хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Зоопарк

  • 02.03.11, 09:54
Огляд новин за 1.03

Африкан Свиридович: Та не кажи, ці коти вже за*бали, я їх усіх віддав би на мило (с) ЛП

Януковичу виявилося досить одного лише року свого панування, щоб його рейтинг почав невпинно просідати у напрямку плінтусу. Що характерно, він абсолютно точно повторює долю усіх своїх попередників на президентській посаді, за винятком хіба що Кравчука, який сидів на Банковій менше за всіх.

Але зниження рейтингу досягти так само непросто, як і підвищення. Для цього потрібно або докласти титанічних зусиль, або не докладати жодних. Янукович, як і Ющенко у свій час, обрав проміжний варіант: переклав усі зусилля з руйнування власного рейтингу на плечі «команди проффесіоналів», а сам подався на внутрішню еміграцію до Межигір’я, звідки коли-не-коли налітає вертольотом до столиці чисто похохмачити, відколовши пару тупих мовних дегенератизмів, та показати телекамерам нові страусячі кєди.

А зате команда старається як може. Тому що Лідєра ніззя підводити. Бо можна отримати цеглиною не по нозі, як Люся тоді ще не Янукович, а чисто по будці. Тому що Лідєр(с) і Тому що послідовний(с). Себто посліду за ним багато лишається.

Ці нахабні проффесіонали і покращувачі життя ведуть себе, як зграя рознахабнілих щурів у холодильнику. Їм вже навіть взападло ходити на роботу до парламенту, щоб голосувати особисто, як цього вимагає закон. Ну правда, тут якраз жнива, стільки ще дерибанити і пиляти, а віони будуть витрачати свій час на якусь там законотворчість. Тим більше, що незалежно від кількості присутніх голосування все одно відбувається виключно за помахом Чечетова. Так яка різниця, хто тиснутиме кнопки – один за всіх чи кожен за себе? На кінцевий результат це все одно не вплине.

Але традиція голосування «за сєбя і за того парня» в українському парламенті дуже давня. Тільки говорити про це усі якось соромилися. Досі. Нинішні проффесіонали перестали. Перед ким соромитися? Перед народом? Та де він, той народ? Був би – вже б давно у Межигір’ї функціонував Музей окупації. А так поки що філіал Київського зоопарку: качки, дикі свині, кенгуру і один реальний бичара.

Причому ці «народні обранці» зовсім не соромляться потім отримувати пенсії, більші за бюджет середньостатистичної бібліотеки. А самі в тиждень витрачають на ресторани та бл*дєй більше, аніж офіційно отримують на депутатській посаді за місяць. І попри усі свої обіцянки та запевнення дружно провалюють законопроект про скасування пільгових пенсій.

І ці люди потім забороняють нам забивати кілочки між плити Майдану?

Не випадково в Україні почала зростати кількість «противсіхів». Схоже, що шокова терапія покращенням життя вже сьогодні, нарешті, почала доходити людям до мізків – як не через очі або вуха, так через дупу з приставленою до неї «регіональною» праскою…
Володимир Йадороб
26

Коментарі

12.03.11, 10:00

    22.03.11, 10:15

      32.03.11, 10:15

      :]

        42.03.11, 10:18

          52.03.11, 10:37

            Гість: Едуард

            62.03.11, 11:20

            "Тому що Лідєр(с) і Тому що послідовний(с). Себто посліду за ним багато лишається" - це досить дотепно звучить

              Гість: burtka

              72.03.11, 11:30

              Абсолютно бессмысленная статья.
              Янукович не имеет НИКАКОГО отношения к тому, что БЮТ и НУНС голосуют "за того парня". Могу напомнить про одного такого: Шевченко А. несколько месяцев находился в США, а его карточка исправно голосовала и зарплату получать он не отказался. Когда депутаты выбираются по спискам партии, то и голосовать они должны будут, как партия скажет, поэтому их присутствие в Раде погоды не делает, все решают лидеры партий.

                Гість: R0mmel

                82.03.11, 11:38

                да, панове, будуть ще "революційні матроси" срати в роялі у Межигіррі...опит арабскіх товаріщей кагбе намікає...

                  92.03.11, 12:26

                  "Не випадково в Україні почала зростати кількість «противсіхів»..." Це не вихід... Україна має знайти нових, порядних і розумних, лідерів... А в нас після репресій, воєн, голодоморів з цим проблема...

                    102.03.11, 12:27Відповідь на 9 від Shukach

                    нажаль...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна