хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Хорошковський розповів, коли для населення піднімуть тарифи.

  • 21.05.12, 21:49
Перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський під час зустрічі з місією МВФ під керівництвом Кріса Джарвіса заявив, що Україна буде вводити збільшення тарифів на енергоносії для населення після розробки програми адресної допомоги незахищеним верствам населення та застосування енергозберігаючих технологій.

Під час розмови Хорошковський спершу привітав Кріса Джарвіса із призначенням на посаду керівника місії МВФ в Україні та висловив сподівання на успішність подальшої співпраці, - йдеться у повідомленні прес-службі першого віце-прем'єра.

Обговорюючи внутрішньоекономічну ситуацію в Україні, перший віце-прем’єр-міністр наголосив на стабільності національної валюти, нормальному функціонуванні банківської системи та покращенні фіскальної політики.

"Спочатку ми опрацюємо застосування енергозберігаючих технологій, розробимо систему адресної соціальної допомоги, і після цього підійдемо до питання підняття тарифів до економічно обґрунтованого рівня", - зазначив Хорошковський.

Щодо розвитку відносин між Україною та МВФ, Хорошковський зазначив, що сторони мають рухатись шляхом економічної співпраці, зокрема, відновлення програми stand by.
5

Коментарі

122.05.12, 14:37

бариги

    222.05.12, 18:08Відповідь на 1 від Fred Perry

    Здирники.