хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Страна рєшал, страна тєрпіл...

  • 28.12.10, 08:50
Чого варте людське життя в сучасній Україні? Здавалося б, відповідь очевидна: у суспільстві людське життя є найвищою цінністю. І якщо одна людина позбавляє іншу життя - то, з точки зору як права, так і моралі та релігії, покарання за скоєння цього злочину має бути суворим. Досвід, утім, показує, що чимало людей, які займають найвищі щаблі в нашій країні, ухиляються від розуміння таких очевидних істин. Нижче ви побачите перелік цих людей на власні очі. А поки що - давайте поглянемо, що говорить про цінність людського життя українська Конституція:

Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Стаття 79. Перед вступом на посаду народні депутати України складають перед Верховною Радою України таку присягу:

"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.

Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників".
...

Повноваження народних депутатів України починаються з моменту складення присяги.

***

Минулого тижня, окрім бюджету та інших доленосних рішень, до порядку денного Верховної Ради за № 7274 було включено наступний проект Постанови: "Про надання згоди на затримання та арешт (взяття під варту) судді Іванівського районного суду Одеської області Доніна В.Є."

Увага, громадо! Чуєте урочистий шурхіт прапорів? Гудіння сурм? Гуркіт барабанів? Це Верховна Рада вилуплює з себе дозвіл на арешт Рєшали Районного Калібру!

Давайте подивимось на хронологію цієї справи, викладену сухою юридичною мовою:

"Комітет Верховної Ради України з питань правосуддя розглянув на своєму засіданні 20 жовтня 2010 року відповідно до частини третьої статті 126, частини першої статті 89 Конституції України, статті 220 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» подання Генеральної прокуратури України, підтримане та внесене до Верховної Ради України Головою Верховного Суду України, про надання згоди на затримання та арешт (взяття під варту) судді Іванівського районного суду Одеської області Доніна Володимира Євгеновича та встановив наступне.

До Комітету 22 березня 2010 року (!) надійшло подання Генеральної прокуратури України (вих. № 06/2-12550-08 від 11 лютого 2010 року), підтримане та внесене Головою Верховного Суду України (вих. № 24-1000/0/8-10 від 12 березня 2010 року), про надання згоди на затримання та арешт (взяття під варту) судді Доніна В.Є.

За інформацією Генеральної прокуратури України, прокуратурою Одеської області розслідується кримінальна справа за обвинуваченням судді Іванівського районного суду Одеської області Доніна В.Є. у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого і заподіяло тяжке тілесне ушкодження за ч.2 ст.286 КК України.

Досудовим слідством установлено, що 25 жовтня 2007 року (!!!) Донін В.Є., керуючи належним йому автомобілем «Пежо-407», рухаючись, у порушення Правил дорожнього руху, із перевищенням дозволеної швидкості, не врахував дорожню обстановку, не вжив заходів щодо зменшення швидкості або зупинки транспортного засобу, не обрав безпечну дистанцію до транспортного засобу, який рухався попереду, не справився з керуванням автомобілем і допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2106». У результаті зіткнення, пасажир автомобіля «ВАЗ-2106»отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер по дорозі до лікарні, два інших пасажира отримали тяжкі та легкі тілесні ушкодження.

11 березня 2009 року(!!!) Доніну В.Є. пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України та обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд.

Разом з тим, у поданні Генеральної прокуратури України зазначено, що суддя Донін В.Є., зловживаючи наданим йому правом недоторканості та ігноруючи вимоги кримінально-процесуального законодавства України про обов’язковість явки на допит за викликом слідчого, до слідчих органів не з’являється та ухиляється від слідства. За місцем прописки Донін В.Є. не проживає, про зміну місця проживання органи він не попередив. Так, за період з 19 січня 2009 року по 9 листопада 2009 року він більше 65 разів (!!!) не з’являвся без поважних причин на виклики до слідчого, ігноруючи всі отримані та направлені йому повістки та телеграми. Також у поданні наведенні випадки, коли Донін В.Є. свідомо, у присутності свідків, відмовлявся отримувати повістки.

Комітет дійшов висновку про те, що подання Генеральної прокуратури України, підтримане та внесене до Верховної Ради України Головою Верховного Суду України, про надання згоди на затримання та арешт (взяття під варту) судді Іванівського районного суду Одеської області відповідає вимогам частини першої статті 220 Регламенту Верховної Ради України та може бути підтримане.

Доповідачем від Комітету з цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України визначено Голову Комітету С.Ківалова.

Додаючи проект Постанови Верховної Ради України та відповідні матеріали, просимо розглянути.

Голова Комітету С.КІВАЛОВ"

Мовчіть, сурми, барабани, арфи та тромбон! Верховна Рада голосує!

Чи хіба це когось здивувало? За бюджет - голосуємо. За мовчазного Голову НБУ - голосуємо!! Про спецпідготовку суддів-рєшал - обома руками голосуємо!!!

А за те, щоб на четвертому році (!) після скоєння злочину дати можливість слідчим кінець-кінцем притягнути до відповідальності злочинця - ні! Не можна!! Рєшалу до суду? Ніяк не можна! Це ж недемократично, люде...

Ось перелік депутатів, котрі не знайшли можливості проголосувати за скасування рєшальської недоторканості. Українські тєрпіли можуть висловити їм величезну вдячність за принциповість і залізну прихільність до демократії:
Денькович І.В.
Камчатний В.Г.
Курило В.С.
Пилипенко В.П.
Рибаков І.О.
Сідельник І.І.
Сорочинська-Кириленко Р.М.
Шаманов В.В.
Богословська І.Г.
Болдирєв Ю.О.
Бондаренко О.А.
Гєллєр Є.Б.
Глущенко І.М.
Дарда О.П.
Єгоренко Т.В.
Заблоцький В.П.
Зац О.В.
Злочевський М.В.
Зубов В.С.
Ісаєв Л.О.
Калюжний В.А.
Касянюк О.Р.
Кий С.В.
Ландік В.І.
Мальцев В.О.
Пеклушенко О.М.
Пшонка А.В.
Святаш Д.В.
Стоян О.М.
Табачник Я.П.
Толстенко В.Л.
Федун О.Л.
Хара В.Г.
Білозір О.В.
В’язівський В.М.
Джемілєв М. .
Кармазін Ю.А.
Круць М.Ф.
Марущенко В.С.
Стретович В.М.
Чорноволенко О.В.
Баранов В.О.
Ващук К.Т.
Головченко І.Б.
Гриневецький С.Р.
Довгий С.О.
Литвин Ю.О.
Поліщук О.В.
Сінченко В.М.
Шаров І.Ф.
Шмідт М.О.
Барвіненко В.Д.
Воротнюк І.Б.
Глусь С.К.
Задирко Г.О.
Каплієнко В.В.
Литвин В.М.
Писаренко В.В.
Радовець А.А.
Томенко М.В.
Фельдман О.Б.
Чорновіл Т.В.
Бондаренко В.В.
Вечерко В.М.
Гуменюк І.М.
Гусаров С.М.
Дейч Б.Д.
Ілляшов Г.О.
Лісін М.П.
Момот С.В.
Мхітарян Н.М.
Писарчук П.І.
Піскун С.М.
Турманов В.І.
Шепелев О.О.
Бобильов О.Ф.
Борисов В.Д.
Василенко С.В.
Жванія Д.В.
Катеринчук М.Д.
Лук’янова К.Є.
Мартиненко М.В.
Новіков О.В.
Плющ І.С.
Харовський С.Ю.
Белоусова І.А.
Герасимчук В.В.
Гривковський В.О.
Деркач М.І.
Зарубінський О.О.
Павленко С.Г.
Рудченко М.М.
Терещук С.М.
Шершун М.Х.
Шпак В.Ф.

Перше питання до Голови Верховної Ради: чому й досі серед переліку депутатів ми бачимо прізвища міністрів діючого уряду? Утім, те, що вони не проголосували, зрозуміло. А що ж завадило проголосувати Інні Германівні Богословській? Найбільш українській українці Оленці Білозір? Вийшли до дамської кімнати причепурити носики разом з пані Катериною Ващук? А галасливому Захиснику Вітчизни Кармазіну? Пану, прости Господи, Харі? Двічі (чи тричі? - забув вже) Народному Прокурору України Піскуну? Найбільш європейському українцеві Катеринчуку? Принциповому та моральному Тарасу Чорноволу? Геть усій фракції "Народної Партії", включаючи свиню під лопухом - ридаючого під парасолькою спікера?

Панове, ви всі є СПІВУЧАСНИКАМИ злочину. Але ж ви Недоторкані, як і той одеський суддя. Тобто ви - Рєшали. А всі решта - тєрпіли. Все правильно, козарлюги й козачки, так і повинно бути в країні, що зветься Абсурдистаном.

І ще. ЖОДНА інформагенція, жоден телеканал, жоден парламентський кореспондент навіть не звернули увагу на цей кричущий факт. Тому що факт цей кричущий для України; для облаштованого Рєшалами Абсурдистану він зовсім не кричущий: це звичайнісінька собі банальщина - ну то й що сталося? Черговий рєшала переїхав чергового тєрпілу, що ж тут страшного? Це життя, люде. Демократія...

Уявімо собі, що родич загиблої людини придушить цього суддю й прийде з повинною до суду. Його, звісно, засудять, бо він простий абсурдистанець, тобто тєрпіла. А вас, панове депутати, на жаль, судити не можна буде. Бо ви такі собі дуже поважні рєшали ну дуже великого калібру. Та й занадто багацько вас, он яких здорованів парламентський бухвет вигодував...

В парламенті Румунії якийсь бідолаха з відчаю стрибнув з парламентського балкону. Ворог роду людського мені шепоче у ліве вухо, що абсурдистанські тєрпіли стрибати з балкону не будуть. А будуть з того балкону кидати вас, рєшали...

А кому пощастить втекти, покидають з гори у Дніпро. Як колись Володимир Великий пожбурляв туди поганських ідолів. Добре, що ось він, поряд, Батько Славутич...

Післямова:

А демократия, это когда одни имеют всё, а другие - всё остальное?
Гера, 3 кл.

З книжки Михайла Димова "Дети пишут Богу"
11

Коментарі

128.12.10, 09:54

    228.12.10, 10:33

      Гість: унтерштурмфюр

      328.12.10, 14:28

      ось перший невеликий список ворогів народу україни

        428.12.10, 21:51

          529.12.10, 08:14

          От тільки про ідолів - не треба, будь ласка... Володимир, котрий Великий нічим не відріжнявся від наших "рєшал"

            629.12.10, 09:58

            Братва своїх не здає. Вони бояться що в якийсь момент і з них знімуть недоторканість.