хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

. Нелюбимому і беззбройному Януковичу владу втримати неможливо,

  • 03.01.12, 19:33
Зміна влади в Україні цілком може відбутися вже в 2012 році, вважає журналіст, генеральний директор телеканалу TVi Микола Княжицький.

 
«Якщо в країні не дотримуються базові демократичні принципи і немає ресурсів для задоволення соціальних потреб громадян, то масові протести можуть початися в будь-який момент, і ніхто передбачити цього початку не може», - сказав Микола Княжицький, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на ZN. UA.


 
«Українська політична система самим Віктором Януковичем * була реформована таким
чином, що всю відповідальність за події в країні він поклав на себе. Але соціологія показує, що він і його партія не користуються підтримкою більшості населення. Попросту кажучи, його як лідера не люблять. Диктатори можуть утримати владу або на багнетах, або на любові населення. Найбільш ефективно - і на першому, і на другому. Але якщо немає любові, то фейсбук і твітер - набагато більш потужна зброя, ніж багнети. А нелюбу і беззбройному політику владу втримати неможливо », - резюмував М. Княжицький.

Як повідомляв «Цензор.НЕТ», в кінці 2011 року соціологи констатували перелом в політичних настроях українців. Вперше за багато років Партія регіонів втратила першу позицію в рейтингу, поступившись лідерством «Батьківщині». За даними опитування Центру Разумкова, проведеного з 9 по 16 грудня, якби вибори проходили в найближчу неділю, то 15,8% виборців віддали б голоси за партію Юлії Тимошенко, і лише 13,9% - за Партію регіонів.Хоча ще у квітні 2010 року за ПР готові були голосувати 39% опитаних. При чому, зараз 37% населення або не знають за кого голосувати, не підуть на вибори, або проголосували б проти всіх.
4

Коментарі

Гість: москвостьоб

14.01.12, 08:14

зміна влади реальна, але в чому прикол, на його місце може прийти таке ж г...но лише під іншим соусом....

    24.01.12, 08:28

    головне використати інертність біомаси в правильному руслі.

      34.01.12, 20:05Відповідь на 1 від Гість: москвостьоб

      І такий варіан можливий

        44.01.12, 20:05Відповідь на 2 від Fred Perry