Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Молоді кримчани призовного віку вже з цієї весни служитимуть у р

Ось і дочекалися, коли корабель"Крим" пристав до берега Росії. Така радість, така радість! Нарешті Ви позбавилися загрози від "бандерівської" України. Нарешті Ви не будете чути ненависної української мови. Нарешті у Криму настала дійсна свобода. Нарешті Росія доправить Вам ешелони відпочивальників. Нарешті Ви будете тримати у руках такі омріяні російські рублі. Правда, є у цьому якась маленька червивинка, але  на неї не варто звертати уваги. А саме:   Матері та дідусі з бабусями, які так довго чекали на свободу від Росії, помахайте своїм синочкам та онукам хустинками, які вже цієї осені зійдуть на " берег" та поїдуть подалі від Криму захищати інтереси Росії, Дагестані, Чені, на Півночі та Далекому сході.  А може вони поїдуть за океан визволяти Аляску, від "тупих"( за Задорновим)  американців, чи розгрібати   радіоактивний попіл після путінського атомноо удару?  А чи повернуться вони звідти?  Україна вже це проходила у 1943-44 роках, коли "геніальний" маршал перемоги Жуков молодих хлопців з визволених окупованих теріторій не обмундированих, майже без зброї,під багнетами загороджувальних загонів гнав  на передову під кулі у якості гарматного м"яса. Те ж саме буде з кримчанами. Для рус-с-с-ської армії вони завжди залишаться бандерівцями. Дідівщина, клімат, національна ненависть, бойові дії, не такі лагідні як у Криму під час визволення від українського "ярма", зроблять свою справу. І якщо кримчанин все ж-таки повернеться до дому не у цинковій труні, то це буде озвірілий нелюдь, наркоман або фізична чи психічна каліка. У Росії Ви не зможете протестувати, захистити своїх онуків та дітей, вийшовши з плакатами на вулицю. Тепер Ви змушені будете ковтати те, що Вам дадуть, а російський гебельс Дмитро Кісельов з екрана телевізора розкаже як Вам гарно живеться під двоголовим орлом. Бажаю Вам, кримські матері і бабусі, які радо вітали визволення Криму, щиро бажаю щастя, здоров"я та процвітання у Росії!

Молоді кримчани призовного віку вже з цієї весни служитимуть у російській армії

Про це сьогодні повідомив самопроголошений голова уряду Криму Сергій Аксьонов, передає Еспресо.TV з посиланням на ТВі.

"Після входження до складу Росії в Криму буде діяти російська Конституція. Також на Крим поширюватиметься дія інших російських законів. Відповідно до них буде здійснюватися і призов до російської армії", – сказав Аксьонов.

Він визнав, що місце служби кримських призовників не обмежуватиметься півостровом.

"Ніякого розходження тут не буде, призовники служитимуть по всій країні, в тому числі й у Дагестані, й у Чечні, і взагалі на Північному Кавказі", – розповів Аксьонов.

Нагадаємо, що в Україні останній призов пройшов ще минулої осені у зв’язку з переходом повністю на контрактну армію. 

2

Коментарі

119.03.14, 13:13

От і почалося омріяне щастя