хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

. Януковича у Львові зустрічатимуть пікетами.

  • 11.04.12, 21:09
Опозиція зустріне Президента Україна Віктора Януковича 12 квітня у Львові акцією протесту під гаслом: "Очистимо Україну від брудного режиму".

Про це повідомив депутат Львівської облради Андрій Корнат.

Участь в акції візьмуть представники опозиційних сил, які увійшли до Комітету опору диктатурі, зокрема, партій "Фронт Змін", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", УРП, "За Україну!", "Наша Україна", "УДАР" , і "Громадянська позиція".

"О 10.00 учасники акції зберуться в центрі міста - на площі біля пам'ятника Шевченку під гаслами:" Ні - репресіям представників опозиції у Львівській області! "," Ні - урядовим реформам, спрямованим на бездоріжжі, безробіття і зубожіння "," Геть нелегітимного губернатора Костюка ! ", - сказав Корнат.

Далі учасники акції мають намір пройти до Палацу Потоцьких, де попередньо запланована зустріч Президента з представниками львівської інтелігенції. Опозиціонери оприлюднять звернення львівського КСД до представників інтелігенції Львівської області з проханням бойкотувати зустріч з Януковичем.

Читайте: Львівська облрада висловила недовіру ВР


"За даними офіційних джерел, на" добровільну "зустріч з Президентом запросили Героїв України та інших представників. Ось ми і звернемося до них, щоб вони бойкотували цю так звану "добровільну" зустріч ", - зазначив Корнат.

У свою чергу депутат Львівської облради Олесь Старовойт, який також брав участь у засіданні КСД, повідомив, що програма перебування Президента України 12 квітня у Львові "тримається в таємниці", тому акцію зі зверненням до львівської інтелігенції проводитимуть або біля Палацу Потоцьких, "або діяти по ситуації ".

У прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода" повідомили, що "міський голова Львова Андрій Садовий через суд добиватиметься заборони проведення акції КСД в день приїзду Президента Віктора Януковича". За його словами, "про це сказали заступнику голови ЛОО ВО" Свобода "Віталію Горбатенко у виконкомі міськради, коли він прийшов реєструвати заявку на проведення акції".

Нагадаємо, завтра, 12 квітня, Президент України відкриє новий термінал міжнародного аеропорту "Львів", а також зустрінеться з президентом УЄФА Мішелем Платіні під час робочої поїздки до Львова.
4

Коментарі

112.04.12, 16:28

це вам не данбас!

    212.04.12, 20:33Відповідь на 1 від Fred Perry

    Це точно.

      анонім

      312.04.12, 23:29

      Споримо, ментів буде більше, ніж мітингувальників? Тому що послідовний

        412.04.12, 23:31Відповідь на 3 від анонім

        А без мінтів він не може.