хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Росія бреше. Українська газова труба ніколи не буде порожній, -

  • 08.01.12, 17:32
. Росія шантажує Україну, заявляючи, що українська газотранспортна системавже в найближчій перспективі буде не потрібна. Але такі заяви не відповідаютьдійсності, оскільки шлях транспортування російського газу до Європи черезУкраїну набагато вигідніше і зручніше інших.Таку думку в коментарі УНН висловив народний депутат з фракції "БЮТ-" Батьківщина "Володимир Бондаренко *.

"Українська газова труба ніколи не буде порожньою. Це брехня, що вона залишиться марною, і" Північний потік "і" Південний "не такі зручні для транспортування. Вони набагато довше і не матимуть на своєму шляху таких величезних газових сховищ, які є в української ГТС ", - зазначив народний депутат.
Читайте на Цензор.НЕТ - Партія Регіонів: На наступному тижні ми здамо Росії ГТС

Тому, підкреслив В. Бондаренко, всі сьогоднішні дії української влади, спрямовані на "здачу української ГТС", є антинаціональними.

"У той час, як вся Європа намагається позбутися диктату" Газпрому ", наша влада заглядає росіянам в рот", - зазначив парламентарій.
Читайте також на Цензор.НЕТ, "Газпром": Україна оцінила свою ГТС в 20 млрд. доларів

За його словами, чинна влада вже зробила кілька кроків на шляху до здачі національних інтересів. Зокрема, мова йде про підписання Харківських угод і заяви про можливість розрахунку за російський газ рублями.

В. Бондаренко зазначив, що фракція "БЮТ-" Батьківщина "не підтримує ідею про можливість приватизації або продажу цілої або частини української ГТС.
5

Коментарі