хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Топ-5 зухвалих вчинків провідних "регіоналів"

  • 19.03.12, 21:42
Представники Партії регіонів все частіше демонструють зухвальство та зневагу, а деякі навіть не гребують застосувати фізичну силу.

21 грудня 2011 року на річній підсумковій прес-конференції президент Віктор Янукович відповів на незручне запитання журналіста Мустафи Найєма так: "Те, що ви розвиваєте, мені мало цікаво. Я дуже мало маю часу для насолоди. Вчора, наприклад о 3:00 ночі приїхав додому, встав о 6 ранку. Про яку солодкого життя ви міркуєте? Я вам не заздрю. Ми з вами один одного добре знаємо і розуміємо. Решту додумаєте самі".

Сам же Мустафа Найєм назвав таку відповідь не погрозою, а лише промахом прес-служби Віктора Януковича.



22 лютого 2012 року прем'єр Криму Анатолій Могильов нахамив депутату кримського парламенту Олександрі Кужель. Кужель пояснила поведінку Могильова безкультур'ям і відбитком міліцейського минулого.

.

1 березня Одеський міський голова Олексій Костусєв перед самим вильотом офіційної делегації до Грузії випровадив з літака журналістів двох видань. Він наполіг на виключенні журналістів телекомпанії «1+1» і сайту «Думская.net» зі складу делегації.

Сам Костусєв опісля заявив, що не вимагав, аби журналісти вийшли з літака.

17 березня під час зїзду Партії регіонів її голова, чинний прем’єр Микола Азаров відмовився спілкуватися з журналістами. Йому не сподобалися їхні запитання щодо можливої зміни лідера партії на Сергія Тігіпка. Журналісти запитали, чи не боїться Азаров, що Тігіпко підсидить його? Глава уряду не захотів відповідати, що викликало обурення журналістів, які почали наполягати на тому, щоб він відповів. "Бачите, що їх цікавить? Найголовніше – це зіштовхнути нас лобами. Не вийде", - сказав Азаров, звертаючись до Тігіпка, який стояв поряд з ним.

18 березня народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник застосував силу проти народного депутата Ірини Геращенко (НУНС). Це сталося на одній з виборчих дільниць Обухова, де проходили вибори міського голови.



Після інциденту сам Мельник зажадав вибачень від Геращенко за образу. Вона, начебто, обізвала його хамом.
5

Коментарі

119.03.12, 22:19

Головне це все не забути!

    219.03.12, 22:21Відповідь на 1 від Fred Perry

    І гидко і противно.

      320.03.12, 15:42

      яка гидота...

        420.03.12, 20:59Відповідь на 3 від bekirini