хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Щоб ви, ...ляді, швидше здохли!(с)

  • 04.02.11, 08:14
Очевидно, почувши вчорашні розповіді Азарова про те, що в Україні за минулий рік середня зарплатня виросла аж на 400 гривень, Дніпропетровська міськрада теж взялася покращувати своє життя вже сьогодні. І підняла собі зарплатню одразу ж на 50%. Очевидно, це моє знаменувати собою відчутний прогрес у боротьбі з фінансовою кризою та впевнений поступ проголошеної нашою владою адміністративної реформи. Ну і правильно: тяжка праця народних обранців має оплачуватися коштами платників податків. А вони, якщо вірити Азарову, минулого року забагатіли. Так що, як казав один, ділитися треба.

Правда, цих людішок зрозуміти важко. Ну покращують тобі життя – так сиди собі мовчечки і сопи в дві дірочки. Поки ще живий. Але нє! Лізуть і лізуть, все чогось хочуть. І ніяк не повиздихають. Приперлося ото сьогодні до харківського губернатора Добкіна якесь старе луб’я і чекає, що його приймуть. Мовляв, приймальний день, три місяці чекав. Ну і що, що чекав? Треба ж розуміти, що губернатор – людина страшенно заклопотана. Тут ще стільки парків у Харкові досі не вирубано, що стільки антикварних лавочок не поставлено. І шо – ото все кинути і бігти приймати якогось там ветерана-інваліда? Правильно йому хлопці у приймальні сказали: «Щоб ви, ...ляді, швидше здохли!».

Як в анекдоті:

- Лікарю, може, мене в реанімацію?
- Не займайтесь самолікуванням. Я сказав «у морг» - значить, у морг.

І потім нехай хто тільки скаже, що у нас зі свободою слова проблеми. Які ж проблеми, коли навіть у облдержадміністрації кого куди схочуть – туди і посилають? Це тільки різні демократичні при дурні типу «Репортерів без кордонів» можуть вважати, що Україна за рівнем свободи слова відстає навіть від Іраку. А нам тут краще видно.

Оно Янукович поїхав до Польщі, щоб розказати тупим і неосвіченим полякам, як у нас все справедливо і харашо у Межигір’ї. Мовляв, для правосуддя не має ніякого значення, якого кольору прапор. Головне, щоб вчасно відстьогував. Бо інакше якщо головний пахан сказав «сідєть»! – так і муситиме сидіти.

Да, правосуддя у нас хоч і криве, зате строге. Цим демократам не зрозуміти. Але що з тих лохів візьмеш, як вони, бува, дорвуться до влади – не крадуть. Тьху, не покращують життя. На роботу ходять пішки. Або, блін, як дебіли – на велосипедах їздять, чи на «шкодах». І без охорони. Ну не ідіоти?

Нє, ну правда. Європейці – вони ж як діти. Їм усе треба розжовувати і пояснювати. Тицяти мордою у факти. Ще краще об стіл, але там таких вишуканих пацанських манер можуть не зрозуміти. Там чогось звикли більше вірити ЗМІ, аніж паханам. І як ти їм поясниш, що не все зразу – прийде час, і ЗМІ будуть писати виключно під копірку, видану їм Ганьою Герман. Просто ще руки не дійшли: першим ділом треба життя покращити, і то вже сьогодні.

Бо завтра може бути як у Єгипті.

Володимир Йадороб
25

Коментарі

14.02.11, 08:32

    Гість: крапелька

    24.02.11, 08:38

    Ех, чого ми не японці!!!

      Гість: lkjmn

      34.02.11, 08:50

      Не знаю, де там покращення, а моїй дружині, вчительці, скоротили зарплатню на 30%, рівно, як і всім вчителям. І це в Києві, де вчителям хоч платять взагалі, а як регіони???

        Гість: lkjmn

        44.02.11, 08:51Відповідь на 2 від Гість: крапелька

        Ех, чого ми не японці!!!А в чому питання?

          54.02.11, 09:31Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

          Схожа ситуація.
          Їм освічена нація не потрібна.

            Гість: lkjmn

            64.02.11, 09:36Відповідь на 5 від Perovdupu

            Нинішній владі нація взагалі не потрібна, бо нація їх знищить. Їм потрібні раби, лохторат.

              74.02.11, 09:44

                84.02.11, 09:46Відповідь на 5 від Perovdupu

                100% це доказують останні події...

                  94.02.11, 10:15Відповідь на 2 від Гість: крапелька

                  харакири сделать?

                    104.02.11, 10:15Відповідь на 6 від Гість: lkjmn

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна