хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Громадські активісти передали Попову 10 вимог.

  • 06.04.12, 21:39
Група громадських активістів із Самоврядної Альтернативної Мережі (САМ) зустрілася главою КМДА і передала йому десять вимог. Про це повідомляє кореспондент Тижня.

На початку зустрічі Попов дорікнув активістам за те, що вони учинили 5 квітня, коли увірвалися до його кабінету. "Так не робиться", - сказав він і зажадав вибачень. Проте, один з активістів, журналіст Єгор Соболєв сказав, що вони прийшли не до нього, а до депутатів, які учора відмовилися з ними зустрітися. "На жаль, це чи не єдиний спосіб донести наші вимоги до влади, оскільки нас не чують", - сказав Соболєв.

Після чого активісти передали Попову 10 вимог. Серед них - зупинити вирубку лісу у Святошинському районі, забудову на Театральній, відмінити виділення землі на вул. Гоголівській, на якій збираються побудувати торговельно-розважальний центр, зупинити забудову скверу на вул. Маяковського тощо.

Окрім того, активісти також вимагають від глави КМДА Олександра Попова і головного архітектора Києва Сергія Целовальника накласти мораторій на забудову суперечливих ділянок до того часу, коли буде розроблений новий Генеральний план міста Києва.

Сторони домовилися зустрітися за 10-12 днів для наступного етапу переговорів.

Нагадаємо, 5 квітня група активістів, що зібралася на акцію протесту проти незаконних забудов у Києві, увірвалася до приміщення мерії Києва і захопила кабінет голови КМДА Олександра Попова.
2

Коментарі

анонім

16.04.12, 21:48

Це виповзень донецький геть припух -- це з якого дива кияни за відстоювання своїх прав мають перед ним вибачатися? Варто було ще й по писку втулити, аби місце своє шавка риганалівська знала. А за те, у що виродки Київ перетворили -- то на палю усіх, або по ліхтарях на Хрещатику розвішати.

    26.04.12, 21:57Відповідь на 1 від анонім

    Так Попов ставленник даунів,я за нього голосувати по любому не буду і багато моїх знайомих теж.