хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

А хто це там аплодує опозиції? - Азаров

  • 24.12.11, 21:52
Колись вільна програма, колись вільного журналіста Савіка Шустера, який тепер, на превеликий жаль прислуговує режиму Януковича на Першому національному телеканалі. Вона перетворилася на щось, де місця для дискусії немає.

 

Програма під назвою «Шустер LIVE» змінила свій формат і тепер нічого спільного зі свободою слова сьогодні не має, пише Катерина Різанчук katerizanch. Вона стала трибуною для брехливої і зажравшийся влади, і вже помітно, що з кожною передачею сліди свободи тануть на очах. Сьогодні немає навіть слабких обрисів колишньої волі. Програма про свободу слова - це не місце для публічних дискусій.

 

Левова частка ефіру надається влади, або ж близьким до неї людям, таким, наприклад, як Ющенко. Для представітей опозиції студію закрили.

 

Не стала винятком і остання підсумкова програма «Шустер LIVE». Левова частка часу була відведена лідеру Партії регіонів, прем'єр-міністр Азарову.Регіонал нахабно хвалив себе і досягнення нинішньої влади. При цьому в групі його підтримки перебували «жополиз» від Блоку Литвина Олег Зарубінський, перебіжчик і зрадник Володимир Олійник, а для створення видимості опонента - давній союзник Партії регіонів комуніст Петро Симоненко.

 

Протягом години, перебуваючи в оточенні вищеперелічених плазунів, прем'єр-міністр, розкидаючи слину по студії, белькотів про те, як за 2011 рік покращилась жити українців, які стрімкі темпи зростання досягла вітчизняна економіка, як вдалося скоротити зовнішні борги стани, на скільки збільшилися пенсії і заробітні плати, які чудові реформи проведені, словом марив, видаючи бажане за дійсне.

 

Група підтримки при цьому створювала огидний фон. Олійник так старався догодити Азарову і синхронно з ним схвально кивав головою, що здавалося його вгодована фізіономія, того гляди і відвалиться разом з головою і покотиться в невідомому напрямку. Зарубінський задавав не те питання, не то відповіді на них, намагаючись не образити старого, а Симоненко намагався при цьому створити видимість протилежної думки.

 

Але з переконаннями у Азарова якось не виходило, глядачі в студії (молоде покоління і дизайнери) не вірили йому, про що свідчили цифри.

 

4% підтримки залу засмутили доповідача, і він якомога швидше, хотів покінчити з цим.

 

А з появою в студії лідера партії «БЮТ-Батьківщина» Олександра Турчинова, у Азарова взагалі щелепа відвисла. Адже сценарій програми цього не передбачав, поява Турчинова поховав і так невдале соло прем'єра про «підсумки року».

 

Турчинов, з'явився в студії вже через більш години після того, як почалася передача. Його просто не пропускали в студію, на найвільнішу програму. І все заради того, щоб дати можливість спокійно брехати прем'єру.

 

Але якщо Турчинову вдалося прорватися хоча б через годину, після початку програми, то представникам від НУ-НС взагалі не дозволили навіть наблизитися до студії.

Тим не менш, присутність лідера опозиції такого рівня як Турчинов, і приєдналася раніше Петра Порошенка, все розставило на свої місця. Соловей Азаров перетворився на обскубаного подавилася горобця. Всі «успіхи» кудись відразу ж зникли: скорочення зовнішнього боргу країни перетворилося на його колосальний ріст, а «великі» досягнення влади - у великі провали.


Присутні в студії глядачі раз у раз своїми оплесками підтримували виступи Турчинова, що остаточно вивело з себе Азарова. Не знаходячи аргументів на захист своєї позиції, Азаров почав кричати на глядачів: «А хто це там аплодує?», І вимагати негайно припинити підтримку Турчинова.

 

Азаров стояв біля центрального мікрофона практично всю передачу, в той час як Порошенку й Турчинову Савік викроїв для виступу не більше 3 хвилин.Практично весь ефірний час телеглядачі були змушені спостерігати за цим черговим смішним шоу Азарова під наглядом Савіка.

 

Після цієї передачі і заклику Азарова «А хто це там аплодує?» Швидше за все знову змінять формат, глядачі в студії будуть перебувати в наручниках, щоб і аплодувати не змогли, коли чиновникам це невигідно. А оплески будуть звучати тільки на честь представників влади, під фонограму.

 

Під завісу Петро Порошенко побажав Савіку Шустеру повернутися до старого формату шоу і, щоб він як і раніше, міг починати свою передачу зі слів «Добрий вечір, в ефірі найвільніша програма ...»
3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

124.12.11, 22:08

Шустик сдулся и уже даже не пытается никому доказывать, что его программа самая свободная и что свободная вообще. Очень смешно выглядел Петро Симоненко, жалко Зарубинский, оплёванным Азаров и непрошибаемым Олийнык

    224.12.11, 23:08Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Мені думаеться що Азаров вже звик до того що його щитають за козла,а Шустик давно співає під дудку бандюків,інакше виженуть як його вигнали з росії.

      325.12.11, 13:19

      шустрий просто бабки заробляє. а пахло обломали по повній.

        425.12.11, 16:39Відповідь на 3 від Fred Perry

        Хіба йому це в перший раз,до дебіла ніяк неможе дойти що він дебіл.

          525.12.11, 20:23Відповідь на 4 від Korsar-K

            625.12.11, 22:27Відповідь на 5 від Fred Perry

            Так броні в нього в лобовій кістці на 5 пальців.

              726.12.11, 08:49Відповідь на 6 від Korsar-K

              це на броню.

                826.12.11, 19:01Відповідь на 7 від Fred Perry

                Потрібен більший калібр