хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Покращувачі

  • 28.01.11, 08:30
Як і слід було очікувати, покращення життя вже сьогодні накриває Україну стрімким домкратом. Усі покращувачі в оскаженілому натхненні працюють, не покладаючи рук. Щоправда, поки що покращення торкнулося лише самих покращувачів, а усі інші дружно сосуть. Але тільки люди несвідомі, темні і затуркані можуть звинувачувати у чомусь наших вождів. Бо ж як не крути, а все воно виходить, що скоро покращення закінчиться з огляду на відсутність того, що ще можна покращити, і вони заспокояться. Правда, мало хто до цього доживе.

Цьому сприяє не тільки діяльність рідної влади, але й погодні умови. Ну хто, скажіть, міг припустити, підписуючи харківські газові угоди, що зима, сцуко, все-таки настане? І що деякі представники лохторату доживуть до неї? Тепер же ж треба їм газ до квартир подавати, хоч і не за зниженими, як було обіцяно, цінами, але все одно шкода. А ще треба на ТЕЦ – бо воно взимку чогось холодно, і в квартирах теж. Ти диви. А в Кончі-Заспі і Межигір’ї тепло. Шо за фігня? Мабуть, це все знову вороги – і зиму придумали, і холодні батареї…

Ну, але менше з тим. Наступного року буде легше. По-перше, багато хто зими не переживе, а ті, що переживуть – будуть такі загартовані, що їм потім можна буде взимку тепло взагалі не пускати в труби. А по-друге – ми нарешті позбавимося цієї кількамільйонної армії паразитів, які жирують на нашому баблі Пенсійного фонду. Їм давно вже пора в могилу, щоб не заважали покращувати життя, а вони, гади, ніяк не вмирають. І через це дофігіща грошей йде не на покращення життя в Кончі-Заспі вже сьогодні, а на якісь пережитки цивілізованого суспільства, яке ми, слава богу, давно пережили – на пенсії.

Нє, ну хто де бачив таку дурницю – роздавати бабки якимось там бабкам? Які навіть працювати вже не годні. Бляха, та їх навіть на органи не продасиш. І оце їх годувати? Тим більше, що на ту пенсію не те що людині - котові прожити скрутно. Так нафіга, питається?

Ось ми їх іще трошечки притиснемо – дасть бог, вимруть. Для початку з завтрашнього дня скасуємо пільговий проїзд у метро. Нічого тинятися містом без діла, очі ріальним пацанам мозолити. Сидіть вдома – там так само холодно, як і будь-де на вулиці. Так навіщо, питається, платити більше?

Потім притиснемо виробників зерна, щоб або віддали його нам, або нехай гниє. Заодно і ціни виростуть через дефіцит. І на ту пенсію скрутно прожити буде навіть тарганові, не те що коту, тим більш пенсіонеру.

Потім підвищимо акциз на бензин. Зважте: цін ми не підвищували, ми чисто з нафтотрейдерів збили свою долю. А якщо вони потім роздрібну вартість пального підвищать, щоб перекласти втрати на покупців – так це ж вони сволочі, а не ми. Ми чисто так – покращуємо собі потихеньку.

Заодно закупимо для свого автопарку у свого постачальника бензину на 9 мільйонів. Всупереч прислів’ю про гонитву за двома зайцями, отримаємо два бонуси: і «мерседеси» на ходу, і відкат у кишені.

І буде у нас у країні усьо, як кажуть, донбас.
А усім іншим - во ім’я яйця, кровосісі і норкової шапки –

АМІНЬ.
21

Коментарі

128.01.11, 08:38

    228.01.11, 08:41

    Злоба дня на яку же злості не вистачає.

      328.01.11, 08:42

        428.01.11, 10:43

        Точно вже покращувачі ра....їх через коромисло

          528.01.11, 11:14

          лоХторат не очікував, маємо те що маємо

            628.01.11, 11:22

              728.01.11, 13:11

                828.01.11, 13:13

                Сподуваюсь, слово "АМІНЬ" Ви тут написали у значенні "кінець", а не "хай сповниться"...

                Як не сумно, та все це правда.

                  Гість: Штурмбанфюрер

                  928.01.11, 17:58

                  звісно, ..вже видно покращення життя вже зараз, але тільки для них ,для паразитів суспільства

                    1028.01.11, 23:49

                    Жить стало веселеє

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна