хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

"Вітіну тисячу" отримають лише ті, кого обділили "юліною".

  • 02.04.12, 20:52
Нові компенсації вкладів СРСР отримають не усі.



УНІАН
Виплати почнуться 1 червня
Тисячу, яку обіцяв президент Віктор Янукович вкладникам "Ощадбанку" СРСР, отримають лише ті громадяни, які не отримали свого часу "юліну тисячу", повідомила керівник прес-служби "Ощадбанку" Ярослава Титова.


Про те, як будуть організовані виплати, стане відомо пізніше. До цього глава НБУ Сергій Арбузов пояснював, що тисячу, за бажанням вкладника, або переведуть на електронну платіжну картку, або видадуть готівкою, або оформлять вклад в "Ощадбанку" під вигідний відсоток, пише "Сегодня".

Як повідомлялось, початок виплат запланований на 1 червня (не більше 1000 гривень в одні руки).

Кошти на це, за даними Нацбанку та Кабміну, будуть отримані за рахунок додаткових надходжень до бюджету, а не за рахунок друкування грошей, чи збільшення податкового тиску.

Нагадаємо, 7 березня Віктор Янукович запропонував чотири напрямки подальшої реалізації соціальної реформи, які необхідно реалізувати для покращення якості життя громадян. Серед цих напрямів - іпотечне кредитування, підвищення зайнятості населення, підвищення соціальної допомоги малозабезпеченим, а також повернення громадянам вкладів "Ощадбанку" СРСР.
1

Коментарі

анонім

12.04.12, 21:10

Забембали, юліна. вітіна тища. Спочатку вкрали у людей заощадження, тепер тіпа добро роблять. А найгірше, що лохи ведуться -- хоча мали би вже давно бунт влаштувати, та вимагати повернення з Московщини своїх грошей!

    22.04.12, 21:16Відповідь на 1 від анонім

    А ви ніколи не замислювались чому ніколи не підіймаеться тема втрачених грошей які були за часів союзу?

      анонім

      32.04.12, 21:23Відповідь на 2 від Korsar-K

      А ви ніколи не замислювались чому ніколи не підіймаеться тема втрачених грошей які були за часів союзу?А що тут думати? В 1993 році було підписано угоду з москалями про повернення грошей вкладників Ощадбанку в Україну. По памяті, сума десь 130 млрд американських грошей. Що це значить для москалів? От їхня агентура і дуре голову людям "тищею".

        43.04.12, 19:38Відповідь на 3 від анонім

        Це так ,а тепер потрібно задуматись що до наших правителів які були з тих пір,вони недуже нагадують москалям про це,чому?

          анонім

          53.04.12, 19:41Відповідь на 4 від Korsar-K

          Це так ,а тепер потрібно задуматись що до наших правителів які були з тих пір,вони недуже нагадують москалям про це,чому?Так я ж і кажу -- при владі їхня агентура, то хто згадувати стане? Поки не оберемо українську владу, так і будуть нам нашими грошима боги повертати!

            63.04.12, 20:23Відповідь на 5 від анонім

            Поки ми не зробимо повну перелюстрацію нічого в нас не вийде.

              анонім

              74.04.12, 22:25Відповідь на 1 від анонім

              вимагати повернення з Московщини своїх грошей!Так ніззя, це ж "історічєская родіна", всьо-такі не по "братскі" энто