Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Список найбільших прогульників Ради знову очолили «регіонали».

  • 28.03.12, 20:49
За три місяці роботи Верховної Ради найбільше пленарні засідання пропускали депутати Партії регіонів. Такими є результати підбиття підсумків участі народних депутатів у пленарних засіданнях Верховної Ради за перший квартал 2012 року заступником голови Ради Миколою Томенком.

Зокрема, окрім реєстрації в залі за допомогою електронної системи «Рада», згідно статті 26 Регламенту Верховної Ради України перед відкриттям кожного пленарного засідання проводиться особиста реєстрація народних депутатів на підставі пред’явлення посвідчення народного депутата та підтвердження своєї присутності власноручним підписом у журналі реєстрації.

Як зазначив Томенко, саме письмова реєстрація є підтвердженням реальної присутності народного депутата на пленарному засіданні, оскільки, ні для кого не секрет, що електронна реєстрація зазвичай відбувається шляхом розміщення карток депутатів уповноваженими представниками фракцій. Тому електронна реєстрація не дає реальної картини присутності чи відсутності депутата у залі засідань.

«За три місяці роботи відбулося 28 пленарних засідань. 73 народних депутати за цей час не пропустили жодного пленарного засідання. 26 з них – народні депутати з Партії регіонів, 14 – з БЮТу, 7 – з Народної партії, 4 – з КПУ, 9 – з НУ-НС, 10 – з групи «Реформи заради майбутнього» та 3 позафракційних. Окрім того, 17 народних депутатів пропустили всі пленарні засідання за цей період. Більшість з них з Партії регіонів – 11, 3 – з БЮТу, 1 – з НУ-НС та 2 позафракційних», – йдеться в повідомленні прес-служби Томенка.

Зокрема, у список «прогульників» потрапили депутати від Партії регіонів: Нуруліслам Аркаллаєв, Рінат Ахметов, Андрій Веревський, Юрій Іванющенко, Сергій Момот, Олександр Пеклушенко, Антон Пригодський, Василь Стельмашенко, Василь Хмельницький, Юрій Чертков, Артем Щербань, БЮТ: Гарегін Арутюнов, Костянтин Жеваго, Вадим Трофименко; позафракційні - Руслан Богдан і Олександр Буряк. Від НУНС на засідання Ради не ходив Ігор Палиця.

Серед керівників політичних партій, які найбільше прогулювали засідання, на першому місці Наталія Королевська (УСДП), що пропустила 22 засідання, на другому - Святослав Олійник ("Україна майбутнього") - 19 пропусків та Микола Катеринчук ("Європейська партія України") - 18 пропусків.

Нагадаємо, депутати Партії регіонів неодноразово лідирували у списку тих, хто найбільше прогулює засідання Верховної Ради.
2

Коментарі