хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Провідна австрійська газета написала про власність Януковича.

  • 13.05.12, 22:00
Провідна австрійська газета Die Presse вперше опублікувала статтю про те, як родина Януковича ховає в Австрії свої права власності на "Межигір'я". Про це у своєму блозі на "Українській правді" пише журналіст Сергій Лещенко.

"Поява такої публікації – це логічне продовження зростання європейської зацікавленості постаттю Януковича", - написав журналіст.

"Коли європейські лідери один за іншим почали відмовлятися їхати в Україну на саміт президентів до Ялти та на Євро-2012, європейські журналісти неминуче почали писати про персону Януковича, який спричинив цей бойкот. А, почавши писати про Януковича, вони неминуче вийшли би на тему "Межигір'я", - зазначив автор у своєму блозі.



"У статті в Die Presse австрійський журналіст Хервіг Хеллер детально описав, як Янукович використав Австрію як тиху гавань для того, щоб заховати свої капітали", - ідеться в блозі.

Газета Die Presse пише про те, що номінальним власником "Межигір'я" є донецька компанія Танталіт, яку на 99,97% заснувала австрійська прокладка Euro East Beteilgung GmbH – а нею, в свою чергу, на 65% володіє фірма австрійського біржевого брокера Йогана Вановіца, що зараз під слідством у Відні, а на 35% – англійська фірма Blythe (Europe) Ltd на чолі з австрійським юристом Райнхардом Прокшем, який оформив власність на цю фірму на траст із Ліхтенштейну.
6

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

113.05.12, 23:21

Арестократы, блят

    214.05.12, 18:29Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Да тільки з хацапетовки