хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

У Запоріжський суд, самий кращий суд для ПР.

  • 13.03.12, 20:55
Запорізький окружний адміністративний суд заборонив запорізьким обласним організаціям партій "Фронт змін", "ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода" проводити у вівторок мітинг біля стін Запорізької обласної державної адміністрації. Про це Українським Новинам повідомив представник "Свободи".

За його інформацією, позов із проханням про заборону мітингу подав до суду виконавчий комітет Запорізької міської ради 12 березня у зв'язку з тим, що заявку на проведення акції в цьому ж місці й у цей же час подали представники запорізької міськорганізації Партії регіонів.

У "Свободі" повідомили, що мітинг за назвою: "Вставай! Покажи Януковичам червону картку!" планували провести активісти й прихильники молодіжних організацій партій.

У ході акції вони планували дати оцінку передвиборчих обіцянок президента Віктора Януковича молоді.

"Обіцяв квартири для молоді - дав камери для політв'язнів; обіцяв 75% бюджетних місць у ВНЗ - дав українофоба Табачника; фінансує "тушок" замість підвищення стипендій; корумпує освіту замість поліпшення її якості", - сказано в повідомленні.

Зі слів співрозмовника агентства, у зв'язку із судовою забороною у вівторок представники "Фронту змін", "Батьківщини" і "Свободи" приносили в мерію Запоріжжя повідомлення про проведення акції в іншому місці й в інший час, але не виявили на робочих місцях керівництва й службовців управління внутрішньої політики, преси та інформації міськради й канцелярії.

При цьому, зі слів представника "Свободи", у відділі зі зв'язків із громадськістю йому безпідставно відмовили в реєстрації повідомлення про проведення акції.

"Протягом двогодинної суперечки на робочих місцях не було виявлено жодного відповідального за реєстрацію заяв керівника, заступника чи інших службовців міської ради, що ми розцінюємо як злочинне службове недбальство й зневагу до людей", - сказано в повідомленні.

У зв'язку із цим, "Свобода" має намір просити прокуратуру й безпосередньо мера Запоріжжя Олександра Сіна притягти чиновників, які були відсутні на робочих місцях, до відповідальності.
3

Коментарі

113.03.12, 22:54

взагалі оригінальне місто.

    215.03.12, 13:27

    нічого дивного... Тільки ж досі це будемо терпіти!

      315.03.12, 19:48Відповідь на 1 від Fred Perry

        415.03.12, 20:07Відповідь на 2 від bekirini

        Це залежить тільки від нас.

          515.03.12, 21:54Відповідь на 4 від Korsar-K

          організатора треба... а хито візьметься?! ...

            616.03.12, 20:43Відповідь на 5 від bekirini

            Це хороше питання.

              716.03.12, 23:57Відповідь на 6 від Korsar-K