хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Перший янучарський паханат

  • 05.02.11, 19:01
Ну, що я казав? Ці, пля, дємакрати погано розуміють сенс покращення життя вже сьогодні, яким так переймається наш Гарант. Навіть більше – вони брешуть. «Брешуть без совісті, перекручують факти, за накрадені гроші винаймають наймитів в Європі, США та в середині країни... та дезорієнтують весь світ та українське суспільство»(с). Цю фразу Двічі Несудимого можна одразу ж у меморіз.

Наскільки я розумію, мовою, близькою і зрозумілою Януковичу, ці гади наковталися блатної пилі, або ж загубили список, кого боятися. А наймитом, винайнятим за гроші, він, очевидно, вважає президента європарламенту Єжи Бузека, який днями прямо назвав українське правосуддя «вибірковим». Іншими подібними наймитами є «Репортери без кордонів», які вважають, що зі свободою слова в Україні справи гірше, ніж навіть у Іраку.

Фактично, Янукович звинуватив Бузека і «репортерів» (а також усіх інших, хто висловлювався про стан справ в Україні у подібному ключі) у корупції. За такі пред’яви у тих місцях, де Янукови не досидів, морди б’ють. А у цивілізованих країнах подають до суду. Щоправда, Україна – країна не цивілізована, раз на чолі її може перебувати такий, прости господи, вдарений яйцем Гарант. Тож судитися сенсу немає ніякого. І навіть дати пару разів у пику, як це роблять на зоні, не вийде. Бо на зоні пахана не б’ють .

Залишається сподіватися, що європейці та американці виявляться досить толерантними, щоб зрозуміти: це нарване бидло у страусячих кедах має мало спільного із власне українським народом. Інакше Україні загрожує доля ізольованої від усього світу Білорусі. Лукашенко, пам’ятаю, теж усіх скопом дємакратів куями обкладав, вважаючи, що дружба з Росією замінить усе. І не випадково Янукович так трепетно ставиться до Бацьки. Він для нього – приклад для наслідування, герой і реальний чувак. Разом з Путіним.

Щоправда, в останні роки Білорусь і Росія перетворилися у настільки затятих друзів, що і ворогів не потрібно. І тепер Бацька сам крутиться, як гівно в ополонці, у пошуках партнерів та друзів на противагу Росії. Але фіг там. Кремль настільки щільно обплів Білорусь своїми мацаками, що тепер крутись, не крутись – а буде так, як Путін скаже.

Але Бацька, попри все, ухитрився вирішити дві найголовніші проблеми усіх пострадянських країн – побудувати дороги і знищити корупцію. Принаймні, так кажуть усі мої знайомі білоруси. І нехай корупція усього лише перетворилася на пам’ятні по «совку» блати, а дороги будувалися все ж за бюджетні кошти – у Росії, наприклад, керована залізною рукою ліліПутіна влада не спромоглася навіть підступитися до цих проблем. Точніше, не дуже й намагалася.

А що може запропонувати українцям Янукович в обмін на урізання прав людини та громадянських свобод? Та нічого. Він, як і Путін, цікавиться лише викачуванням з цієї країни усіх можливих ресурсів. І якщо Бацька, користуючись (ніде правди діти) шаленою підтримкою, може собі дозволити круто розвернутися сракою до вчорашніх друзів – Янукович собі цього не зможе дозволити ніколи. Отож якщо завдяки його зусиллям Україна потрапить у міжнародну ізоляцію, а звідти у лабети дружньої Росії – нам уже звідти не вирватися.

Володимир Йадороб
27

Коментарі

анонім

15.02.11, 19:06

Отож якщо завдяки його зусиллям Україна потрапить у міжнародну ізоляцію, а звідти у лабети дружньої Росії – нам уже звідти не вирватися.

    Гість: modus vivendi

    25.02.11, 19:16Відповідь на 1 від анонім

    дудки!

      35.02.11, 19:23

      Да-а-а.Перспективи у нас "райдужні"

        45.02.11, 19:29

        хлопці, я бачу нас беруть у облогу з усіх боків: майже кожний другий носить червоний квадрат. Мені сьогодні видалили пост і винесли попередження тільки за те, що я збирав підписні листи за відставку президента і ВРУ. І як із цими "кровосісями" боротися далі?

          Гість: кАмарик222

          55.02.11, 19:43

          Товариші!!Думаю "хана" нам-дружньо йдемо на дно

            65.02.11, 19:44

            І якщо Бацька, користуючись (ніде правди діти) шаленою підтримкою, може собі дозволити круто розвернутися сракою до вчорашніх друзів – Янукович собі цього не зможе дозволити ніколи. А йому (Януковочу) і розвертатись не треба! Він і так спложна ж....па!

              75.02.11, 19:59

              Отож якщо завдяки його зусиллям Україна потрапить у міжнародну ізоляцію, а звідти у лабети дружньої Росії – нам уже звідти не вирватися.

              З першим згоден. З другим - ні. Міжнародна ізоляція закінчиться ізольованим повішанням злочинців на Майдані.

                анонім

                85.02.11, 20:00

                не дочекаються падальщики хренові...

                  Гість: modus vivendi

                  95.02.11, 20:16Відповідь на 4 від viktor67

                  просто делать то что ты делал до этого..Факт того что им уже плохо..стало ты получил..ты можеш гордиться собой..Уберем мы их..

                    105.02.11, 20:31

                    Скинемо ми цих посіпак мацкальських,прийде час а він вже близько.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна