Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

З корабля на бля

  • 11.01.11, 09:49
Ну що, відсвяткували Новий рік та Різдво? Розслабилися та відчули святковий настрій? Нічо, то ненадовго. Ласкаво просимо до суворої української реальності. Яка ще, може б, була і нічого, якби не щоденна турбота наших лідерів про покращення цієї реальності вже сьогодні.

Відтак поки ще нема жодних візуально помітних ознак цього покращення, але це лише тому, що платіжки за комунальні послуги ще не надійшли. Там все буде – і на 50% дорожчий газ, і підвищені ціни на комуналку, і навіть новий вертоліт Януковича. Аякже. Ну невже ж би прєзік такої реальної за всіма понятіями зони, як Уркаїна, купував би собі вертоліт за свій кошт? Фіг там. Його нам розписали по платіжкам за комуналку. Разом з іншими необхідними елементами покращення життя вже сьогодні – «кадділлаками», «мерседесами», шикарними особняками, саунами і блядями, без яких працювати народним слугою було б набагато важче і далеко не так прикольно.

Отож, газ подорожчає на 50%, тепло – на 35%, електроенергія – на 15%, а можливо, що і більше. Бензин, кажуть, подорожчав уже. Тобто з дня на день слід чекати, що і ціни на усі товари теж полізуть вгору. Покращення – воно, сцуко, якщо вже накриває, то всіх.

Цікаво, а на скільки відсотків цього року зросте середня пенсія або зарплата? Тільки у цій статистиці потрібно не враховувати зростання пенсій та зарплат владного шобла: вони біля корита сидять, так що з голоду, м’яко кажучи, не попухнуть, та й їхня чиновницька зарплатня давно не має жодного значення для виживання цих «слуг народу».

До речі, як і передбачалося, російський газ купувати стало майже на 5% дорожче. А російський флот у Севастополі як не платив нічого або майже нічого, так і не платить. Дивовижно, як спритно та дешево Янукович продав державні інтереси в обмін на газовий фетиш. Байка про «150 доларів за газ» настільки хвилювала уми та душі, бо усі прихильники Двічі Несудимого чомусь наївно вважали, що газ реально настільки подешевшає і вони будуть платити менше. Натомість російський газ і надалі продовжує дорожчати, не набагато відстаючи від, скажімо, його ціни для Німеччини. А усі «янучари» будуть платити на половину більше, аніж платили до перемоги Яника на президентських виборах. А не будуть платити – підуть під мостами ночувати, коли квартиру заберуть в рахунок оплати нічим не обмеженої пені на комунальні борги. І нехай хтось хоч слово спробує сказати наперекір.

Я вже навіть не кажу про те, що для побутових потреб Україні вистачило б і газу власного видобутку. Для цього лише потрібно активізувати зусилля щодо енергозберігання та розробки власних газових родовищ. Однак це і нафіг нікому не потрібно, бо хто ж тоді купуватиме газ у Росії? Який, по-перше, потрібен для промислових підприємств ахмєтових, пінчуків та коломойських (а зовсім не для побутових потреб), а по-друге – годує Фірташа та купу різних інших паразитів, аж до прем’єра та Гаранта.

Платимо за це (їхнє) задоволення, як завжди, ми.

Володимир Йадороб
13

Коментарі

Гість: MrUA

111.01.11, 09:52

мабуть голубі виродки - МАЗОХІСТИ, бо їм подобається коли їх всі жарять в дупу, а особливо моССкаолі

    Гість: Атташе

    211.01.11, 10:00

    Ох,как же ты прав. А толи еще будет!

      анонім

      311.01.11, 10:06

      В свій час їли лободу,для хохлів ще не чорний день,довго ще мовчатимуть...

        Гість: Атташе

        411.01.11, 10:07Відповідь на 1 від Гість: MrUA

        мабуть голубі виродки - МАЗОХІСТИ, бо їм подобається коли їх всі жарять в дупу, а особливо моССкаолі А нац.принадлежность здесь некчему. Уродов везде хватает.

          Гість: MrUA

          511.01.11, 10:08Відповідь на 4 від Гість: Атташе

          здається ти сплутав нац.відношення зі стилем життя і поведінкою голубої сволоти

            Гість: Атташе

            611.01.11, 10:09Відповідь на 3 від анонім

            В свій час їли лободу,для хохлів ще не чорний день,довго ще мовчатимуть... Тогда и лобода и крапива были экологически чистыми.

              711.01.11, 10:18

              Мдя... Смутні часи...

                Гість: Oksan04ka

                811.01.11, 10:31

                "Який, по-перше, потрібен для промислових підприємств ахмєтових, пінчуків та коломойських (а зовсім не для побутових потреб), а по-друге – годує Фірташа та купу різних інших паразитів, аж до прем’єра та Гаранта."

                ну, как бы, вот в моем городе такой себе "азот", которому тоже нужен газ и который относится к этой цитате- кормит также не одну тысячу людей - плюс в основном в бюджет города идут от него деньги+ очистительные для города - опять же используются этого завода...
                ога.. давайте не будем покупать газ- будем добывать только для бытовых нужд, закроем все предприятия - и уволим по всей стране сколько человек?
                а че.. главное что б "паразиты" не имели бабла... а то что эти "паразиты" дают рабочие места, платят зарплаты и налоги... ну сделаем вид что мы про это не знаем...

                  Гість: Атташе

                  911.01.11, 10:47Відповідь на 5 від Гість: MrUA

                  здається ти сплутав нац.відношення зі стилем життя і поведінкою голубої сволотиможет быть,может быть,але цю сволоту я дуже добре знаю. И то что они делают,человечностью никак не назовеш! А то что здесь на блогах рисуется всякая дрянь для разжигания конфликтов-факт.

                    Гість: MrUA

                    1011.01.11, 10:50Відповідь на 9 від Гість: Атташе

                    краще конфлікт зробити і покінчити з ними, аніж терпіти життя під таким і тою бидлотою, яка їх підтримує((

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна