хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

У Табачника збирають досьє на усіх школярів та їхніх батьків

  • 22.09.13, 18:07
Коментувати 29 
Друкована версія
Поділитись 
 
 

 
 

Фото: ZN.UA

У єдину державну електронну базу з питань освіти (ЄДЕБО), яку досі пов'язували з абітурієнтами, студентами та викладачами вишів, тепер починають вводити інформацію про школярів і навіть дошкільнят.

У базі міститься інформація не тільки про учнів і вчителів, а й про батьків: національність, громадянство (переносяться з копії свідоцтва про народження дитини), дата народження, місце роботи, телефон, e - mail, пише у своїй статті для ZN.UA журналіст Оксана Онищенко.

Обробка інформації відбувається через ліцензійне програмне забезпечення "Курс: школа", яка кожна школа купує (до речі, за свої гроші) у ТОВ "Нові знання".

За допомогою цього ПЗ вся інформація зі шкіл направляється в інформаційну систему управління освітою (ІСУО), а вже з неї - в електронну базу ЕДЕБО, адміністратором якої є сумно відоме держпідприємство "ІнфоРесурс", створене Міністерством освіти.

Планується, що інформація буде збиратися по районах, потім по областях і нарешті - по всій країні. Офіційним власником бази ЄДЕБО є МОН.

У 2012 році наказом Міносвіти в різних регіонах України було проведено експеримент "ІСУО -2012" з реалізації цього плану. Його результати визнані задовільними. З 2013 року всі школи повинні подавати звіти на портал ІСУО. Є спеціальний лист і методичні рекомендації МОН з цього приводу.

Зацікавленість питанням утримання в школах повної інформації про батьків учнів там дітей, виникла після публікації ZN.UA про те, як головне управління освіти Києва вимагало від шкіл списки дітей журналістів.

"Хто знає, може бути, сьогоднішня історія з батьками-журналістами здасться нам через кілька років квіточками. Адже з завершенням створення електронної бази чиновникам вже не потрібно буде нікого ні про що просити. Досить правильно задати пошук", - зазначає Оксана Онищенко.

ZN.UA
9

Коментарі

122.09.13, 18:35

заживем як в гетто...

    222.09.13, 21:06

    Рекетири з даунєцкага басєйна прийшли до державного корита і тепер поставили на счьотчік усьо насєлєніє страни , ну тіпа страни - Украйни .............а якщо " насєлєніє" малчіт - то ано - бидла ...

      323.09.13, 23:28Відповідь на 1 від Fred Perry

      заживем як в гетто...щось на шкалт того.

        423.09.13, 23:31Відповідь на 2 від заблокований

        Рекетири з даунєцкага басєйна прийшли до державного корита і тепер поставили на счьотчік усьо насєлєніє страни, ну тіпа страни - Украйни.............а якщо " насєлєніє" малчіт - то ано - бидла ...все ставиться на поток.

          524.09.13, 08:29Відповідь на 4 від Korsar-K

          Рекетири з даунєцкага басєйна прийшли до державного корита і тепер поставили на счьотчік усьо насєлєніє страни, ну тіпа страни - Украйни.............а якщо " насєлєніє" малчіт - то ано - бидла ...все ставиться на поток.На знищення слов"ян взагалі...Жиди рулять...

            624.09.13, 08:44Відповідь на 4 від Korsar-K

            Якщо ти не бажаний владі,то дітям можуть зробити просто прививочку.Вони ж суки ці експерименти в Мукачеві вже проводили.Спочатку над малим містом,а потім над усією країною.Я попала в чорний список(чи книгу).Прессували і через дітей також.Невідомо з чого різко почали давати прививки дітям.Майже всі батьки погодилися,але я відказалася.Бо зрозуміла що то не прості прививки.Батьки розповідали,що у деяких дітей появилася якась сипь.Вичислили по І.Р. адресі наяких ресурсах знаходяться мої малі.Почали погрожувати по інету.Я думала здурію.Малому через контрастрайк диктували щоб вліз на вікно,це добре що в мене власний будинок...А Ви смієтеся з того що я пишу.В Мукачеві були тренування.Випробували різні методи знищення людей психотронну зброю,якиїсь газ незрозумілий,щось таке через телік що всі

              724.09.13, 08:50Відповідь на 4 від Korsar-K

              люди спали.Я потім то від військових пенсіонерів,або тих хто працював у спецслужбах дізнавалася.А газові вибухи просто так стаються?Я не знаю яка то схема,але в мене газом теж воняло.У спецслужб є свої методи і на цей рахунок...

                824.09.13, 08:57Відповідь на 4 від Korsar-K

                Я не розумію,чому це все замовчується журналістами.Невже всі осліпли на той момент.

                  925.09.13, 02:45Відповідь на 2 від заблокований

                  Рекетири з даунєцкага басєйна прийшли до державного корита і тепер поставили на счьотчік усьо насєлєніє страни, ну тіпа страни - Украйни.............а якщо " насєлєніє" малчіт - то ано - бидла ...А тепер чекайте, що наші "патрійоти" Вас звинуватять в нелюбові до рідних тєрпіл.

                    1025.09.13, 02:55Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Рекетири з даунєцкага басєйна прийшли до державного корита і тепер поставили на счьотчік усьо насєлєніє страни, ну тіпа страни - Украйни.............а якщо " насєлєніє" малчіт - то ано - бидла ...А тепер чекайте, що наші "патрійоти" Вас звинуватять в нелюбові до рідних тєрпіл.Та мені все одно шо вони мені скажуть. Я не залежу ні від лівих, правих чи голубих... Всі вони зникають чи приростають до корита, як Каськів і їм ціна в базарний день нуль цілих хер десятих ...Та то про знає вся Украйна ...і ви мадам також...питання ж риторичне.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна