хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Імперські заяви Путлера.

  • 27.02.12, 21:53
Росія повинна на порядок збільшити освітню і культурну присутність у країнах, де частина населення говорить російською або розуміє російську мову. Про це у своїй статті «Росія і мінливий світ», опублікованій виданням «Московские новости», написав прем'єр-міністр РФ, кандидат у президенти Росії Владімір Путін.

«Ми повинні у кілька разів посилити освітню і культурну присутність у світі - і на порядок збільшити її у країнах, де частина населення говорить російською або розуміє російську мову», - зазначив Путін.

На його думку, для Росії є можливість не тільки зберегти свою культуру, а й використовувати її як потужний фактор просування на глобальних ринках.

«Російськомовний простір - це практично всі країни колишнього СРСР і значна частина Східної Європи. Не імперія, а культурне просування, не гармати, не імпорт політичних режимів, а експорт освіти і культури допоможуть створити сприятливі умови для російських товарів, послуг і ідей», - вважає він.

Прем'єр-міністр РФ також відзначив, що повага до своєї країни визначається тим, як вона здатна захистити права своїх громадян і співвітчизників за кордоном.

«Важливо ніколи не забувати про інтереси мільйонів співвітчизників, які проживають у зарубіжних країнах, і наших громадян, що виїжджають за кордон на відпочинок і у відрядження», - заявив Путін.

Зокрема, він пообіцяв, що Росія буде «рішуче» домагатися «виконання владою Латвії та Естонії численних рекомендацій авторитетних міжнародних організацій щодо дотримання загальновизнаних прав національних меншин, а також можливості вільно використовувати російську мову».

Нагадаємо, у лютому в Латвії пройшов референдум про офіційну двомовність в Латвії. Так, більшість латвійців не підтримали ідею визнати російську мову державною.
2

Коментарі

анонім

127.02.12, 22:06

Імперії може протистояти тільки імперія.

    227.02.12, 22:21Відповідь на 1 від анонім

    Імперії може протистояти тільки імперія.А мракобесию - культура.

      анонім

      327.02.12, 22:37

      А ху ху не хо хо?

        427.02.12, 22:37Відповідь на 1 від анонім

        А краще щоб її не було взагалі,і Путлера теж.

          527.02.12, 22:38Відповідь на 2 від Swыdоmыi

            627.02.12, 22:39Відповідь на 3 від анонім

              анонім

              728.02.12, 12:43Відповідь на 1 від анонім

              Імперії може протистояти тільки імперія.Або, в якості альтернативної тези: Оборонятись від імперії немає сенсу, на неї треба наступати. В останньому реченні цієї замітки і проявляється вказаний підхід.

                анонім

                828.02.12, 12:46Відповідь на 7 від анонім

                Імперії може протистояти тільки імперія.Або, в якості альтернативної тези: Оборонятись від імперії немає сенсу, на неї треба наступати. В останньому реченні цієї замітки і проявляється вказаний підхід.Підтримую!