хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Дніпропетровський "регіонал" роздавав школярам гроші в конвертах

  • 28.05.12, 19:48
Депутати Дніпропетровської міської ради роздавали школярам гроші в конвертах, а їхнім батькам - подяки. Про це розповіли батьки учнів Ленінського району, повідомляють Коментарі.

Так, на урочистій лінійці, присвяченій останньому дзвонику, у школах учням вручалися іменні конверти з написом "Стипендія". На конвертах як відправник значилася "Дніпропетровська міська організація Партії регіонів", від Євгена Морозенка. Розмір стипендії складав 50 гривень.

Батькам стипендіатів вручали подяки оформлені в рамочки, також за підписом депутата міськради, глави бюджетної комісії Євгена Морозенка. Видання відзначає, що Морозенко є родичем екс-губернатора Дніпропетровщини Володимира Яцуби, а також керівником Дніпропетровського агрегатного заводу й главою бюджетної комісії Дніпропетровської міськради.



На місцевих виборах - 2010 Морозенко був обраний депутатом міськради у багатомандатному виборчому окрузі, що включає в себе Червоногвардійський район Дніпропетровська.

Нагадаємо, це не перший випадок підкупу виборців з боку представників Партії регіонів. Так, раніше громадські активісти виявили, що від імені народного депутата від ПР Максима Луцького у Києві безкоштовно поширюють ліки, на упаковці яких розміщене фото самого "регіонала". Згодом деяким мешканцям Солом'янського району почали роздавати пляшки шампанського з портретом Луцького.

Крім цього, на початку травня у школі №49 Фрунзенського району міста Харкова громадянські активісти зафіксували роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям. Роздача наборів здійснювалася особисто народним депутатом від ПР Іриною Горіною, яка планує балотуватись до Верховної Ради по виборчому округу в даному районі. До набору депутата окрім традиційних продуктових наборів з гречки і згущеного молока увійшли більш коштовні подарунки. Це подарункові сертифікати на 500 грн. однієї з парфумерних мереж.
6

Коментарі

129.05.12, 19:39

Хоч хтось дочекався покращення.

    229.05.12, 20:15Відповідь на 1 від Fred Perry

    Це купівля.

      329.05.12, 21:54

      Коли вже настане той час, коли

        429.05.12, 22:06Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

        Уже мабуть скоро.

          Гість: lyo Dnepr

          529.05.12, 23:34Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

          Коли вже настане той час, коли Он уже давно настал. Только стреляют не туда