Червоні ганчірки – це символ окупації, геноциду українців

  • 20.04.11, 16:37
"Червоні ганчірки – це символ окупації, геноциду та національного приниження українців. Їх вивішування – державна зрада. В Україні є один державний символ національної гордості, самостійності та перемог – синьо-жовтий прапор. Для кожного українця є неприйнятним публічне вивішування в Україні будь-яких окупаційних символів. Органи державної влади та місцевого самоврядування, які ухвалюють подібні рішення – не лише брутально порушують Конституцію України, чинні судові рішення, глумляться над національною честю та гідністю, а й вчиняють державну зраду. Рано чи пізно за це їх буде притягнено до кримінальної відповідальності. Кожен свідомий українець повинен не допустити жодної публічної демонстрації та розміщення в Україні символів окупації. Про це заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.


Також Олег Тягнибок зазначив:


"В українців споконвіків були свої державні символи: Володимирів Тризуб та синьо-жовтий прапор. Під цим прапором ішли у бій, ставали до оборони рідної землі, за нього гинули покоління українців. Синьо-жовтий прапор відомий з часів Київської Русі, Галицько-Волинського князівства. Під синьо-жовтою хоругвою (золотий лев на синьому полі) руські воїни перемагали німецьких хрестоносців у Грюнвальдській битві у 1410 році. Синьо-жовті кольори були присутні на гербах українських міст козацької доби. Під синьо-жовтими та малиновими стягами ходили у походи запорозькі козаки. 1849 року – під час революційної "Весни народів" – синьо-жовтий прапор став символом боротьби за відродження української державності. Із січня 1918 року синьо-жовтий прапор став державним в Українській Народній Республіці, а із січня 1919 року – у соборній Україні. У 1939 році синьо-жовтий прапор був державним у Карпатській Україні, а 1941 року – в Українській Державі, відновленій Актом 30 червня. Поряд із червоно-чорним, синьо-жовтий прапор став символом Других Визвольних змагань 1940-х–50-х років. Наприкінці 1980-х років синьо-жовтий прапор став символом звільнення від совєтської окупації.


Так само з часів Київської Русі відомий Тризуб, який був символом князівської влади династії Рюриковичів. У січні 1918 року Тризуб став гербом УНР, символом повстанського руху 1920-х років, боротьби УВО та ОУН-УПА.


Червоний прапор з'явився в Україні не під час так званого "визволення" у 1944 році і не після штурму Рейхстагу. Червоний прапор принесли в Україну на багнетах ще у грудні 1917 року – як символ окупації. Під червоним прапором російські більшовики розпочали війну проти УНР, саме він став символом другої агресії більшовиків проти України на початку 1919-го. Червоний прапор – точна копія прапору РСФСР – став символом більшовицької окупації України, яка принесла знищення синьо-жовтого стягу і загалом української державності.


Синьо-жовтий державний прапор і червоне окупаційне знамено ніколи не можуть бути разом. Адже перший – прапор державності та національної гордості, другий – символ потоплення в крові України та рабства українців.


Під червоними прапорами окупанти вбивали Героїв Крут і Базару. Під червоним прапором кремлівська окупаційна влада забирала останній хліб та чинили геноцид української нації – Голодомор.


Для України окупація не закінчилася 9 травня 1945 року. Вона тривала ще 46 жахливих років аж до 1991-го. За цей період був третій голодомор 1946-47 років, масові репресії проти української інтелігенції, Чорнобильський етноцид і тотальна русифікація. Все це робилося саме під червоним прапором. Але уже в кінці 80-х українці масово знищували червоні ганчірки як символи окупації і національного приниження та піднімали тоді ще бездержавні, але національні синьо-жовті стяги.


8 травня 2011 року жодна вільна європейська нація не дозволить офіційної пропаганди окупаційних символів. Це заборонено резолюціями Європарламенту та Ради Європи. Навіть у країні, що програла Другу світову війну – Німеччині – не буде подібного публічного приниження.


Принизити хочуть нас – українців, нашу країну, що стала полем битви двох тоталітарних імперій, які під червоними прапорами змагалися за загарбання і поневолення України.


Червоні прапори на вулицях України у травні 2011 року – це відвертий історичний реванш. Це знак продовження окупації України. Історичної, духовної, мовної, культурної, інформаційної, економічної, політичної. Це намагання закріпити комплекс меншовартості і винуватості вже у нових поколінь українців, які народилися поза совєтським окупаційним рабством. Це пряме і брутальне зазіхання на державність. Бо з історії знаємо: коли є червоний окупаційний прапор, то не буде синьо-жовтого національного стягу.


Це прекрасно розуміють представники нинішньої окупаційної адміністрації України. Тому й діють так відкрито й нахабно. Саме тому останнім часом під прикриттям Партії регіонів почали відновлювати ідоли Сталіну, нищити меморіали жертв Голодомору та пам'ятники Героїв національно-визвольних змагань. Новітнім окупантам байдуже, що в світі злочини сталінізму прирівняли до злочинів гітлеризму, а їхню публічну пропаганду – заборонено.


Окупаційній адміністрації з Банкової та Грушевського байдуже, що спроба протиснути рішення про червоні ганчірки – це не лише приниження української нації, але й зневажання судових рішень, ухвалених іменем України.


Нагадаю, ще у травні 2009 року Прилуцький міськрайоний суд Чернігівської області визнав незаконним рішення місцевих органів самоврядування і заборонив "використання символів часів Великої вітчизняної війни в день державного свята – Дня Перемоги". 19 квітня 2011 року постановою Знам'янського міськрайонного суду Кіровоградської області задоволено позовні вимоги Кіровоградської обласної та Знам'янської міської організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у справі за адміністративним позовом до Знам'янської міської ради Кіровоградської області про скасування рішення "Про використання символіки років Великої Вітчизняної війни у святкових заходах у місті Знам'янка" від 21.05.2010 року №1292. Згідно з рішенням суду, місцева влада не має права вивішувати червоні прапори неіснуючої держави СССР під час святкових заходів у місті Знам'янка.


Ці рішення мають законну силу і ніхто не має права їх порушувати. "Свобода" звертатиметься до суду з такими ж позовами і в інших регіонах.


Але зрозуміло, що реваншистів, котрі все ж збираються ухвалити відверто антиконституційне, антидержавне рішення щодо використання окупаційних символів, не зупинити судом. Їх має зупинити нація.


Кожен українець, який має честь і гідність, повинен не допустити жодних спроб вивішування червоної окупаційної ганчірки, захистити незалежність, гідність і майбутнє наших дітей.


Органи місцевого самоврядування Галичини та Волині, з ініціативи "Свободи", вже ухвалили такі рішення. Жодних червоних прапорів у тих регіонах, де "Свобода" має представницьку владу, ми не допустимо.


У нас ніхто ніколи не відбере права боронити свою національну честь і гідність. Наголошую ще раз – в Україні є один символ державної незалежності, гідності і перемог – синьо-жовтий стяг. Його потрібно захищати усіма засобами. А червоні ганчірки, слідом за большевицькою імперією, давно мають бути на смітнику історії".


Довідка. 18.03.2011 у Верховній Раді України комуніст Петро Цибенко зареєстрував проект Постанови про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги).

Прес-служба ВО "Свобода"

Капітан очевидність: антиалкогольна кампанія в Росії провалилася

  • 20.04.11, 11:59
Антиалкогольна кампанія в Росії, яка була розпочата за ініціативою президента Дмитра Мєдвєдєва, ризикує стати провальною.

Причина - винахідливість росіян та сучасні технології.

Як пишуть російські ЗМІ, обмеження на продаж спиртних напоїв в регіонах (до 23:00) не тільки не дали бажаного результату, але й сприяли розвитку тіньового ринку алкогольної продукції.

Так, за даними "Російської газети", у Тулі горілку не тільки можна, але навіть дешевше придбати уночі у "тітки Чари" – так місцеві охрестили підпільних торговців алкоголем. Знайти точку, де торгують лівим товаром, як з'ясували журналісти, не надто складно. Півлітра коштує від 30 рублів. Ще дешевше можна купити самогон.

Така ж ситуація у Ростові-на-Дону. Причому пляшки видають клієнтам просто з вікон будинків, з перших поверхів. Даних про закриття подібних точок і притягнення бабусь, які торгують спиртним, до відповідальності, практично немає. Мешканці кажуть, що навіть дільничні інспектори "закривають на це очі".

У Якутії міцний алкоголь навіть у ресторанах заборонено продавати з 20.00 до 14.00 наступного дня. Тож люди виходять зі становища легко – замовляють заздалегідь стільки, скільки, на їхню думку, зможуть випити. Заборонити вживати те, за що вже сплачено, ніхто не може.

Розповсюджувачами алкоголю у російських регіонах є й багато таксистів. По-перше, багато з них знають місця у прилеглих селах, де женуть самогон. По-друге, в багатьох "у бардачку" захована пляшка-друга, які водій і продає за подвійну ціну.

Інтернет, мобільний зв'язок теж залучені в справу забезпечення спиртним. Нещодавно на мобільні телефони Ульяновська стала приходити SMS-розсилка: "Алкоголь цілодобово". Замовлене по телефону спиртне доставляє кур'єр.

А в Казані продавці зробили ставку на Інтернет. Набираєш в пошуковику "горілка на дом" і отримуєш на вибір посилання компаній, що займаються цілодобовою доставкою їжі. Відкриваєш першу-ліпшу - і одразу випливає сторінка меню із закусками. Тут можна знайти і креветки до пива, і огірочки до горілочки. Щоправда, найменувань самих спиртних напоїв і розцінок немає, але обізнані люди стверджують, що до закусок привезуть будь-який алкоголь.


Джерело: ТСН

Від Табачника: нові платні послуги у школах. Бо батьки просять.

  • 18.04.11, 13:55
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник виступає за те, щоб дозволити школам створювати групи для поглибленого вивчання іноземних мов за рахунок батьків.

"Мене буквально штурмом беруть директори шкіл, запитуючи, чому Верховна Рада забороняє за бажання батьків створювати в межах класу навчальні групи для кращого вивчення іноземної мови", - зазначив Табачник.

Він висловив згоду з думкою вчителів і батьків, які готові створювати за рахунок батьківських коштів додаткові навчальні групи.

Він також висловив думку, що під час реформування галузі освіти необхідно максимально розкріпачити школи та інші навчальні заклади.

"До мене звернувся директор івано-франківської школи з письмовими заявами 500 батьків про те, що вони хочуть, щоб їх діти додатково вивчали іноземні мови і готові за це платити гроші", - навів приклад Табачник.

Зараз законодавство не дозволяє таку форму платних послуг.

"Необхідно вдосконалити законодавство і застосовувати те, що не заборонено законом", - сказав Табачник.



Ключові слова для пошуку: комерція

Джерело: ТСН

Версії загибелі Лісіна: швидкість, перегони, любов до тварин

  • 18.04.11, 11:00
Українські засоби масової інформації опублікували подробиці ДТП, в результаті якої загинув народний депутат від Партії регіонів Микола Лісін.

Як повідомила Сегодня, помічниця депутата Софія Ваганова, Лісін на своєму Lamborghini Gallardo (вартість від 160 до 180 тисяч доларів - ред.) повертався додому з роботи. При цьому, за даними джерела газети в міліції, депутат їхав з приватної зустрічі.

Видання зазначає, що ДТП сталася на повороті. "Це сталося близько другої години ночі, точніше о 1:50. Він їхав з боку Столичного шосе. Швидкість, звичайно, була пристойною, близько 200 км / год., думаю", - розповів газеті співробітник АЗС, де трапилася трагедія.

"Я бачив, як машину несе на заправку, там автомобіль зніс два ліхтарних стовпи. Один з них відкинуло метрів на 50. Другий проткнув машину між водієм і пасажирським сидінням. Я підбіг до авто, почав витягати чоловіка з салону. Як виявилося, жити йому залишалося лічені секунди, він навіть не встиг нічого сказати, хоча щось намагався вимовити ", - додав очевидець ДТП. За словами співрозмовника, в цей час автомобілів на трасі практично не було: "Запаху алкоголю від нього теж я не чув".

Кореспонденти газети Комсомольская правда в Украине, які побували на місці ДТП, зробили висновок, що Lamborghini спочатку винесло на тротуар, після чого машина пронеслася прямо через в'їзд на автозаправку і на величезній швидкості врізалася в щит.

У ДАІ кореспондентам газети повідомили, що Лісін не був пристебнутий ременем безпеки. Швидкість, на якій він втратив керування, за даними газети, становила приблизно 150 кілометрів на годину.

Як розповіли КП в Украине київські стрітрейсери, перед аварією в тому ж районі відбувалися неформальні автоперегони. І за однією з версій, народний депутат міг потрапити у ДТП через нічні перегони. В адміністрації заправки також зазначають, що аварія могла статися через те, що Lamborghini підрізало інше авто або, можливо, депутат з кимось влаштував перегони.

"Очевидно, стався якийсь форс-мажор. Лісін дуже професійно керував машиною, настільки добре, що про нього казали: Народився в авто. Можливо, на дорогу вибігла собака чи заєць. Щоб уникнути зіткнення, Лісін, мабуть, і звернув у бік, щоб врятувати тварину ", - припустив перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.



Джерело: Кореспондент

Клоуни на захист клоунів: Вітренко вилетіла рятувати Каддафі

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко вилетіла до Лівії.

Вона відправилася на Міжнародну конференцію в Тріполі, повідомляє прес-служба партії.

Головна мета конференції, яка проводиться в рамках Руху "Руки геть від Лівії!" - виробити пропозиції по мирному врегулюванню лівійського конфлікту, припинити агресію проти суверенної держави Лівії з боку США й НАТО.

Зранку 15 квітня Вітренко й заступник голови ПСПУ Володимир Марченко прибули в Туніс. Через кілька годин вони мають бути в столиці Лівії.


Джерело: Українська Правда

Депутати-свободівці прозвітували перед своїми виборцями

  • 15.04.11, 14:41
12 квітня 2011 року у Центральному народному домі депутати Івано-Франківської обласної та міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провели велику зустріч з громадою міста. Метою заходу став звіт свободівців за піврічну діяльність у представницьких органах влади. На зустрічі були присутні голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків, голова міської організації ВО "Свобода" Роман Онуфріїв та понад сорок депутатів обласної та міської рад. Олександр Сич окреслив коло повноважень основних гілок влади на рівні області. За його словами, "нажаль, законодавство доволі суттєво обмежує повноваження депутатів, що не дозволяє швидко розв'язувати чимало проблемних питань. Втім, навіть попри це – вважає голова обласної ради – найвищий представницький орган Прикарпаття за 6 місяців роботи продемонстрував свою спроможність вирішувати нагальні проблеми життя області та бути послідовним виразником інтересів громади краю". Секретар міської ради Руслан Марцінків у своєму виступі акцентував увагу на основних здобутках діяльності депутатів-свободівців у Івано-Франківську. А це налагодження механізмів роботи між виконавчим комітетом та міською радою через встановлення жорсткого контролю за діяльністю виконавчих структур з боку депутатського корпусу. На думку Руслана Марцінківа, це дало змогу чітко окреслити межі відповідальності гілок влади перед громадою міста. Безперечним позитивом першої піврічки нового скликання керівники міської "Свободи" вважають і ухвалену на сесії програму реформування житлово-комунальної сфери у Івано-Франківську. "Про реформи у житлово-комунальній сфері попередники тільки балакали протягом десятків років, депутати ж нового скликання втілили це в життя за перші сто днів" – зауважив Руслан Марцінків. Це стало можливим завдяки системній перевірці роботи комунальних служб. Наслідком глибокого вивчення свободівцями проблем комунальної сфери стало звільнення з посади керівника КП "Водоекотехпром" Романа Шестопалова та визнання роботи міського голови у цій сфері незадовільною. Секретар міської ради відзначив суттєве пожвавлення роботи депутатських комісій, більшу частину яких очолюють депутати від "Свободи". Характерно, що сьогодні усі рішення сесії ухвалюють лише після того, як обранці особисто перевіряють об'єкти. Керівник фракції ВО "Свобода" у Івано-Франківській міській раді Роман Онуфріїв, який очолює депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету, звернув увагу присутніх на теперішні умови співпраці між центральною владою та органами місцевого самоврядування. Роман Онуфріїв підкреслив, що уряд Януковича-Азарова намагається в ручному режимі керувати фінансами всієї держави. З цією метою ухвалено новий Податковий та Бюджетні кодекси. Через це місто цього року недоотримає понад 20 млн. грн. "Азаров утискає органи місцевої влади у найболючіший спосіб – грошима. Проте навіть у такій ситуації депутати роблять усе можливе, щоби забезпечити не лише основні потреби освітян, медиків, працівників комунальної сфери, але й покращити стан міської господарки" – наголосив Роман Онуфріїв. На завершення координатор роботи депутатів від ВО "Свобода" Оксана Савчук навела приклади понад ста конкретних проблем, які вдалося усунути свободівцям за перші місяці своєї діяльності. Невід'ємним атрибутом діяльності представників "Свободи" у радах різних рівнів є щомісячні депутатські прийоми, які у Івано-Франківську відвідало вже понад півтори тисячі осіб.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

Могильов: усі, хто помер у міліції - самі винні

  • 15.04.11, 10:19
Могильов каже, що затримані помирають у міліції через свою неадекватну поведінку. Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що з початку 2011 року в міськрайорганах міліції зафіксовано 13 смертей, і всі затримані померли з незалежних від правоохоронців причин.

Могильов уточнив, що з цих смертей чотири є випадками самогубства, шість - наслідком проблем з серцем, одна - наслідком захворювання на епілепсію, одна - наслідком туберкульозу, а ще одна смерть настала в результаті отриманих до затримання міліцією тілесних ушкоджень.

"З року в рік кількість таких прикрих випадків залишається приблизно на одному рівні, отже, говорити про якесь небувале зростання не варто", - запевнив він в інтерв'ю "Урядовому кур'єру".

При цьому Могильов визнав, що "випадки" застосування насильства в міліції "ще" трапляються. "Повірте, ми докладаємо максимум зусиль, щоб боротися з цим неподобством.

Але треба враховувати, що наші працівники постійно спілкуються з соціально неблагополучними верствами населення - нерідко серед затриманих зустрічаються нарко- та алкозалежні, ВІЛ-інфіковані, особи без певного місця проживання, здоров'я яких підірване, а поведінка неадекватна", - сказав міністр.

Нагадаємо, раніше Харківська правозахисна група з посиланням на свої дані заявила, що за перші три місяці 2011 року зафіксовано 15 випадків смерті людей у відділках міліції.

"Якщо так буде йти і далі - в середньому 5 людей на місяць, - то можна очікувати, що в цьому році загине більше людей, ніж в минулому", - заявив співголова Харківської правозахисної групи Євген Захаров. Водночас, за його словами, не можна стверджувати, що всі ці трагічні випадки були пов'язані із застосуванням насильства з боку міліції.



Джерело: ГПУ

Хто дав вказівку застосувати внутрішні війська проти студентів

  • 14.04.11, 16:37
14 квітня 2011 року у Львівській обласній раді відбулася прес-конференція першого заступника голови Львівської обласної ради Петра Колодія та голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді Ірини Сех на тему: "Проти кого у Львові виставляють внутрішні війська?". Як зазначили свободівці, вони обурені тим, що 13 квітня під час акції протесту студентів, які виступили проти деградації освіти та прийшли висловити свої вимоги голові Львівської облдержадміністрації, під будівлю Львівської обласної ради вивели загін внутрішній військ у повному обладунку. Після того, як Ірина Сех звернулася до міліцейського керівництва, військових забрали. "Такі "надзвичайні заходи безпеки" дискредитують обласну раду. А особливо, коли проти студентів застосовують внутрішні війська", - зазначила Ірина Сех. Свободівка процитувала Закон України, в якому йдеться: "Основними завданнями внутрішніх військ є: охорона та оборона важливих державних об'єктів, об'єктів матеріально-технічного та військового забезпечення Міністерства внутрішніх справ України; супроводження спеціальних вантажів; здійснення пропускного режиму на об'єктах, що охороняються; конвоювання заарештованих і засуджених; охорона підсудних під час судового процесу; переслідування і затримання заарештованих і засуджених осіб, які втекли з-під варти; участь в охороні громадського порядку та боротьбі із злочинністю; участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на об'єктах, що охороняються; охорона дипломатичних представництв і консульських установ іноземних держав на території України. Забороняється використання внутрішніх військ для виконання завдань, не передбачених цим Законом". Петро Колодій повідомив, що голова Львівської обласної ради Олег Панькевич звернувся до голови Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка, прокурора Львівської області та командувача Внутрішніх військ України, аби вони дали відповідь – за чиєю вказівкою 13 квітня у Львові застосували загін внутрішніх військ. Львівську обласну раду цікавить, кого і від кого охороняли військові. "Останнім часом ми з вами є свідками, як у Львові проти мирних громадян, які бажають заявити владі про свою позицію, кидають спецпідрозділи "Беркуту", а тепер і внутрішніх військ. Ми вважаємо це наступом на громадянські права українців, спробою встановити на Львівщині поліцейські порядки", - наголосив Петро Колодій. За словами Ірини Сех, вона пропонуватиме на сесії Львівської обласної ради не підтримувати виділення для внутрішніх військ коштів, передбачених на охорону громадського порядку під час Євро-2012, а віддати ці гроші на фінансування соціальних, молодіжних чи інших важливих потреб.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"

Податковий кодекс у дії: львівські підприємства вимирають

  • 14.04.11, 13:05
Підприємці Львова масово згортають свій бізнес.

Про це свідчить інформація управління державної реєстрації Львівської міської ради.

Причина - новий Податковий кодекс. Понад півроку підприємці протестували проти нього і попереджали, що працювати за нових умов не зможуть і врешті таки почали закриватися.

Від початку 2011 року власну справу згорнули уже 60 підприємців - юридичних осіб, а з фізичними узагалі катастрофа - понад 400 - припинило бізнес.

Різко поменшало й охочих розпочати власну справу.

"Якщо раніше ми реєстрували п'ять із половиною тисяч в рік, то зараз не зареєструємо. Я навіть боюся прогнозувати щось", - розповідає головний державний реєстратор Львова Володимир Дуда.

Яскравим прикладом того, як вплинув Податковий кодекс на бізнес, є львівський ринок "Торпедо". Уже майже 30% кіосків там закрилися.

"Базар ледве жеврів і так через економічну кризу. А тепер ще ті податки збільшилися, ті невимовні черги у податковій, кожен місяць віддавати такі гроші - за що? Люди масово закрилися, а всі решта змушені піднімати ціни", - скаржиться підприємець ринку Оксана Козлова.


Джерело: Українська Правда

Одесити зірвали червоні ганчірки з будівель міста

  • 14.04.11, 10:12
10 квітня 2011 року в Одесі з будинків масово зривали червоні прапори, вивісити які розпорядилася місцева влада. Вже до обіду більша частина прапорів валялися на землі. Обурені одесити зривали червоні ганчірки, тим самим проявляли свою чітку громадянську патріотичну позицію, не сумісну з кривавим комуністичним режимом і псевдовизволеннями. Інформаційні агентства міста повідомляють про те, що червоний прапор зірвали навіть з приміщення міської ради. Досі ні депутати, ні міський голова, за рішенням яких на вулицях з'явилися червоні ганчірки, ніяк це не коментують, що свідчить про повний провал їхніх провокаційних ініціатив. Цілком очевидно, що значна частина громади не підтримує ідей місцевої криміналізованої влади, спрямованих на реанімацію комуністичного минулого. Однак певні сили намагаються зробити все можливе, щоби зберегти за Одесою статус "червоного" міста і генератора антиукраїнських ідей. Цинічним виглядає і той факт, що на виготовлення "знамьон пабєди" влада витратила майже вдвічі більше коштів, ніж на виплати ветеранам. На виготовлення 1,5 тис. червоних ганчірок одеські депутати витратили 55 тис. гривень, ветерани ж отримали 35 тис. гривень на всіх. Нагадаємо, за щорічне вивішування в Одесі червоних ганчірок так званої "пабєди" 10 квітня та 9 травня одностайно голосували в міськраді фракції Партії регіонів, кремлівської партії "Родина", БЮТ-"Батьківщини" та "Фронту змін".

Прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода"