хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Москаль: народ вже готовий розірвати владу.

  • 08.03.12, 22:34
Народний депутат Геннадій Москаль стверджує, що під час поїздок Україною не чув від людей жодного хорошого слова на адресу влади. Про це Москаль розповів в інтерв'ю «Газеті по-українськи».

«Під час поїздок я не чув жодного хорошого слова на адресу влади. Це дзвоник для неї. Від влади чекають конкретних дій, покращення життя. А Партії регіонів немає з чим іти до людей. Недавно був на зустрічі у Вінницькій області. Там один чоловік кожні 10 хвилин говорив, що треба брати автомати і всіх перестріляти. Народ каже: «Ми їх розірвемо». Люди закликають до фізичного насилля та знищення. І не жартують», - зауважив політик.

За словами Москаля, поки що українці розгублені.

«Політичним грипом у відношенні до конкретної партії люди не захворіли. Вони захворіли зневірою у правлячу верхівку», - сказав він.

За словами Москаля, революція може початися з того, що комусь у тролейбусі на ногу наступлять.

«А може бути, коли 20 чоловік із якогось райцентру підуть на Київ. Щоб захопити владу, треба сто тисяч людей. Оточити Адміністрацію президента, Кабмін, Верховну Раду. Міліція перейде на бік людей, а армії як такої в нас немає. Громадянської війни не буде», - впевнений політик.

На його думку, поки що люди не виходять на вулицю, бо немає лідера.

«Звільніть Луценка, і через місяць у Києві будуть сто тисяч людей. І міліція, армія та СБУ перейдуть на їхній бік», - додав Москаль.

Як повідомлялось, Партії регіонів загрожує справжня електоральна катастрофа – вже зараз соціологи фіксують втрату нею першої позиції у передвиборчих рейтингах.

Перші симптоми того, що станеться, можна було спостерігати під час довиборів у органи місцевого самоврядування у Київській, Вінницькій, Житомирській областях.

У такій ситуації найоптимальнішим сценарієм для влади є перенесення виборів на 2015 рік, про що час від часу відбуваються санкціоновані самою ж владою витоки інформації.

«Але такий розвиток подій є одночасно і найнебезпечнішим для Банкової, оскільки може мати одразу два катастрофічні для неї наслідки – жорстку реакцію Заходу (до запровадження санкцій) та соціально-політичний вибух в країні (оскільки в такий спосіб населення позбавлять можливості легітимно змінити ситуацію в Україні)», - пише автор.
3

Коментарі

18.03.12, 23:05

Москаля слушать - себя не уважать. Он же психически не здоров.

    28.03.12, 23:08Відповідь на 1 від Swыdоmыi

    А хто по вашому в нас здоровий?

      анонім

      38.03.12, 23:16

      "на їхній бік" - ці каво кого він мав на увазі...

        49.03.12, 00:03Відповідь на 3 від анонім

        На бік іншого режиму.

          59.03.12, 00:07Відповідь на 2 від Korsar-K

          А хто по вашому в нас здоровий?С Вашего боку - Гриценко, с нашего - Табачник. Это два гиганта мысли.

            69.03.12, 00:14Відповідь на 5 від Swыdоmыi

            Мабуть з вашої думки Янукович самий здоровий.

              79.03.12, 00:19Відповідь на 6 від Korsar-K

              Мабуть з вашої думки Янукович самий здоровий.Это вообще тряпичная кукла. Я ж говорю - Табачнику надо срочно выходить из регионов и идти на выборы во главе собственной партии. Дело Регионов табак.
              Умных людей видно в разных партиях. Мне например нравится Катеринчук.
              В Тимошенко я разочаровался - не люблю хамелеонов. Она стала более про украинской, чем сам Тягнибок. Это ошибка - голоса на Западе всё равно уйдут к Тягнибоку, а на Востоке она их потеряет.

                89.03.12, 00:22Відповідь на 6 від Korsar-K

                Мабуть з вашої думки Янукович самий здоровий.Я не перевариваю трёх людей в ПР - Герман, Чечетова, Лукьянова - да и вообще смешно смотреть как они изворачиваются и лгут своему избирателю - на Западе им всё равно ничего не светит, а на Востоке они многое потеряют. Не нравится мне также Вячеслав Кириленко - у него слишком твердолобая антироссийская позиция.

                  99.03.12, 00:24Відповідь на 6 від Korsar-K

                  У ПР вся надежда на мажоритарные тушки, а это спасибо "Фронту змин" и другим "оппизиционерам". Уже не помню позицию БЮТ по этому вопросу.

                    109.03.12, 00:34

                    Со статьёй я полностью согласен - так и есть. Не знаю что они будут делать и куда прятаться. Но вот роль Тягнибока мне не ясна - разве он не лидер? Так чего помалкивает?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна