хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Вибухи в Дніпропетровську не повинні стати судом Лінча.

  • 27.04.12, 22:37
Вибухи в Дніпропетровську не повинні стати судом Лінча - Мірошниченко
Коментувати 2
Друкована версія
Поділитись





За словами Мірошниченка, таким чином хочуть "закрутити гайки" опозиції та громадським рухам і заборонити будь-які публічні заходи. Фото: 24tv.ua

"Свободівець" Ігор Мірошниченко називає вибухи в Дніпропетровську "путінським" сценарієм влади.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами Мірошниченка, таким чином хочуть "закрутити гайки" опозиції та громадським рухам і заборонити будь-які публічні заходи.

"Можуть переступити і через Євро-2012. Для олігархів не так важливо, скільки приїде туристів. Бо всі кошти, які могли, вони вже вкрали. Покращити міжнародний імідж і так навряд чи вдасться через репресії проти опозиціонерів та громадян", - зазначив член "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березовець про "теракти": Це може бути операція закордонних спецслужб

Він вважає, що українці повинні боятися не вибухів, а байдужості.

"А також того, що, сидячи вдома, ти поступово перетворюєшся на раба системи. Тоді ти стаєш нікчемним хробаком, не потрібним народу. Зрештою втратиш свободу та країну. Українцям потрібно навпаки виходити на вулиці і відстоювати свої позиції – вимагати від влади пояснити, хто це влаштовує. Відповідями мають бути не відмазки, а реальні факти та звіти. Не повинно бути, як у білорусів, коли за вибух схопили двох хлопців, без суду і слідства засудили та розстріляли. Суд Лінча тут недоречний", - додав політик.
3

Коментарі

анонім

127.04.12, 22:50

Прикол в тому, що бандюкам може бути вигідно зірвати Євро. Бабло вже розпиляли. На Євро можуть зганьбитися остаточно. А так можна буде на опозицію кивати -- От, мол, падлюки, зірвали Євро. А ми ж так старалися!

    227.04.12, 22:54

    "А також того, що, сидячи вдома, ти поступово перетворюєшся на раба системи. Тоді ти стаєш нікчемним хробаком, не потрібним народу."

      Гість: Світанок

      327.04.12, 23:11Відповідь на 2 від Юрий Смирнов

        428.04.12, 20:11Відповідь на 1 від анонім

        Ні це щось не те,просто залякати людей,можливо.

          528.04.12, 20:17Відповідь на 2 від Юрий Смирнов

          "А також того, що, сидячи вдома, ти поступово перетворюєшся на раба системи. Тоді ти стаєш нікчемним хробаком, не потрібним народу."[/cit

          "А також того, що, сидячи вдома, ти поступово перетворюєшся на раба системи. Тоді ти стаєш нікчемним хробаком, не потрібним народу. Зрештою втратиш свободу та країну. Українцям потрібно навпаки виходити на вулиці і відстоювати свої позиції – вимагати від влади пояснити, хто це влаштовує