хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Суд на нарах

  • 08.12.11, 20:04
Огляд новин за 8.12 Коли Янукович говорить, що йому неприємно те, що найгуманніший у світі український суд робить з Тимошенко – він знає, про що каже. Перш за все тому, що за час перебування при владі зумів зосередити у своїх руках усі важелі керування державою, а тому суд, який по шість годин допитує Юлю в камері або й взагалі їде туди уночі – це і є Янукович. Ну, а крім того – життєвий досвід нашого Двічі несудимого Лідєра дозволяє йому кваліфіковано знатися на судово-камерній специфіці, отож слова «це життєва ситуація, в яку може потрапити кожен» з вуст Віктора Хведоровича слід розуміти як «я теж там був – і нічого, живий». Проте сьогодні один знайомий, причетний до керівного складу Партії регіонів, на моє запитання про причини такого поводження суду з Тимошенко відповів: - Слухай, ти знаєш той старий анекдот про жида, той, де наприкінці Бог каже Абраму: «Я можу допомогти тобі виграти в лотерею, але ти б хоч для початку лотерейний білет купи»? Так от з Юлею точно те ж саме – щоб її випустити, треба для початку щоб вона на суд з’явилася. А вона ж лежить і помирає. І коли гора не йде до Магомета… Коротше, сенс подальшої розмови звівся до того, що Янукович нібито погодився обміняти Юлю на асоціацію з ЄС плюс задокументовану перспективу вступу до Євросоюзу. Я у це не дуже вірю, оскільки Янукович з його патологічним страхом за власну шкуру слабо схожий на самогубцю. Але версія цікава. А ще мені цікаво – що ж там з Тимошенко насправді таке сталося, що вона не встає? Бо ніякої достеменної інформації про це так і не було, одні чутки і натяки. Якщо справді грижа – то чому її не лікують? При такій небезпеці людина може відкинути капці будь-якої хвилини, а для Януковича якщо і є хоч щось страшніше (у сенсі політичному) від курячого яйця, то це смерть Тимошенко у СІЗО. Крім того, дуже дивно, що Юля так і не погодилася здати кров. Якщо вона й справді почуває себе аж так погано, то мусить розуміти, що точний діагноз – це запорука її шансів на виживання. І я ніколи не повірю, що внутрішня розвідка «Батьківщини» так і не змогла дізнатися висновків, зроблених медичною комісією, яка оглядала Тимошенко. Як і у те, що не оприлюднення цих висновків для самої Юлі корисніше, аніж оприлюднення. Якщо, звісно, вона справді хвора. Бо якщо ні – цікаво буде подивитися, скільки ще вона буде отак лежати при смерті і чим потім пояснить своє чудесне зцілення.

Автор: Володимир Йадороб

Цікаві думки, в когось будуть доповнення?look

17

Коментарі

18.12.11, 20:37

http://blog.i.ua/community/3062/853361/
Сценарій ОДИН В ОДИН...
Майже без змін і доповнень.
КРЕМЛЯДСЬКІ сценарії пишуться за однією і тією ж "КОЗОЮ"... Міняються лише прізвища і дати і, можливо, діагнози!
І як оце БЕЗДИХАННЕ ТІЛО збирається АППАзіцією керувати.
А казали --- СИЛЬНА,СИЛЬНА. Таке ж СЦИКЛО, як і ОВОЧ, що від яєць свідомість втрачає.
Знаю КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ ДІВЧАТ І ХЛОПЦІВ --- ПАТРІОТІВ, які із-зі грат СРАТИ НА ЦЮ ВЛАДУ ХОТІЛИ. І не бігали за ними лікарі, і не надавали їм ХАРОМНІ камери, і знущалися з них і катували... А ВОНИ ОДНЕ ПОВТОРЮВАЛИ:
Слава Україні і СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

    анонім

    28.12.11, 20:39

    Думки цікаві. Закономірно приходят в голову мислячій людині. З однго боку -- навіщо самим ПРиматам розповідати про хворобу? Тим паче підключати до розмови Карпачову? З іншого боку -- дивна позиція Батьківщини і Турчика -- то ми хочемо допомогти ЮВТ, то якось не складається! Може баптисту на руку і сама хвороба і ці розмови про неї. Гарний шанс взяти Батьківщину під контроль. А тут він міг і з ПРиматами домовитися -- зищити ЮВТ в обмін на лояльність Батьківщини.Адже зрозуміло -- з самою ЮВТ домовлятися марна справа -- вона вміє кидати набагато краще за бандюків.

      анонім

      38.12.11, 20:46Відповідь на 1 від Julia Taneta

      Якщо це так, то виникає питання -- а як із цієї ситуації виходити? Адже в чудесне зцілення повірять не так і багато!
      В політтехнологіях є така штука -- розрив шаблону. То тут явно перестаралися технологи -- вони не шаблом розірвали, вони порвали образ. Як його тепер збирати? А якщо ЮВТ дійсно хвора, то всі оті і бандюки і БЮТівці, що допускають ігрища навколо хвороби -- шакали скажені! Але ЮВТ сама знала кого наближує до себе -- ото й розплачується!

        48.12.11, 20:48Відповідь на 1 від Julia Taneta

        ТЮ не тупа, розуміє, що на жалості голосів візьме більше.

          58.12.11, 21:07Відповідь на 4 від Fred Perry

          ТЮ не тупа, розуміє, що на жалості голосів візьме більше.Та випустять її.Бютівці ще кілька разів здадуть Україну- і порядок.І вперед з підчищеним прапором,що тюрми не злякався за свободу народу!!

            68.12.11, 21:36Відповідь на 3 від анонім

            Останній виступ. Коли вона була на всі 100 % впевнена, що за тиждень -- два її відпустять (під натиском Европи, будуть акції народної підтримки, заяви діячів і відомих людей і т.д) вона виступила з заявою, де всіх переконувала , що має ВІДМІННЕ ЗДОРОВ"Я. А до того розмістила відео, де бігає щоранку по 10 км... Я ще можу перелічити купу нюансів, які свідчать не на її користь. І, гадаю, з її АРТИСТИЗМОМ, з її акторскими здібностями НАМ не варто впадати в сентиментальну патетику! Для цього є достатня кількість покохувачів соплявих ВИСТУПІВ.

              78.12.11, 21:47Відповідь на 4 від Fred Perry

              ТЮ не тупа, розуміє, що на жалості голосів візьме більше.Це ж українці!
              Ми ж жаліємо всіх... Нам старого чекіста-вбивцю ЖАЛЬКО (бо ледь ходить), нам ЖАЛЬКО Рудьковського немічного у возику і Пукача, якому у сюжеті заламують руки, Ландика, який дивиться зі всіх шпальт газет бичачими сумними очима, Омельченка, який убив під автівкою людину і Шкіля, який розчавив трьох жінок..... Ми ДОБРА НАЦІЯ! НАМ ВСІХ ШКОДА!

                анонім

                88.12.11, 23:07Відповідь на 6 від Julia Taneta

                Тут якась собака точно зарита. 10 кілометрів для 50-річної жінки досить серьозне навантаження. В той же час. з таким загартуванням захворіти в умовах. які і незагартовані переносять -- досить багато неузгодженостей. Не хотів озвучувати. але в мене давно сладається враження, що ЮВТ зовсім не в Лукянівці. Навіть місцевим бютівцям про це гворив.

                  99.12.11, 00:28Відповідь на 8 від анонім

                  Такий ЦИРК нам влаштовують : Судді, адвокати, депутати....
                  А ми, наївні, ведемося на ці ІГРИЩА. (А у нас в цей час Україну відбирають!)

                    Гість: ГляМур вкєдах

                    109.12.11, 02:40

                    Народна мудрість каже - не беріть важкого до рук, а дурного до голови.....
                    Рекомендую закупитись попкорном (пивом, чебуреками, чи що душа бажає) і спостерігати за цим дешевим цирком без зайвих емоційних напруженнь....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна