Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Гарант і лісопилка

  • 20.01.11, 08:23
«Пилите, Шура, они золотые»(с)Паніковський

Чесно кажучи, я зовсім не дивуюся, що наш любий Гарант так багато відпочиває. У нього важка робота і висока відповідальність. Грандіозні цілі з «покращення життя вже сьогодні» вимагають великої кількості зусиль, і Віктор Хведорович дуже втомлюється, як на каторзі.

Але ви ж знаєте його кредо – «очі бояться, а руки роблять». В поєднанні з залізною волею та незламним, залізобетонним і яйценепробивним характером, цей принцип є визначальним у поведінці та життєвих циклах Януковича.

А сьогодні покращення життя вже сьогодні (вибачайте за вимушену тавтологію) вимагає тяжкої праці. Тому що це у різних там дємакратів робота у владі супроводжується напруженням мізків. А в нас – цілодобовим пилянням. Яке, як можуть розповісти Віктору Хведоровичу його старші колеги по першій професії (котрі ще застали табори та лісоповал), дуже втомлює.

Отож і Янукович, підкошений темпами пиляння державного бабла, змушений часто відпочивати, а також економити час та сили на пересуванні з Межигір’я до столиці. І він сам, можливо, так і не встиг би все розпиляти - чисто об’єктивно. Однак у нього є вірні соратники, які допомагають Віктору Хведоровичу покращувати життя у прийнятних темпах.

Наприклад, Боря Колєсніков. Який на ввіреній йому ділянці лісоповалу розгорнув кипучу діяльність з підготовки України до Євро-2012. І пиляє так, що аж кухвайка завертається. І себе не шкодує, і друзям спокою не дає. Не випадково купа пов’язаних з Борюсіком компаній задіяна у цьому розпилюванні, причому переважно за процедурою закупівлі у одного учасника. Ризикну припустити, що вартість реконструкції НСК «Олімпійський», яка вже давно перевищила вартість будівництва нового сучасного стадіону у різних європах, у подальшому виросте ще трохи. Цього вимагає покращення життя вже сьогодні. Пиляти так пиляти.

Не відстає від Колеснікова і окрема Харківська бригада імені Пабло Ескобара на чолі з Гепою Кернесом. Вони активно пиляють без сну і спочинку. Нещодавно замовили для метрополітену лавочки, кожна за ціною автомобіля. Правда, лохи все одно незадоволені. Кажуть, що на ці гроші краще було б і справді купити пару машин «швидкої допомоги», тим більше, що Кернес і сам колись про це кричав «гдє пра скориє помащі, блять?».

Невдячні падлюки ці виборці. Хочуть знати, куди дівалося їхнє бабло, але дзуськи їм. Покращення життя сьогодні must go on.

Володимир Йадороб
17

Коментарі

120.01.11, 08:30

До чого техніка дійшла: якщо вставити чайну ложку в USB, то комп бачить її як флешку, лише скинути на неї нічого не можна)

    220.01.11, 08:32

      анонім

      320.01.11, 08:33

      В молодості Хам, для більшого форсу, мріяв потрапити на лісоповал. Але мрія не здійснилася. І мотав Вітьок терміни без лісу. Тому зараз і надолужує -- правда пиляє не ліс, а "бабки".

        Гість: крапелька

        420.01.11, 08:40

        Але є і таки вдячні виборці-дебілоїди, які вперто ждуть: от Яник поки що прибирає після ненависних помаранчевих, а колись -то "навєдьот порядок"!

          520.01.11, 10:13

            620.01.11, 11:05

              720.01.11, 13:25Відповідь на 3 від анонім

              В молодості Хам, для більшого форсу, мріяв потрапити на лісоповал. Але мрія не здійснилася. І мотав Вітьок терміни без лісу. Тому зараз і надолужує -- правда пиляє не ліс, а "бабки".Треба допомогти здійснити мрію молодості.

                анонім

                820.01.11, 13:28Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                Вношу зустрічну пропозицію -- попиляти всих ПРойдисвітів на колоди, та зварити з них мило. І відправити до Московії -- хай миються своїми лакузами.

                  920.01.11, 13:37Відповідь на 8 від анонім

                  Вношу зустрічну пропозицію -- попиляти всих ПРойдисвітів на колоди, та зварити з них мило. І відправити до Московії -- хай миються своїми лакузами.Прийнято одноголосно.

                    Гість: modus vivendi

                    1020.01.11, 15:10Відповідь на 4 від Гість: крапелька

                    они уже дождались...их жизнь уже улучшили...такими ударными темпами...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна