хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Кузьмін "шиє" Тимошенко вбивство Щербаня і нехоче допиту Путіна.

  • 10.03.12, 12:37
Заступник генпрокурора анонсував екс-прем'єрові ще з десяток карних справ і судових рішень.


Сегодня
Заступник генпрокурора запевняє, що викликати на допит Путіна не було жодних підстав
"Чорною плямою" на міжнародній репутації України є не суд над Юлією Тимошенко, а оцінки, котрі дають цій події політики, в тому числі й на Заході. Про це заявив заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін.


На його думку, справа екс-прем'єра Тимошенко містить дві складові: правову та політичну. Захист обрав саме другий аспект і всіляко на ньому наголошує, будуючи в такий спосіб захист колишнього чиновника.

Заступник керіника ГПУ вважає, що правова сторона процесу очевидна, тому коментувати навіть немає чого. "Вина екс-прем'єра в скоєнні злочинів доведена, і політична оцінка цього судового процесу – це політична оцінка, яка нічого спільного не має із законом і правовими процедурами", - наголосив він.

Кузьмін підкреслив, що відносно Тимошенко розслідувалося близько десятка кримінальних справ, котрі виникли ще за попередньої влади.

"Крім того, не для кого не є таємницею, що Генпрокуратура перевіряє інформацію про причетність Тимошенко до фінансування замовного вбивства депутата українського парламенту Євгена Щербаня та членів його родини. У нас є достовірна інформація про сплату з рахунків фірм, які контролювали Тимошенко і Лазаренко, коштів кілерам за це зухвале вбивство. Таким чином, кримінальний шлях екс-прем'єра Тимошенко став об'єктом дослідження групи слідчих як генпрокуратури України, так і Служби безпеки України, так і Державної податкової інспекції України", - візначив Кузьмін.

Водночас він наголосив, що всі існуючі кримінальні справи проти Тимошенко вже завершено. Вони передані захисникам для ознайомлення. "Після вивчення ці справи будуть скеровані до суду для розгляду по суті", - запевнив заступник генпрокурора.

Кузьмін пояснив, що за "газові угоди" притягнута до відповідальності лише Тимошенко, оскільки Путін не розглядається українськими правоохоронцями в якості особи, що завдала шкоди державі.

"Якби прем'єр Путін здійснював якісь дії на території України, і якби ці дії суперечили українським законам, була б неодхідність у його допиті. Стосовно Тимошенко, той злочин, який вона скоїла, є очевидним для українських слідчих та судів. Звинувачувати Путіна у тому, що Тимошенко в Україні скоїла злочин на посаді, який завдав такої колосальної шкоди Україні, ми не можемо. Слідчий самостійно обирає шлях, яким він доводить провину, і запрошує на допити людей, які можуть допомогти слідчому отримати об'єктивну картину. У нашому випадку у слідчого не було необхідності допитати Путіна, і саме тому допиту не було", - пояснив Кузьмін.
3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

110.03.12, 12:42

Кузьмин врёт на каждом слове. Он самая грязная шестёрка Януковича.

    анонім

    210.03.12, 12:58

    Ще б сказав, що ЮВТ особисто передавала готівку виконавцям. Маячня суцільна. Якби про сплату замовникам вбивства з рахунку підконтрльних кампаній говорили з приводу ПРиматів -- я б повірив, вони настільки тупі, що могли це зробити. Коли таке говорять про Лазаренка, майстра вибудовувати усілякі фінансові схеми -- то це вже маячня. Та й навіщо Лазаренкові було мочити Щербання? На той час це бува його союзник. Адже вони обидва з "червоних директорів" і протистояли в Донбасі бандюкам Брагіна-Ахмєтова. Що, Лазаренко такий вже даун, аби, знищивши Щербання, лишитися сам на сам з бандюками? Він значно розумніший. Коротше -- мачня шакалів в розрахунку на даунів.

      310.03.12, 14:03

      Пусті слова,за якими нічого не стоїть.не факти,а вода.Чорт забирай,щоб вас так судили.

        анонім

        410.03.12, 16:09

        Тимошенко то - еврейка. А "Проти жидів всі методи боротьби допустимі.."

          510.03.12, 21:16Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          Мурку заспівав і став замом у Пшонки,ось такі в нас правові органи.

            610.03.12, 21:20Відповідь на 2 від анонім

            Це звісно брехлива інфа від дауна,всі знають хто це зробив.

              710.03.12, 22:06Відповідь на 3 від sanchezstar