хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Ваші коментарі панове.

  • 15.10.11, 22:26
Йде бичок, хитається,
Зітхає на ходу:
- Ох, дошка кінчається,
Зараз я впаду!
(Агнія Барто)

Та ні, безумовно, який вже тут бичок, просто відвертий «бичара», якого через недоумство випустили на політичну арену. Думаю кричалку про «спасибі ...» повторювати не будемо, враховуючи тонку душевну організацію виборців суворого регіону, оскільки в перспективі нас всіх чекає одна і та ж ... «жопа», якщо хто ще не зрозумів?!

Ну да ладно. Після «вироку» 11.10.2011 нестачі в прогнозах розвитку подій напевно не буде. Однак історія «суду» і «вироку» щодо Юлії Тимошенко чітко показала, що для того, щоб вірно прорахувати чиї то вчинки, необхідно однозначно розуміти ... з ким ти маєш справу.

Взяти хоч ту ж навчений і демократичну Європу. Тут необхідно врахувати як ступінь наївності європейців, так і віддати належне майстерності технологів і обсягом витрачених коштів, для того, щоб зліпити з двічі «несудимого» ... світлий образ «міцного господарника», «професіонала», що може створити вертикаль влади і провести реформи . Ура ... закричала Європа і США, і навіть поспішили ... привітати новоспеченого «президента».

Наївні, вибори були лише початком «невинних пустощів» ... створення більшості і коаліції в розріз з Конституцією та рішенням КС ...
- Та шо ви починаєте, ми це рішенням того ж КС і закріпимо.
- Як, так це ж суперечить його попереднім рішенням?
- Ай не морочте нам голову, на те він і КС, рішення його не оскаржуються а струму виконуються, о-о-о!
- І взагалі ... КС сказав, що Конституція 2004 застаріла, а 1996 краще, тому як повноважень більше і термін нашої депутатської братви на рік довше, не 4 а 5, так шо не морщити Європа, все шляхом!

І ... понеслася країна по «купинах», як «бик» по пеньках.

- Нічого, нехай попустувати, воно ж поки дитя, у нього було таке важке дитинство, демократії тільки вчиться - поблажливо подумала Європа.

І ось за 1,5 року молода «демократія» трансформувалася в поліцейську державу, з якимось патологічним ентузіазмом фабрикують щодо лідерів опозиції політично мотивовані кримінальні «справи» не мають під собою навіть складу злочину.
А Європа, як у дитячому садку право, чиновники вищого рангу скількох країн виховною роботою з «биком» займалися, 27 або і того більше, а результат? Так, сопів у відповідь, на «незалежний» суд все посилався, а в результаті ...
- Шо, мене, порожнім базаром розвести хотіли, лошари європейські, а ось їй і вам вирок!

Ні панове, порожні, хоч і суворі розмови, але на «биків» не діють. Тут потрібні прості, але до «канкретності» зрозумілі кроки, як кажуть ... по найдорожчому.
Ось хоч так ... на засіданні міністрів закордонних справ країн ЄС у червні цього року прийнято рішення ввести заходи проти трьох білоруських компаній - «Белтехекспорт», який займається торгівлею зброєю, ChUP «БТ телекомунікації» і лотерейна фірма «Спорт-пари», що належать економічному раднику Лукашенко , Володимиру Пефтіеву.

Рахунки грюкнути, та плюс старе добре ... раз - і «пацани» невиїзні!

Іншу мову, на жаль їм не зрозумілий за визначенням, ментальність не та. Тому в усі ці «бичачі» розмови ... «Це не остаточне рішення. Попереду ще Апеляційний суд і, безумовно, яке він прийме рішення і в рамках якого законодавства він буде приймати таке рішення, це буде мати велике значення », як там Станіславський казав ... не вірю! І як досить точно висловився Портников ... «Звичайно, він (Янукович) зараз буде викручуватися, торгуватися - але знову неправильно все оцінить, десь помилиться, когось не помітить, а кого-то зашібет. Він просто не може - правильно ».

Тому найвірніший шлях не розраховувати на проблиски свідомості в «бичачої» голові, і після проходження всіх апеляційно-касаційних інстанцій в Україну ... в Страсбурзький суд, який ... «Вправі присудити справедливе задоволення претензії у вигляді фінансової компенсації матеріального збитку і моральної шкоди, а також відшкодування виграла стороні всіх витрат і витрат», а «в разі, якщо без зміни законодавства чи судової практики розглянута Європейським судом ситуація може повторитися, то держава (програло) , здійснює необхідні його новації і зміни ».

А там дивись і суддя Річард Салліван, в окружному суді Манхеттена Нью-Йорк США, настигне з вердиктом за позовом Юлії Тимошенко та ряду народних депутатів від фракції БЮТ-Батьківщина, за звинуваченням у шахрайстві, порушенні прав людини і вимаганні щодо Фірташа і вищих посадових осіб Україну при вирішенні питання про повернення «РосУкрЕнерго» 12 млрд. кубометрів газу в Стокгольмському арбітражі, і визнання цього «світового» угоди змовою.

Положення закону RICO (RACKETEER INFLUENCED AND CORRUPT ORGANIZATIONS ACT) надають позивачам право на відшкодування збитків у потрійному розмірі, а також судових витрат і витрат, по розділу 1964 (с), не кажучи вже про те, що дозволяє абсолютно чітко визначити «статус» вищих посадових осіб і переслідувати ... як корупціонерів, з арештом рахунків і всіма витікаючими «принадами».

Буде цікаво подивитися на обличчя регіональних «балакунів», так захоплюються американської Фемідою «посадіть» Лазаренка, коли у окружного суду США, з'явиться шанс реалізувати так і не здійснений гасло Майдану 2004 року ... «бандитам тюрми!» В згуртованих регіональних рядах.

Але це закордон все, а нам то що? Та краще ніж самі, про себе ніхто за нас не потурбується ... відповідно в єдності сила.

Ось тільки в згуртованість окремих опозиційних сил віриться насилу. Іншого шляху як об'єднатися їм в одну політичну силу, нехай той же КОД (Комітет опору діктатурі) не бачу. Їм менше приводів буде зі своїми неміряно амбіціями носитися, а нам даремно сперечатися. І буде абсолютно правильно, якщо туди ж увіллються розрізнені організації підприємців та ветеранів-афганців «Ніхто крім нас». Сподіваюся після вчорашніх маски-шоу податкової в їх київському офісі, по «лівому» постанови ... Макіївського міського суду (хто б сумнівався), ілюзії про недоцільність висунення політичних вимог у них розвіялися, а їх багатий досвід на шляху до демократії буде вельми корисний.

Та й ті кому просто все, що відбувається, так само як і своя доля, не байдуже, думаю теж осторонь стояти не будуть, а там ... і наші «буйні» підтягнуться, нічого їм в СІЗО робити. Туди реальних претендентів, під «влади» ціле стадо випасається.

Дошка неминуче закінчується ...
5

Коментарі

Гість: москвостьоб

116.10.11, 12:05

.....нажаль таке об'єднання може скінчитися черговим "помаразмом"...

    216.10.11, 14:01

    Як такого КОДу немає! Якби хто бачив, яка там зараз срань за ЛІДЕРСТВО. Слава Богу вистачає у них мудрості не виносити це на широкий загал.... Але журналісти - пронири. Довго переховувати "внутрішині розборки" важко.
    Одним ФРОНТОМ не вийде! "Свобода" швидко набирає. Яцик стоїть. Гриценко повільно набирає! Вони занадто ВСІ різні, але однаково АМБІТНІ!

      Гість: Світанок

      316.10.11, 15:51

      Кивав бичок голівкою
      На "захід" і на "схід"
      й платив за все готівкою
      щоб залишити слід.

      Іде бичара. Лається.
      Назад "путі" нема.
      І жде його параша,
      і жде його тюрма.