хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Навіщо нам такі депутати.

  • 06.03.11, 19:13
Лидер Украинской народной партии Юрий Костенко считает, что если в действие будет введена новая система для  голосования «Рада-3», которая позволит депутатам голосовать только лично, работа Верховной Рады может остановиться.

Об этом политик заявил вчера вечером в интервью «5 каналу».

«Я  прогнозирую, что она не будет введена в действие, а если и будет введена, то это на один неделю максимум. Так как потом парламент остановится в своей работе», — цитирует Костенко ЛИГАБизнесИнформ.

«Дело в том, что когда вводилась эта система, напомню историю, возглавлял Верховную Раду Арсений Яценюк, было демократическое большинство. И, тем  не менее, не смогли ввести ее в действие так как в Блоке Юлии Тимошенко был представлен большой капитал, который не ходит в Верховную Раду. Мы  не могли обеспечить присутствие депутатов в стенах Верховной Рады», — отметил Костенко.

«Украинский парламентаризм будет тогда работать, даже без системы «Рада-3», а депутат будет ходить на  голосование персонально, когда в парламенте будут представлены идеологические партии, а не бизнес проекты», — добавил он.

Напомним, 1 марта председатель Верховной Рады Украины Владимир Литвин заявил, что намерен подписать распоряжение о введении в действие модернизированной системы «Рада 3», которая обеспечивает персональное голосование каждого народного депутата.
32

Коментарі

Гість: RealSam

16.03.11, 19:36

Мертвому припарки теж дуже сильно помагають....

    26.03.11, 19:37

    Миколай дякуємо ВАМ МИ ЧЕРГОВІ НА ЦІЙ СТОРІНЦІ капітани\ священники УПА ВІТАЄМ ВСІХ З ПРОЩАЛЬНОЮ НЕДІЛЕЮ І БАЖАЄМ ЩОБ Ви уміли прощати і Вас хай простить БОГ І БОЖІ ЛЮДИ !!!! ТА ЩОБ МИ ВСІ святіші і добріші були всюди !ЩАСЛИВО ЗА УПА З БОГОМ ! ПАМЯТАЙТЕ що то є козацька шляхетна риса добродушно УМІТИ ПРОСТИТИ КОГО ТРЕБА щоб у важку годину разом УКРАІНУ ЗАХИСТИТИ+Беріть приклад з нашого генерала УПА Голодюка \ ДНІСТРА повідео якого "СВІТЛО ВІРИ УПА ! сіяє милосердям його праведна і героічна душа проти брехні й зла ! ШАНА друзям УПА Боровця+ШУХЕВИЧА+ Бандери+Голодюка ))))Разом переможем ! ВІРИМ ! ЗНАЄМ ! З БОГОМ УСЕ ЗМОЖЕМ+множте сенсаційне відео про місце воскресіння в ФРАНКІВСЬКУ ШУХЕВИЧА ТА ШЕВЧЕНКА+ФРАНКА http://video.i.ua/user/2689697/43853/264416 СЛАВА УКРАІНІ

      36.03.11, 19:43Відповідь на 1 від Гість: RealSam

        46.03.11, 19:44Відповідь на 2 від SOKILDNISTER

          анонім

          56.03.11, 19:44

          Це проміжний проект...ПеРдуни введуть в дію новий проект - "Зрада-5а". При натисненні якимсь депутатом на кнопку "НІ", при одностайному ПеРдунівському "ТАК", то спрацьовує відповідний механізм, та непокірному розриває палець і рука до ліктя на шматки...прямо на місці... Досить панькатися, та гратися в якісь демократії.... Країні потрібен талановитий, освічений, розумний та інтелігентний лідер(вже є на троні), також потрібна одностайність, типу совкового "ВСІ ЯК ОДИН"(скоро буде).

            66.03.11, 19:45

            «Я прогнозирую, что она не будет введена в действие, а если и будет введена, то это на один неделю максимум. Так как потом парламент остановится в своей работе», — цитирует Костенко ЛИГАБизнесИнформ.


            Ну, якщо таку брехливу лажу і підтасовку, якою вони (окрім лоббіювання і мордобою) займаються у Верховній Зраді, можна назвати "роботою", тоді мене сміливо можна починати величати Монсєррат Кабальє))

              76.03.11, 19:45Відповідь на 5 від анонім

              Недай боже.

                86.03.11, 19:46Відповідь на 6 від no-sense

                  96.03.11, 19:48

                  Костенко,як зараз кажуть,-казьол!!!! Розвалив РУХ!!! Нема йому прощення!!!!

                    106.03.11, 19:59Відповідь на 9 від дТОЛЯізХорола

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна