хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Керівництво України молилось у храмі Московського патріархату.

  • 15.04.12, 20:35
У ніч з 14 на 15 квітня Пасхальну утреню у Києво-печерській лаврі очолив Предстоятель УПЦ МП митрополит Володимир. В той же час службу у Володимирському соборі відправив партіарх УПЦ КП Філарет. Про це повідомляють офіційні сайти двох православних церков.

Разом із Первосвятителем у Лаврі, яка належить УПЦ МП, молились: президент України Віктор Янукович, прем’єр-міністр України Микола Азаров, голова Верховної ради України Володимир Литвин, губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк, голова КМДА Олександр Попов, члени уряду, народні депутати та інші високопосадовці. По завершенні утрені Блаженніший митрополит Володимир відбув до Свято-Покровського жіночого монастиря м. Києва, де у соборному Свято-Миколаївському храмі очолив Божественну літургію. Наприкінці богослужіння, Архіпастир поздоровив віруючих із святом Пасхи, - повідомили у прес-службі УПЦ МП.

В той же час, як повідомили у прес-службі УПЦ КП, 14 квітня близько 23:00 з Єрусалиму було привезено Благодатний вогонь. Делегацію, яка його привезла очолював народний депутат України Петро Ющенко. Він передав вогонь Патріарху, який у Володимирському соборі запалив від нього лампаду та подав Святе світло присутнім віруючим, повідомили у церкві.

Після завершення утрені богослужіння продовжилося співом Пасхальних часів та святковою Божественною літургією. Під час літургії за традицією початкові вірші першого розділу Євангелія від Іоанна були прочитані різними мовами. Богослужіння завершилося освяченням пасхальних хлібів та пасхальних приношень, ідеться у повідомленні прес-служби УПЦ КП.

Нагадаємо, у неділю 15 квітня в Україні відзначають свято Христового Воскресіння.
2

Коментарі