хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Охорона Литвина вимагала стерти відео кортежу спікера.

  • 29.02.12, 22:38
Працівники державної охорони намагалися змусити журналістів видалити з камери відео із приїздом кортежу Володимира Литвина у Житомир. Про це повідомляє "Перший Житомирський".

«Працівники державної охорони наполягають на тому, що відео із приїздом кортежу Володимира Литвина у Житомир, треба видаляти із картки пам’яті», - зазначило видання.

«Вони пояснюють це тим, що мають внутрішнє розпорядження, в якому йдеться про засекреченість роботи охорони із першими особами держави. Тому знімати те, як до обласної адміністрації під’їжджають машини Литвина та як він виходить із авто - не можна», - пише "Перший Житомирський".

Видання зазначає, що Литвин приїхав у Житомир у супроводі трьох машин ДАІ, які через гучномовець розганяли транспорт перед кортежем голови Верховної Ради. Весь кортеж його складався із трьох автівок.



Литвин взяв участь у засіданні ветеранської організації у Житомирі, яке проходило у залі ОДА. Після цього він разом із мером та губернатором відкривали новозбудовану дитячу лікарню.

Нагадаємо, у жовтні минулого року в інтернеті з’явилося відео, де видно, як під час слідування кортежу, працівники ДАІ, що супроводжують його, доволі жорстко розчищають шлях, зокрема, збивають дзеркала в автомобіля, водій якого не виконав наказу і своєчасно не звільнив дорогу для кортежу. Згодом з’ясувалося, що це був кортеж Литвина.

Зазначимо, що Литвин зачастив із "робочими поїздками" у свій виборчий округ. Так, лише торік Литвин на Житомирщині побував 12 разів. Сам Литвин не вважає зловживанням службовими обов'язками свої часті візити до Житомирської області.
4

Коментарі

129.02.12, 22:45

Сива курва дрижить від розуміння прольоту з ВзР

    Гість: lyo Dnepr

    229.02.12, 22:48

    Ой как хочется, чтобы житомиряне прокатили Литвина на выборах

      329.02.12, 23:12Відповідь на 1 від Fred Perry

      Чує свій кінець.

        429.02.12, 23:13Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        Це було б дуже добре.