Профіль

Ыефы

Ыефы

Україна, Суми

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Земля, або Якби моя бабуся знала!

  • 22.09.13, 19:35
"Китай намерен купить в Украине 3 млн га земли для организации фермерского хозяйства. Таким образом страна пытается удовлетворить собственные потребности в продовольствии, на выращивание которого в Китае земель не хватает.

Украинская территория станет крупнейшей "заграничной фермой" Китая.

Соглашение китайская сторона подписала с украинской компанией КСГ Арго. Сначала последняя обеспечит заказчиков 100 тысячами гектаров, впоследствии территорию увеличат до 3 млн.

Сейчас ближайшие 50 лет на китайской ферме хотят выращивать свиней и собирать урожай овощей и злаков.

Интересно, что в 2009-м году у Китая было 2 млн га за своими пределами, которые использовал для выращивания урожаев." http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?kitay_pokupaet_3_mln_ga_ukrainskoy_zemli_dlya_virashhivaniya_pishhi&objectId=369834&lang=ru

Не знаю, чи перевертаються у гробах наші славні предки, на яких так люблять посилатися дЄпутати усіх мастей, але коли я почув цю новину по радіо, а потім знайшов підтвердження у мережі...

Кажуть, що не можна нікого проклинати, бо це повернеться до тебе. Але я не знаю як реагувати на такі новини?! Наші можновладці, які вміють лише п**діти на публіку, та добряче набивати свої нев***нні гаманці, нарешті дійшли до логічного фіналу. Дерибанити більше нічого. Тож розпродамо землю, та й світ за очі з цієї ****** території.

Мені можуть заперечити, що це не уряд чи ВР "здають в оренду" Україну. А якась там приватна агрофірма. Алеж їжаку зрозуміло, що такі речі без "вищого дозволу" не вирішуються...

А китайці, як це вже відбувається на Далекому Сході Росії, висмокчуть інтенсивними методами усе, що можна, з того шматка. А потім орендують інший. І залишаться "золоті черноземи", якими так полюбляють хизуватися депутати на сесіях ВР, лише у "протоколах засідань".

Своїм не дають нормально працювати. А чужим - будь ласка. Бо чужі одразу покладуть у "потрібну кишеню" достатній пакунок валюти.

Буду закінчувати, бо в мене окрім матюків ніяких слів не лишилось...

p.s. Заглибившись у тему довідався, що подібна ситуація з землею не лише у Росії, а й у Казахстані.

Висновок: вчіть товариші-панове китайську - мову наших майбутніх хазяїв...

стих. микро )))

и в двух строках порою рифма есть
вот, например, - 06. 06. 06.

Швидкоплин

  • 14.07.13, 22:00

Літо, як літа, відліта. 

З-за паркану зазирає осінь. 

А на черзі - віхоли сльота. 

І садів весняних перша просінь. 

Звёздная тропа

  • 14.07.13, 11:16
Хочу тропою Млечного пути
Пройти за горизонт, за отблеск  кромки неба.
Зачем? Быть может, самого себя найти,
Того кем я не стал, и кем я раньше не был.

А может где-то там, средь звёздной мишуры,
Нас ждёт очаг и вечный ломоть хлеба?
Лишь стоит отдышаться и...
Войти, без робости, во свет чертогов Феба.

правда о себе

Говорить о себе правду бессмысленно. Одни - не поверят. Другие - сочтут полным идиотом.

Совпадения...

  • 08.06.13, 14:57
Сегодня смотрел передачу о метеоритах. И обратил внимание на информацию о периодичности встреч с большим метеоритным потоком, с которым траектория Земли постоянно пересекается. Челябинский метеорит этого года - из серии свидетельств этих встреч.
Так вот. Земля проходит "сквозь строй" каждые 33 (тридцать три) года.
Какое-то очень знакомое число... Во всяком случае - для христиан.
Взяв калькулятор, и поделив пару дат, обнаружил, что с момента рождения Христа прошёл ровно 61 цикл космических встреч (кстати, астрономы давно уже говорят о том, что Вифлеемская звезда была реальным космическим объектом, прохождение которого у Земли наблюдали люди). И, естественно, остались в истории ровно 60 циклов с года распятия\вознесения. 
Кроме того, происходит наложение ещё и 11-летнего цикла гиперактивности Солнца. То есть, года рождения и смерти\воскрешения также были и годами солнечной активности.

Можно ли сделать из этих совпадений какие-то выводы? Не знаю. Ведь встречи Земли и метеоритов происходили и до событий в Вифлееме. Поэтому, возможно, это лишь одно из необычных совпадений...

p.s. Совпадения касаются ТОЛЬКО годов. Месяцы - ни при чём. Встречи с метеоритными потоками обычно происходят в феврале. А Пасха - после весеннего солнцестояния 22 марта.

p.p.s. Речь идёт ТОЛЬКО о встречах с метеоритным потоком. Которые (встречи) не обязательно заканчиваются падением больших метеоритов. Большинство крупнейших метеоритов, упавших на Землю, были "одиночками".

Поэтессе

  • 31.05.13, 23:33
Пожалуй никогда полночной тишиной
Не суждено пройти тропинкой лунной с Вами.
Но каждый раз парю, от новых строк хмельной,
И Ваши рифмы пью горячими устами.

(Крізь сито хмар...)

  • 14.05.13, 10:19

Крізь сито хмар просіють небеса

дещицю мрій, що ген за обрій линуть.

І упаде оманлива роса

і пил надій, котрі під ранок згинуть.

mobile

  • 01.05.13, 17:59
Вони усі цоткотіли підборами по-різному. Червоні елегантні черевички дріботіли досить знервовано. Чорні лаковані, 44 розміру, черевики впевнено сунули до своєї мети, відміряючи однаковісінькі, до міліметра, кроки. А дивакуваті, о цій порі року, розтоптані босоніжки човгали об асфальт, періодично змінюючи темп, та зупиняючись у несподіванних місцях. 
Але усіх їх єднало одне. Над ними линули, неприродніми метало-пластиковими хмаринками мобільні телефони найрізноманітніших кольорів та моделей. Деякі, як у того 44-го розміру, щось нудно буботіли, роблячі коротенькі паузи, аби почути "так" або "ні" у відповідь. Інші, як у червоненьких, поверескували, з'ясовуючи щось архіважливе і неприємне. Були й такі, як у "пофігістів"-босоніжок, що просто наспівували модні мелодії...

...А поруч, на узбіччі невпинного потоку розмов і мелодій, тихо стоять заквітчані дерева. Вони вдячно всотують усіма клітинами оксамиту листя та снігу пелюсток кожен промінчик щедрого сонця.
Горобці, перелітаючи з гілки на гілку, струшують тендітні пелюсти квітів. А вітер радо підхоплює дивні круглі сніжинки, та закручує їх у неквапливі спіралі теплої віхоли.
З-за рогу будинку, весело розмахуючи вухами, вискакує кудлатий спаніель. І летить, висолопавши язика, прямісінько крізь білу м'яку завірюху.
Поруч зі спаніелєм нечутно поспішає Весна, марно намагаючись хоч якось звернути на себе увагу черевиків, черевичок та босоніжок...
Дивачка! Вона ж не має навіть простісінької мобілки!