру, та й папір не дозволяє якісне сканування з великою розподільчою здатністю. На жаль маємо те, що маємо.

          Гість: PuzkoAV

          515.12.14, 23:22Відповідь на 4 від VChmyriov

          Та ви з вашими одноперчанами хочаб інтернет версію Перця робили - щоб про нього взагалі не забули, а там дивись і журнал відродиться = дали б гідну відповідь різним російським Репьевим=інтернет версію закрити точно кішка тонка. Можна ж навіть електронну версію випускати-згодом навіть хоч і невеликі гроші брати на розвиток. Від держави грошей все одно довго ждати прийдется. З повагою ваш шанувач.

            Гість: PuzkoAV

            616.12.14, 20:39Відповідь на 5 від Гість: PuzkoAV

            В інтернеті колись шукав сайт журналу Перець. Знайшов Перець. ЮА - думав що це від редакції, а виявляется редакція журналу до такого і не додумалась. В и ж оформляете свій блог, невже не можна зробити інтернетвидання журналу. Ви б бачили скільки користувачів скачуть електронні версії старих номерів Перцю в інтернеті.Це у вас на блозі менше може читачів бо не всі знають авторів гуморесок і карикатур в Перці - навіть вас, Кохана або Василенка. Навіть не всі знають хто художник-мультиплікатор капітана Врунгеля та Остріва скарбів. Потрібна ярка назва сайта. Ви ж могли б зробити і спільний проект із сайтом http://perec-ua.livejournal.com/

              716.12.14, 21:50Відповідь на 6 від Гість: PuzkoAV

              Я пенсіонер а не бізнесмен! У мене немає коштів займатись адмініструванням журналу в інтернеті. Автори потребують гонорарів. Це їх хліб. Це тільки я можу безкоштовно розповсюдживати свої малюнки.