хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Молоденька депутатка заробила сотні тисяч "ПОТОМ І КРОВ'Ю"

  • 03.03.11, 16:25

"Твіттер-депутат" Леся Оробець, яка не втомлюється займатися проблемами простих українців, вирішила отримати для себе додаткові привілеї.

28-річна НУНСівка, відома в молодіжному інтелектуальної тусовці як активіст освітнього фронту, "козиряє" на дорогах VIP-номерами.

Нещодавно новенький "Mercedes S 500 Long" Оробець був зафіксований фотографом в центрі Києва з номерами Верховної Ради. Перші цифри "12" у номері АА 1224 ВР вказують на те, що номер виданий Верховної Радою нинішнього, шостого скликання. Слід зазначити, що не всі депутати автоматично отримують спецномери.

Для цього народний обранець повинен написати офіційну заяву на ім'я голови апарату Верховної Ради. Потім документ потрапляє в ДАІ, яке і видає номер "ВР".

Такі "понти" йдуть врозріз з публічною позицією депутата, який любить тусуватися в молодіжному середовищі, є активним блогером і постійно підкреслює свою близькість до проблем "простих смертних". Наприклад, постами про те, що вона їздить в метро. Можна порадіти за непоганий статок молодого депутата. Такий, як у Оробець "Mercedes S500 Long", може коштувати від 150 до 200 з гаком тисяч доларів. Сама доця нині покійного депутата Юрія Оробця стверджує, що дорога "тачка" зароблена "потом і кров'ю" за кілька років у парламенті.

"Автомобіль належить нам з чоловіком За чинним українським сімейним законодавством власність, придбана в шлюбі, є спільною і належить обом з подружжя", - написала Леся в своєму ЖЖ.

Правда, Леся не згадує у своєму пості про ще одну "сімейну" машину. У минулому році ТаблоID був свідком, як депутат зі своїм чоловіком залишали Cristal Hall після перформансу Леся Подерв'янського на крутому джипі-Лексусі. Про нього теж ходять легенди в мережі, адже такий Lexus RX 350 коштує мінімум 65-70 тисяч доларів. Втім, Оробець стверджує, що весь свій статок вони з чоловіком заробили самі, відмовляючи на початку своєї кар'єри собі у всьому.

"Коли ми з чоловіком одружилися 24 квітня 2004, у нас було по парі штанів на брата, $ 10 тис. мого приданого і $ 350 зарплати у мене (починала з рецепшен, а потім - помічником юриста в Міжнародної фінансової корпорації) і $ 300 у чоловіка - провідний спеціаліст відділу портфельних ризиків Укрсиббанку", - зазначила депутат.

Оробець також розкрила таємницю фінансового успіху свого чоловіка. "Ще до одруження, з 21-річного віку мій чоловік працював на банківському, а згодом і фондовому ринку в середньому 6 днів на тиждень (іноді, на жаль, 7), де заробив собі і ім'я, і капітал, і вже тоді ми не вважали себе бідними людьми, оскільки робота 14-16 годин на добу давала нам перспективу придбати те, що ми захочемо", - написала вона.

Прокоментувала Оробець та "козирні" номери на своєму авто. "Щодо номерів ВР - питання не до мене, а до апарату ВРУ - такі номери видавалися і видаються останні чотири роки і оскільки мені нічого приховувати, нашу машину я зареєструвала у Верховній Раді", - стверджує вона.

Однак у цьому поясненні є одна неточність. Як вже писалося вище, щоб отримати номери ВР, потрібно за ними звернутися з відповідною заявою, тобто Оробець повинна робити це свідомо. Крім того, незрозуміло, що мається на увазі під фразою "нашу машину я зареєструвала у Верховній Раді", адже машина реєструється в ДАІ, як і її номера.

В кінці посту не забула Оробець і звинуватити журналістів у заздрості. "Приклади успішних людей надихають або до заздрості, або до перевищення їх досягнень ... У кожного свій вибір", - написала вона.

Джерело: Цензор

43

Коментарі

Гість: Wehrwolf)

13.03.11, 16:39

Вони там май же усі такі!

    Гість: von PeepeR-

    23.03.11, 16:45

    пох

      33.03.11, 16:49

        43.03.11, 16:55

        Про що б ми писали, якби вони не мали...

          Гість: gav57

          53.03.11, 16:57Відповідь на 3 від Мари_НКа

          Зачем куришь? Вот не кури и на сэкономленные деньги круче купишь!

            63.03.11, 16:57Відповідь на 4 від Mirchuk

              73.03.11, 17:00Відповідь на 5 від Гість: gav57

              Зачем куришь? Вот не кури и на сэкономленные деньги круче купишь!
              Я понты не люблю.
              Машину-не хочу.
              Я б на велике ездила, но дорог боюсь.А так -негде.
              А на велик и курящей хватит.

                Гість: modus vivendi

                83.03.11, 17:07

                  93.03.11, 17:09

                  Єдина справжня опозиція - народ.

                    Гість: gav57

                    103.03.11, 17:11Відповідь на 7 від Мари_НКа

                    Я тоже не хочу, ибо склонен к употреблению по первому требованию души.
                    Когда-то хотел, но первая сказала - "блядовоз" семье помеха!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна