хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Путін НЕ ПУСКАТИМЕ наші товари, якщо ми створимо зону вільної

  • 16.03.11, 14:17

І підбиває на бойкот також Білорусь і Казахстан. Боїться, що Україна Росію непотрібними шапками закидає. Росія має намір не допустити надходження надмірної кількості українських товарів на свої ринки у разі, якщо Україна приєднається до зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це сказано в повідомленні прес-служби уряду Росії.

На спільній прес-конференції з прем'єрами Білорусі Володимиром М’ясниковичем і Казахстану Карімом Масимовим 15 березня прем'єр-міністр Росії Володимир Путін зазначив, що рівень митного захисту, передбачений при вступі України до Всесвітньої торговельної організації, більш ніж в 2 рази нижчий, ніж єдиний митний тариф у рамках митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану.

"Це означає, що якщо Україна створить зону вільної торгівлі спільно з Євросоюзом і змушена буде поступитися за багатьма позиціями, чутливими для української економіки, то вона, зрозуміло, буде розраховувати, що ці товари підуть на російський ринок. А ми не зможемо цього дозволити собі зробити, і ми змушені будемо почати вибудовувати кордон, інакше нас завалять цими товарами", - сказав він.

При цьому Путін вкотре зазначив, що за участі України інтеграційні процеси, такі як митний союз і Єдиний Економічний Простір, були б повноціннішими. Нагадаємо, раніше Росія висловила думку, що можлива участь України в Митному союзі ЄЕП не суперечить створенню зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.

У листопаді 2010 року Президент Віктор Янукович допустив вступ України до Митного союзу у рамках ЄЕП за дотримання всіх необхідних внутрішньодержавних процедур. Перед цим Янукович виключав приєднання України до Митного союзу.

У квітні 2010 європейський комісар з розширення Євросоюзу і політики сусідства Штефан Фюле назвав несумісним створення зони вільної торгівлі між Україною і ЄС та участь української держави в митному союзі в рамках ЄЕП.

Джерело: Украньюс

29

Коментарі

116.03.11, 14:24

З гондурашею нормальних економічних відносин бути не може в будь-якому випадку.

    Гість: Владзьо

    216.03.11, 14:26

    вафлюк кацапський, а не путін! не пиши його ймення з великої букви

      Гість: lkjmn

      316.03.11, 14:27

      Звичайна практика. Коли їм щось від нас потрібно - ми брати, а коли навпаки - пішли нах.

        Гість: R0mmel

        416.03.11, 14:40

        Ну і що. Хай бойкотують. Хай сидять собі в своєму засраному савєцькому болоті. А ми будемо торгувати з Європою. Та є ще і такий варіант - коли кацапи почали свої "вєсьолиє старти" після Помаранчевої революції, Порошенко зробив просто і красиво - викупив завод в Ліпєцьку, і почав там виробляти цукерки. А вони вже не обкладалися ввізним митом, і т.д.

          516.03.11, 14:44

          Пукало чмо ще те,але в цьому випадку він може слюною бризкати скільки захоче,нічого йому непоможе.

            анонім

            616.03.11, 15:27

            Старіє гебешний виродок. Нюх втрачає. Хоча і зрозуміло чому -- сьогодні в Україні при владі його агентура. Але такі заяви то вже занадто. Тим паче, якщо Європа піде на зону вільної торгівлі, то пукін буде мати справу не тільки з нашими йолопами а й з європейцями. А для москалів це занадто чутливо.

              716.03.11, 17:02Відповідь на 2 від Гість: Владзьо

              вафлюк кацапський, а не путін! не пиши його ймення з великої букви

                Гість: taniamontana

                816.03.11, 17:19Відповідь на 2 від Гість: Владзьо

                  Гість: Владзьо

                  916.03.11, 17:30Відповідь на 8 від Гість: taniamontana

                  малютка, ти що тут робиш?

                    Гість: modus vivendi

                    1016.03.11, 17:32Відповідь на 1 від Дождь!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна