хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Оп-па. "Першого непрохідного" теж підловили на ДЕРИБАНІ

  • 15.03.11, 09:13

Директор держдепартаменту надлишкового майна і земель міністерства оборони Олександр Черпицький стверджує, що має у своєму розпорядженні документи, згідно з якими Анатолій Гриценко, в період перебування його на посаді міністра оборони, відмовляється від земель Мінстерства оборони площею по 8,10, 20,30 гектарів.

«Причому це найдорожчі землі оборони. Віддані «за спасибі» під конкретні фірми. Дивлячись на ці документи, розумієш, що Гриценко не цікавлять проблеми армії, озброєння, житла для військових. Одна справа відмовитися від землі на користь органу місцевого самоврядування і зовсім інша, як ми бачимо - відмова, на користь комерційної структури», - заявив Черпицький. За його словами, є більше двох десятків відмовних листів.

«Ось наказ номер 570, в якому міністр оборони Гриценко забирає колегіальне право у всіх структурних підрозділів приймати рішення щодо відчуження землі та залишає це право тільки за собою і довіреними Гриценку людьми. Після цього він дає доручення на Мельника, Мельник сидить у в'язниці. Розмір збитку країні точно визначив суд: 101899 723,87 гривень тільки в оцінці землі, 6498019 гривень - збиток в оцінці нерухомості.

Вартість землі, яку розбазарили, як мінімум у десять разів більше. І є вирок суду сьогодні. Виконавець сидить, а організатор Гриценко - на волі і поки ще не несе відповідальності», - перерахував директор Держдепартаменту.

«Вельмишановний Анатолію Степановичу, - цитує Олександр Черпицький, - холдинг такий-то, звертається до вас з клопотанням погодитися виділити ділянку площею 10,2 га під будівництво готельно-оздоровчого центру Тисовець. Ні про який інвестдоговів, або відшкодування шкоди міністерству оборони тут і мови не заводили. Віддали нібито за так. І таких документів - десятки! Схоже, що це тільки верхівка айсберга».

«Або ось, фірма звертається до Гриценка з проханням передати 13 військових містечок і земельних ділянок, і міністр оборони спокійно затверджує. Ось де кримінал! Ми відпрацювали по всіх документах і прийшли до висновку, що за керівництва Анатолія Степановича армії було завдано колосальних збитків. Від земель оборони безоплатно пішли величезні площі. Ось про що сьогодні потрібно говорити!», - заявив Черпицький.

Також він пропонує показати документ, де міністр оборони Анатолій Степанович у наказі № 171 від 22.03.2005 року призначає Віталія Івановича Попова, генерального директора «Української авіатранспортної компанії», на посаду.

«Так хто повинен відповідати - Попов або ще й міністр, який його призначив? Чому він не побачив кадрову помилку. І чому він сьогодні, будучи Головою Комітету національної безпеки і оборони Верховної Ради, не підняв це питання? Що тут? Невміння бачити очевидних речей, або злочинний умисел?», - запитує Черпицький.

Черпицький заявив, що доклав усіх зусиль, щоб на першій же Колегії міністерства оборони всі ці матеріали були передані в Генеральну прокуратуру України.

«Упевнений, що сьогодні не тільки виконавці будуть сидіти у в'язниці за гріхи керівництва. Будуть відкриті кримінальні справи, і ми побачимо, хто дійсно розбазарював землі оборони. Вивчивши діяльність Гриценка на посаді міністра, ми були шоковані цинічністю, брехливістю і лукавством цієї людини», - сказав він.

Джерело: Коментарі

30

Коментарі

115.03.11, 09:46

розумна стаття

    Гість: sanchezstar

    215.03.11, 10:02

    Давно пора всіх на кіл без суда і слідства,чим чорт жартує,а святих у нас при владі немає....

      315.03.11, 10:47

      Хто пробув при владі певний термін в Україні їх можна рострілювати,це однозначно.

        415.03.11, 10:57

        Гриценко один із розумних та правдивих політиків, і він дійсно мігби зробити для України багато позитивних справ, хоча, можливо, і в нього були якісь промахи, але в правдивість цієї статті я не вірю.

          515.03.11, 11:05

          Регіонали пересадять усіх, крім себе.

            Гість: R0mmel

            615.03.11, 11:05

            Якщо це правда - то ти мені цією статтєю, як серпом по "душі" . Бо Гриценко - один з небагатьох, до кого я нормально ставився. Але може бути ще і наброс псевдокомпромату, хто знає?

              715.03.11, 11:32

              Мдя..... Это грустно,еже ли правда.

                815.03.11, 12:55

                Я тоже что-то сомневаюсь в вине Гриценко.Скорей всего это залп дерьма перед выборами-может Гриценко и отмоется,но как в анекдоте про ложки "осадок останется".

                  915.03.11, 13:32Відповідь на 6 від Гість: R0mmel

                  Я взагалі "ПРОТИВСІХ" до тих що мали владу. Результатів невидко, одні наслідки

                    1015.03.11, 15:10

                    ГРИЦЕНКО ДІЯВ І ДІЄ ЯК ЖИДОМАСОН орієнтований на США і НАТО а стаття правдива і ми УПА КОЗАКИ були з тих які ЮЩЕНКУ ПРО ЦЕ повідомили та інші факти його лукавства з ЖидЮЛЕЮ та Ведмедчуком і Путіним проти УКРАІНИ ! тому ЮЩ ЕНКО молодець що прогнав цього інтригана з арміі а той потім за чотрні гроші ще й мітив прорватись в ПРИЗденти докладніше це є в книзі ДМИТРА ЧОБОТА " МАКУХА " ЯКУ МОЖ ЗНАЙТИ В ГУГЛІ МОЛОДЕЦЬ +шлемо статтю всім нашим ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ ! НЕ ДАЙМО розірвати Украіну між жидами КРЕМЛЯ І НАТО ! Щасливо за УПА))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна