хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Експерт: Табачник може створити проросійську партію.

  • 21.02.12, 21:43
Звільнення Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки України може спричинити створення ним політичної сили проросійської спрямованості. Про це в коментарі Тижню заявив голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

За словами експерта, президент Янукович дуже бережливий до своїх кадрів. Просто так, без значного приводу він їх не карає зміщенням з посад. «Ситуацію з Табачником я б порівнював з Єжелем (екс-міністром оборони Михайлом Єжелем – ред.). Його критикували з 2010 року, а він залишався на своїй посаді досить довго. Причина (не звільняти Табачника – ред.) для Януковича полягає у питанні відсутності заміни. Але вона не єдина. Ще одна з головних причин пов’язана з тим, що Табачник є фігурою дуже шанованою в Росії», - пояснив експерт.

«Звільнити Табачника означає відправити його в самостійне політичне плавання. Це буде означати, що Табачник очолить новий проросійський політичний проект», - вважає Фесенко.

За словами політолога, для цього у нинішнього міністра є хоч невелика, але власна команда. Окрім того, нагадав Фесенко, Табачник особисто знає практично весь російський політичний бомонд. Іншими словами, має надійні зв’язки з росіянами, які «могли б підтримати його в самостійних політичних амбіціях».

Між тим, на думку політолога, самі «регіонали» не зацікавлені у подібному розвиткові подій. «Працював би (в разі самостійного політичного плавання – ред.) тоді Табачник на електоральному полі Партії регіонів. Але ж регіоналам це непотрібно», - пояснює Фесенко. На його думку, звільнення Табачника з посади міністра освіти і науки може бути зайвим приводом напруги і недовіри з боку Росією, що владі також непотрібно і є стримуючим чинником в бажанні усунути міністра з посади.

Як повідомлялося раніше, сам Табачник заявив наприкінці грудня, що не виключає можливості своєї участі у парламентських виборах, запланованих на 2012 рік.

Нагадаємо, на думку політолога Володимира Фесенка, міністр освіти та науки Дмитро Табачник може погодитися обійняти посаду посла України в Росії, якщо йому надійде така пропозиція. Нещодавно міністр освіти і науки звинуватив ЗМІ у недостатній увазі до позитивних змін в освіті.
5

Коментарі

Гість: москвостьоб

121.02.12, 21:51

жиди можуть все, адже вони завжди "истинно гусские..."

    221.02.12, 21:56Відповідь на 1 від Гість: москвостьоб

    В даний час жиди зовсім загубили страх,потрібно їм про це напомнити.

      Гість: москвостьоб

      321.02.12, 22:04Відповідь на 2 від Korsar-K

      В даний час жиди зовсім загубили страх,потрібно їм про це напомнити.це частково тішить, адже вони завжди губили страх перед велечезними погромами ( Хмельниччина, Коліївщина....), гадаю доживу до того часу щоб відвести душу....

        421.02.12, 22:12Відповідь на 3 від Гість: москвостьоб

        Так і перед погромами в Німеччині жиди теж розпоясались,я теж думаю що прийде наша година.

          522.02.12, 08:38

          скоріш пейсату

            622.02.12, 21:00Відповідь на 5 від Fred Perry