хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Заарештували Херсонських студентів.

  • 02.03.12, 21:51
У Херсоні наряд міліції затримав двох студентів четвертого і п'ятого курсів Херсонського національного технічного університету, які розклеювали «антипрезидентські» листівки. Про це повідомляє місцеве видання Kherson.pro.

Дніпровський райвідділ міліції міста Херсона порушив проти студентів кримінальну справу за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (групове хуліганство), і тепер їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі. З них також взята підписка про невиїзд.

Крім цього, як пише видання, у студентському гуртожитку, де мешкають студенти, працівники СБУ проводили обшук.

Студенти ХНТУ скачали на одному із сайтів зразки «опозиційних» листівок і вирішили їх розклеїти.

«Про затримання студентів я знаю і зі зразками антипрезидентських листівок також ознайомлений. Обидва ці студенти нормально вчаться, та й характеризуються позитивно. А тиражуванням і розклеюванням листівок вони займалися у позанавчальний час, карати їх за нашою лінією нема за що. Однак, якщо суд визнає їх винними і засудить нехай навіть до умовного покарання, з університету обидва будуть відраховані – нам інженери з судимістю не потрібні», – розповів ректор ХНТУ Юрій Бардачов.

Нагадаємо, нещодавно в Києві міліція затримала чотирьох активістів за розповсюдження біло-синіх презервативів із зображенням Януковича.
3

Коментарі

анонім

12.03.12, 21:56

Час переходити до партизанської боротьби!

    22.03.12, 22:07Відповідь на 1 від анонім

    Так.

      33.03.12, 18:34

      любімий савок вазврасчаєца

        43.03.12, 21:02Відповідь на 3 від Fred Perry

        і це не радує.