хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

У Донецькій області закидали коктейлями Молотова будинку місцево

  • 31.08.11, 20:54
За неофіційною інформацією, обстрілу «коктейлем Молотова» піддалися особняки і офіси, що мають відношення до представників місцевої влади.

ДИВІТЬСЯ цензорів-ВІДЕО: Мешканці Донецька - регіоналам: Діти будуть вас ненавидіти і палити ваші автомобілі


Так, за словами джерела, невідомі намагалися спалити будинку колишнього мера міста Володимира Гірчак, генерального директора Часовярского вогнетривкого комбінату Костянтина Третьякова, власника міської дискотеки «Шарк» Олександра Сорокіна та генерального директора ТОВ «Часівоярський ремонтний завод» (виробництво мікроавтобусів на базі російських «Газелей» ) Олексія Плосухіна. Крім того, була зроблена спроба підпалити адміністративну будівлю Часовяроского вогнетривкого комбінату.

Факт спроби серійного підпалу житлових і адміністративних будівель підтвердив начальник Відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін. При цьому в міліції відмовилися надавати офіційну інформацію про власників будівель, які намагалися спалити.

«У період з 24 години до першої години ночі невідомі особи здійснили спроби підпалити три житлових будинки та адміністративну будівлю. Невідомі особи кинули пляшки з рідиною, яка займається », - розповів І. Дьомін. Начальник відділу повідомив, що жодна з будівель не постраждала, лише у дворі одного з них оплавився пластиковий контейнер.

За його словами, в даний час експерти встановлюють хімічний склад запальної суміші, що знаходилася в пляшках.

Правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до даних дій. «Розшукуються особи, які вчинили протиправні дії ... Вони будуть знайдені, не сумнівайтеся», - пообіцяв Ігор Дьомін, зазначивши, що факти серійних підпалів у практиці донецької міліції зустрічаються вкрай рідко.
5

Коментарі

анонім

131.08.11, 21:57

Не тех палят...

    Гість: lyo Dnepr

    231.08.11, 22:04

    Тоже считаю, что это все не то. Нужно выступать более массово и организованно. В одиночку могут работать только снайперы

      331.08.11, 22:37Відповідь на 1 від анонім

      Звісно що не тих.

        431.08.11, 22:38Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        Так по великому це не те,але і це щось,можливо із іскри і полумя загориться.