хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Комуністи не наважились розгорнути у Львові червоні прапори.

  • 01.05.12, 21:43
За словами учасників мітингу, правоохоронці заборонили їм розгортати червоні прапори.


zik.ua
1 травня обійшлося у Львові без червоних прапорів, хоча з червоним транспарантом
Представники Комуністичної партії і їх прихильники провели у Львові присвячений святу 1 Травня мітинг під гаслом "За права робітників - трудящих!" без традиційних червоних прапорів, повідомляє УНІАН.


Близько 100 представників місцевих осередків Антифашистського комітету України, КПУ, ПСПУ і ветеранських організацій поклали вінки та квіти до Монументу воїнам-визволителям на вулиці Стрийській.

Учасники мітингу розгорнули кількаметровий червоний транспарант з написом: "Да здравствует 1 мая – День международной солидарности трудящихся!".

Після покладання квітів перед присутніми виступили лідери обласного осередку КПУ та ветеранських організацій.

Учасники мітингу тримали в руках червоні прапори. Однак не розгортали їх, оскільки, за їхніми словами, "працівники міліції заборонили розгортати червоні прапори, посилаючись на ухвалу міської ради".

"Вранці, перед початком мітингу, нас попередили працівники міліції про відповідальність за порушення ухвали Львівської міської ради, якою передбачається заборона оприлюднення у Львові червоних прапорів із символікою КПУ", - розповів член КПУ, голова облосередку Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.


zik.ua
Комуністи пообіцяли, що 9 травня обов'язково святкуватимуть з прапорами
Він зазначив, що вони не хотіли провокувати конфлікт, тож виконали вимогу, "хоча ухвала міської ради є грубим порушенням українського законодавства".


Водночас Калинюк пообіцяв, що 9 травня на вулиці Львова вони обов'язково вийдуть під червоними стягами. За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, органи прокуратури опротестують заборону міської ради на використання прапора Перемоги. Бо у прокуратурі вважають, що Львівська міська рада вийшла за межі своїх повноважень.
1

Коментарі

11.05.12, 22:05

Хай на краснай площаді своє шмаття розгортають!

    21.05.12, 22:35Відповідь на 1 від Fred Perry

    Біля трупа жида.

      32.05.12, 11:54Відповідь на 2 від Korsar-K

      то було б взагалі прикольно

        42.05.12, 18:49Відповідь на 3 від Fred Perry