хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Фєня

  • 12.02.11, 12:01
Огляд новин за 11.02

Скільки вовка не годуй, каже народне прислів’я, а він все одно на ліс дивиться. Так само скільки б страусячих кедів не переносив Віктор Хведорович, скільки б палаців собі не набудував – а все одно з-під дорогого спінджака від Бріоні визирають спортивні штани, і босяцьке дитинство його чується крізь кожну публічну промову або інтерв’ю. Бо яким би ти шрифтом не написав слово «х.й» - воно таки свого змісту не змінить.

Іноді складається відчуття, що наш Гарант ось-ось не витримає і зірветься. Ще б пак - він нині увесь на виду, під прицілом телекамер та сотень і тисяч очей. Тут ніяк не можна собі дозволити не те що когось нах.й послати, але навіть тон підвищити. Навіть якщо на тебе, ріального пацана, распальцьовкою крутить голий фраєр. Тільки увечері, на самоті або щонайбільше у колі близьких та довірених осіб, Віктор Хведорович може собі дозволити глушити чифірь відрами і ботать по фєні не ховаючись, як це було у щасливі роки його молодості.

Але іноді, знаєте, воно таки проривається. І проривається не стільки у сьогодення, як у історію. Фазочки «казли, каториє мєшають нам жить», «убєрітє єго нах.й», «я вам голови повідриваю» і, врешті, сьогоднішній «шлепер» - це моменти слабкості, за які ми всі так любимо нашого епічного Гаранта. Це той самий «х.й», який проступає через вишуканий шрифт публічного президентського лоску. І який не змити навіть десятиліттями перебування у кріслах різного, в тому числі й найвищого, рівня.

Хтось нині вже запустив тєлєгу, що «шлепер» - це не блатний сленг, а чистісінький ідиш. Або навіть німецька мова. Бігме, панове. Давайте не будемо робити вигляд, що слово «х.й» означає «брись», тільки корейською мовою. Або «характер» турецькою. Це не смішно і, більше того, має мало спільного з реальністю. Як у тому древньому анекдоті про дядька, якого на Червоній площі пов’язали мусора за те, що він лаяв «старого маразматика», а коли у відділку він намагався пояснити, що не мав на увазі Брєжнєва, йому відповіли, що нічого виправдовуватися, адже усім відомо, хто тут старий маразматик.

Але якщо панове з Адміністрації президента вустами своїх проплачених ботів все ж наполягають на єврейському походженні слова «шлепер», яке пролунало із вуст Яника, то я готовий з цим погодитися. От тільки чи зрозуміють євреї, чого це адміністрація українського президента дозволяє собі називати їх бандитами? Адже людина, яка щонайменше двічі сиділа, і за якою не було помічено володіння іншими мовами, окрім фєні, може вживати слово «шлепер» виключно у кримінальному сенсі.

А до речі, було б дуже цікаво послухати, як Яник розмовляє на ідиші або хоча німецькою мовою. Ну, раз він вже такий знавець. Щоправда, я маю цілком обґрунтовані сумніви у тому, що він знає не лише ідиш, а навіть українську – ба, навіть російську. «Проффесор» такий проффесор…

І знаєте, в чому проблема? В тому, що ми всі (а перш за все попередня «помаранчева» влада, яка все тільки обіцяла «бандитам тюрми») забулися про те, що заповідав нам Жеглов – «Вор должен сидеть в тюрьме!».

А не в президентському кріслі.

Володимир Йадороб
23

Коментарі

112.02.11, 12:15

Яник та ідиш.

    212.02.11, 12:17

    Як у Степана Руданьського - святи її, хрести її, а свиня свинею !

      312.02.11, 12:33

        412.02.11, 12:59

        Дык на чём ещё разговаривать этому шлэпэру? 3 класса образования, 3 коридора....Прахффесар усё таки... Феня-типичный язык усех прохффесорофф. В натуре!

          анонім

          512.02.11, 13:01

          Уже возникает новая проблема...
          Мы Начинаем Привыкать!!!!!

            612.02.11, 13:16Відповідь на 5 від анонім

            Більше того - нам навіть весело від споглядання цього клоуна. Бідолашним діточкам з роману Ст. Кінга "Воно" теж було весело - доки клоун їх не зжер

              Гість: modus vivendi

              712.02.11, 13:27

              в тюрьму? а не жирно ему будет?

                812.02.11, 14:45

                Таке бидло хіба шо могила виправить. Інтелекту = 0, освіти = 0, президент донбассу максимум

                  912.02.11, 15:20Відповідь на 2 від Yuryar

                  Як у Степана Руданьського

                    1012.02.11, 15:28

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна