хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Компартія звинувачує МВФ у організації ГОЛОДОМОРУ

  • 10.03.11, 15:43

Здавалося б - усе правильно кажуть, але якийсь історичний осад піднімається від таких слів.

Міжнародний валютний фонд на замовлення США провокує в Україні голодомор.

Про це заявив народний депутат України, перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков.

На переконання Царькова, умова МВФ, висунута Україні, про необхідність лібералізувати ринок зерна відповідно до вимог СОТ - це "черговий випадок безприкладної нахабності, з якою ця організація втручається у внутрішні справи нашої країни".

"Цією вимогою МВФ поставив під сумнів право українського уряду забезпечувати продовольчу безпеку. А Кабмін замість того, щоб заявити про свою жорстку позицію, всіляко догоджає лакеям західного капіталу і виконує всі їхні забаганки", - сказав комуніст.

"А якщо завтра Міжнародний валютний фонд зажадає заради економії розпустити українські Збройні Сили, уряд тут же кинеться виконувати цю антидержавну вимогу?" - запитав нардеп.

За словами парламентарія, Компартія наполягає на припиненні співпраці з МВФ і зараз, коли "фонд приєднався до кампанії з організації голоду в країні, яку ведуть США".

Нагадаємо, згідно з проектом Меморандуму про економічну та фінансову політику, узгодженому українською стороною та місією МВФ, однією з нових умов, висунутих Україні, є необхідність лібералізувати ринок зерна відповідно до вимог СОТ.

Джерело: Газета.юа

21

Коментарі

110.03.11, 15:48

    Гість: Shynshyla

    210.03.11, 15:54

    Ну, це ж компартія...Що тут скажеш...

      310.03.11, 16:07

      "вєрним путьом ідьотє таваріщ царьков", чим більше от такі будуть більше гавкати, тим прихильніше до нас ставитись....
      але я є прихильником НЕбрати кредити в МВФ.....

        410.03.11, 16:32

        Втручання в внутрішні справи, це якби погрожували військовим вторгненням. А економічні санкції має право впровадити кожен. Давайте поглянемо на наступну ситуацію. Дві фірми мають якісь торговельні відносини. Наприклад власник однієї фірми закупляє у власника іншої метал. А потім каже, якщо твоя фірма не буде добувати цей метал чесно я відмовлюся закупляти. Це що втручання в внутрішні справи? Чи він зобов'язаний мати з цією фірмою торговельні відносини? З точки зору прихильника планової економіки комуняки Царькова - так. Тільки чомусь весь світ клав і буде класти на Царькова і його поняття. Царьок грьобаний об'яви юзерам війну з вимогою з тобою торгувати Тільки попереджаю - якщо спробують на цю війну мобілізувати мене і мого сина - засаджу кулю в військового комісара і в партизани

          Гість: lkjmn

          510.03.11, 16:34

          Комуняки зчиняють порожній галас за для підняття власних рейтингів. Але хотілося-б знати: а що конкретно вони роблять для країни? Окрім галасу, звісно.

          А щодо МВФ - вони праві.

            610.03.11, 16:55Відповідь на 4 від gatyla

            абсолютно вірно.
            По-перше, заява Царькова брехлива, бо йдеться не тільки про МВФ, але й про Світовий банк та ЄБРР. Це є найбільши інвестори України. Звичайно, що вони не філантропи і згодні вкладати гроші у розвиток нашої країни лише на певних умовах. Уявіть, що, наприклад, найбільші зернотрейдери вкладали свої кошти у розвиток інфраструктури, будували елеватори, розчищали русло рік, спонсорували будівництво грузових причалів. Аж раптом уряд країни вирішив змінити правила гри і ввести монополиста (до речі, більш ніж 61% акцій якого - приватна власність конкретних наближених до влади структур). Найбільш підлим в цій історії є те, що рупором партії регіонів виступає продажна компартія.

              710.03.11, 16:55Відповідь на 4 від gatyla

                810.03.11, 16:56

                "Здавалося б - усе правильно " - це твердження просто ставить вас поза межами здорового глузду.

                  910.03.11, 16:59Відповідь на 8 від viktor67

                  Це ви мені?

                    1010.03.11, 17:01Відповідь на 8 від viktor67

                    Я подав джерело. Свою думку я пишу в коментах, а коли буду її постити, вкажу авторство.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна