хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Апеляційний суд Львова заборонив парад російським шовіністам

  • 04.05.11, 15:45
4 травня 2011 року Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО "Свобода" щодо заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року політичною партією "Русское единство". Апеляційний суд під головуванням судді Андрія Ліщинського скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду, який 13 квітня закрив провадження у справі щодо заборони заходів партій "Русское единство" та "Родина" у Львові. Нагадаємо, що 13 квітня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення про закриття провадження у справі за позовом Львівського обласного осередку громадської організації "Фронт змін" до виконавчого комітету Львівської міської ради, третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Львівська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" про зобов'язання обмежити право на мирні зібрання політичної партії "Русское единство" шляхом заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року цією політичною партією. 16 квітня Львівська міська організація ВО "Свобода" подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду з вимогою скасувати ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про закриття провадження у справі від 13 квітня 2011 р. (справа № 2а-4335/11/1370) та скерувати справу для подальшого розгляду в суді першої інстанції. "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - єдина політична сила, яка подала апеляцію на рішення окружного суду. Львівський адміністративний апеляційний суд, скасувавши ухвалу першої судової інстанції, ухвалив справедливе рішення і закрив справу про заборону проведення маргінальним проросійським силам "маршу пабєди" у Львові 9 травня. "Свобода" не дозволить проводити російським шовіністам масові заходи у нашому місті", - заявив представник ВО "Свободи" в суді, голова комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради Любомир Мельничук.

Прес-служба ВО "Свобода"

29

Коментарі

14.05.11, 16:01



Дякую Львову!

    24.05.11, 16:02

    Цивілізоване рішення прийнято. Але провокації не минути.
    Адже ці одеські расисти вже отримали пайок і гроші на дорогу, тому по любому приїдуть бешкетувати до Львова. Таки вартує львівянам запастися відрами з лайном, щоб достойно зустріти Маркова і компанію. Лайно може перемогти тільки лайном., адже з таким запахом в жодне кафе не впустять і в гостинницю не поселять.

      34.05.11, 16:04

      А головне, що - ета фсьо за дєньги клюєва, фирьташа, і каламойскава

        44.05.11, 16:06Відповідь на 2 від Горянка

        Якщо не буде дозволу на акцію, не буде й ментівської охорони. В такому випадку ми адекватно зустрінем нащадків пабєдітєлєй з нквд

          Гість: Wehrwolf)

          54.05.11, 16:07

            64.05.11, 16:21Відповідь на 4 від Fred Perry

            Якщо не буде дозволу на акцію, не буде й ментівської охорони. В такому випадку ми адекватно зустрінем нащадків пабєдітєлєй з нквдДо одної старої жінки високо в горах прийшов інспектор з електрики. щоб за борг у 50 грн відключити електрику. Коли вона вияснила, що до чого, а справа була надворі біля хліва, одинока жінка зрозуміла. що треба діяти негайно і кардинально. Біля хліва стояло відро з гноївкою. Ефект несподіванки спрацював на 100% . Так . що хлопці не тратьте силу на бандюків візміть їх смородом. Можна це все діло запакувати в целофанові кульки. і влаштувати їм прийом з фу...єрверками.
            А ветерани не винні. що ними маніпулюють.

              анонім

              74.05.11, 16:40Відповідь на 2 від Горянка

              Не розумію , звідки зараз в Одесі стільки падлоти взялося.
              Ще наприкінці 80-х в Одесі були привітні та толерантні люди , особливо українці та євреї , тобто - корінні одесити .

              До того ж Росію одесити називали кацапетовкою , а росіян та людей з бидлячим менталітетом називали чертятніками та кацапами .

              Думаю , то нащадки чортів , що понаїхали з орди після війни , та у кінці 80-х .Тоді в орді жратви мало було .

                84.05.11, 16:45Відповідь на 7 від анонім

                Не розумію , звідки зараз в Одесі стільки падлоти взялося.
                Ще наприкінці 80-х в Одесі були привітні та толерантні люди , особливо українці та євреї , тобто - корінні одесити
                100%

                  94.05.11, 17:06

                  Супер новина! Та їм і не дюже хотілося (катцяпчикам насправді). Вони ляпнули, не подумали, а потім вже не знали, як його скасувати (обмочили трошки ніжки). Не знаю хто більше зараз радіє, МИ, чи вони!!!

                    104.05.11, 17:06

                    Львів радує

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна