хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Жирують за народні гроші.

  • 09.03.12, 20:55
Генпрокуратура на «секретному тендері» закупила розкішні «Toyota Camry»
Автомобілі, придбані в лютому Генеральною прокуратурою України за 3,57 млн грн, виявились седанами «Toyota Camry». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

держзакупівліВартість одного авто склала 446 тис. грн, або майже $56 тисяч за курсом Нацбанку. Придбано вісім автомобілів. Згідно з технічним завданням, автомобілі мають бути у найрозкішнішій комплектації «premium» зі шкіряним салоном і мати двигун об’ємом 3,5 літра, що є найбільшим для цієї марки авто.

На момент опублікування новини конкурсна документація щодо придбаних автомобілів на сайті «ВДЗ» була відсутня.

Після звернення народного депутата Віктора Матчука до ГПУ з вимогою надати відсутні документи, ГПУ повідомила, що вся документація була опублікована у відповідністю з вимогами закону про державні закупівлі. Відразу після цього документація з’явилась на сайті «ВДЗ».

Як повідомлялось, у грудні 2011 року Генпрокуратура за 35 млн грн придбала різні товари та послуги, в тому числі замовила модернізацію свого сайту за 1,1 млн грн.

Тоді також не було опубліковано жодних документів щодо цих тендерів.

Також на «ВДЗ» не було опубліковано результату тендеру на будівництво нового офісу для Гепрокуратури по вул. Різницька, 13/15, який за різними даними коштує від 99 млн грн до 312 млн грн.

Нагадаємо, 9 лютого Верховна Рада прийняла за основу проект змін до низки законів, що регулюють держзакупівлі. Ці зміни у разі їх прийняття загрожують поверненням корупційних схем.
5

Коментарі

111.03.12, 17:37

це ще не все

    211.03.12, 19:50Відповідь на 1 від Fred Perry

    Звісно що ні.