хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Окупація

  • 26.02.11, 11:51
Огляд новин за 25.01

Рік на посаді президента – це ще не термін, але вже, як кажуть у криміналістиці та близьких до Януковича колах, СТРОК. Інтернет рясніє фотографіями епічного збіговиська, яке сьогодні засідало у Яника. На фото – усміхнені і радісні Кравчук, Кучма, Ющ і сам винуватець торжества. Вони схожі, як одно яйцеві близнюки – тією схожістю, яка сильніша від біологічної, якою схожі між собою, скажімо, класичні гопники або злодії-рецедивісти.

Вони задоволені. Спадкоємність влади зберігається. Кравчук привів до влади Кучму, на якого потім продовжив працювати у команді «есдеків»-медведчуківців. Кучма привів у політику Юща, який називав Данілича татом та захищав його під час акцій протесту «Україна без Кучми». Ющ привів до влади Януковича - а інакше і бути не могло, оскільки годувалися вони із одного й того ж фірташівського корита.

Це гірше, аніж у Росії. Там передача влади відбувається нахабно і цинічно, без жодного вихляння і демократичного прикурювання. У нас же влада передається поміж сортами лайна, але руками самого народу, наївного, обдуреного і затурканого. У росіян, якщо раптом вони схаменуться, буде цілком конкретний і означений ворог, якого треба знищити на шляху трансформації біомаси у народ. А в Україні у випадку глобального перелому одне лайно обов’язково очолить боротьбу з іншим, як це було у 2004 році.

Сьогодні вони святкують не першу, а двадцяту річницю свого спільного панування. І тому цю круглу дату слід було відзначити чимось особливим. Наприклад, на 70-80% підвищити квартплату жителям Донецька. Щоб відчували, лохи, покращення життя вже сьогодні і турботу Лідєра про них. І ще хай дякують, що бандерівці не пройшли, а то б тягнули нас усіх зараз у задрипану Європу, а не квітучу Росію.

Інколи нереальність того, що відбувається, стає настільки сильною, що важко позбавитися відчуття перебування у якомусь трешняковому голлівудському фільмі з наркоманським сюжетом. Скажімо, «Страх і ненависть у Лас-Вегасі» Террі Гіллама, або «The trip» Пітера Фонди. Не даремно ж сьогодні Янукович зізнався, що за минулий рік посилив контроль наркотрафіку. Якщо хтось не вбачає у цій фразі нічого особливого, то скажу лишень, що влада з наркотрафіком БОРЕТЬСЯ, а КОНТРОЛЮЮТЬ його організовані злочинні угрупування, простою мовою – банди і мафіозні клани.

Так само рік знадобився Януковичу, щоб, врешті, взятися за боротьбу з корупцією. Все за вертольотами та межигір’ями ніколи було. Але тепер ще буквально півроку – і цей епічний документ потрапить до парламенту. І корупція одразу ж розсосеться, як прищик на сраці. Хоча, як на мене, антикорупційний блок законів має складатися лише з одного документу на два пункти:

1. Корупція заборонена

2. За порушення п.1 – розстріл.

І все. Більше нічого писати та вигадувати не потрібно. Головне – налагодити механізми контролю над дотриманням цих двох пунктів. А сидіти роками на шиї у народу і вигадувати дебільні документи може кожна сволота.

Отож, підводячи підсумки річного перебування банди Януковича при владі, слід сказати, що перебування це більше схоже на окупацію. І, як і всяка окупація, добровільно воно не закінчиться, це видно вже зараз. З окупантом неможливо домовитися, неможливо ввічливо попросити його нах.й.

Його можна тільки знищити.
Володимир Йадороб
27

Коментарі

анонім

126.02.11, 12:03

В тридцяті-сорокові була краще -- не було інтернету. Тому з окупантами боролися просто -- брали зброю та йшли до лісу. А тепер, все на що ми здатні -- це тицяти пальцями в клавіші в теплих хатах, сидячи дупою на мяких кріслах. А окупанти грабують Україну не в неті, а в реалі.

    226.02.11, 12:11

      Гість: Tarasenko

      326.02.11, 12:21

      "З окупантом неможливо домовитися, неможливо ввічливо попросити його нах.й.
      Його можна тільки знищити."

      Где ты видишь оккупантов?
      Хотя понимаю о чем речь.
      Может обидешься но скажу как другу
      Оккупанты в твоем мировоззрении.
      Просто нас так воспитали.
      Хочешь изменить мир измени себя.
      Мир не так уж плох.

        426.02.11, 12:21

        Згоден з ком. 1

          526.02.11, 12:27Відповідь на 3 від Гість: Tarasenko

          Дуже люблю слухати осіб з подібним світобаченням Вони всі такі позитивні, просвітлені, лагідні...
          Бо їм все довкола - пофіг, вони змінюють себе. В крайньому разі планують змінити сонячну систему.
          Я сам неформал, толкініст і медитую двічі на день.
          Але при тому знаю - медитація в палаючому будинку, коли інші намагаються загасити вогонь і винести з вогню дітей, обтяжить карму медитуючого, і наступне переродження його буде лихим.
          Світ не є поганим - хто сперечається. Однак, коли вітчизною керують гобліни, бажано діяти в матеріяльному світі, і подібні дії будуть корисними для світу духовного.

            626.02.11, 12:27

              Гість: Tarasenko

              726.02.11, 12:28

              "Це гірше, аніж у Росії. Там передача влади відбувається нахабно і цинічно, без жодного вихляння і демократичного прикурювання."

              У Росіян дещо інший світогляд. Це з нашого погляду нахабно і цинічно. Для них це відповідає їхньому світогляду на теперішній час.

                826.02.11, 12:31

                  Гість: Tarasenko

                  926.02.11, 12:33Відповідь на 5 від nolofinve

                  "Бо їм все довкола - пофіг"
                  Та ні зовсім не "пофіг".
                  Духовний світ і матеріальний взаємопов'язані між собою.

                    Гість: Tarasenko

                    1026.02.11, 12:40Відповідь на 5 від nolofinve

                    "Дуже люблю слухати осіб з подібним світобаченням."
                    Вдячний за такі слова!
                    Мені теж дуже приємно та цікаво спілкуватись!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна