хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Повний литвин

  • 23.12.10, 16:07
Якщо, проте, слово «Швейк» стане новою лайкою в барвистому вінку лайок – буду змушений вдовольнитися цим збагаченням чеської мови. Я.Гашек

Думаю, майбутні укладачі словників ненормативної лексики змушені будуть вносити до них цілий ряд матюків та прокльонів, породжених першим двадцятиліттям становлення незалежної України. «Шоб тобі руки повикручувало, як ющу», «сто тимошенчих тобі в печінку», «не згадуй яника проти ночі» і, нарешті, «повний литвин».

Років через двісті це шалене двадцятиліття у шкільних підручниках стиснеться до кількох абзаців, у яких серед згадок про смутні роки первісного накопичення капіталу не знайдеться місця навіть для тих, хто цим накопиченням керував і опікувався. Їхні імена зітре історія, і знатимуть їх лише вузькі спеціалісти-історики. А ще фольклористи та мовники – за матюками.

Хоча, правда, цих усіх «лідєрів» найменше колише те, що про них говоритимуть через двісті років. Власне, їх не колише навіть що про них говорять зараз. Хіба що якісь вибори на носі. І скільки б не стояли на Майдані підприємці – з вертольотів та кадділаків їх все одно не видно.

Литвин, наприклад, сьогодні без усілякого страху зізнався, що йому на Конституцію абсолютно перпендикулярно. І що дотримуватися законів – це взагалі не справа спікера найвищого законодавчого органу держави. «Голова Верховної Ради – не пастух, він не буде ходити за депутатами і дивитись, голосує він своєю карткою чи ні, для мене проблема - організувати роботу ВРУ», - вважає Литвин. І це, користуючись неологізмами майбутнього, таки справді «повний литвин». Тим більше, що зі спіча цього високопоставленого урода не зовсім зрозуміло: чи то Литвин до своїх обов’язків зараховує лише опікування результативністю голосувань, чи то визнає нестачу розумових здібностей для організації роботи парламенту.

Одне Литвин дав зрозуміти цілком чітко: усім цим уродам, які не підтримали його псевдоНародну партію на місцевих виборах, він влаштує вирвані роки прямо тут і зараз. Оскільки заклик Литвина «обери нормальних» залишився непочутим, Вава зробив логічний висновок, що всі інші – тупо ненормальні, і їх треба мочити.

«Я підприємцям кажу, кого ви обирали… Я був на книжковому ринку після ухвалення Податкового кодексу, мені жіночки говорять: ми на вас розраховували, що ж ви. Я їм кажу, я на вас теж розраховував під час виборів, але ви масово проголосували як?», - цинічно проїхався Литвин по своїм коаліційним партнерам з Партії регіонів та їх виборцях. Адже у нас масово (тобто бездумно) за неписаною традицією завжди голосують чомусь тільки за Партію регіонів, і то виключно на Донбасі.

Після цієї репліки у Литвина з’явилися усі шанси таки потрапити до майбутнього підручника історії – як спікеру, якому один чисто імєнно канкрєтний президент відірвав яйця за його балакучий язик.

Володимир Йадороб
12

Коментарі

123.12.10, 16:24

Ти диви, яка зараза....

    223.12.10, 18:24

    Раз вже вішався,скоро знов сам повіситься.

      323.12.10, 18:31

      Сива хвойда.

        423.12.10, 19:27

        Повний литвин, однозначно

          523.12.10, 19:33

          сива проститутка

            Гість: Лагуз

            623.12.10, 21:46

            Пам"ятаю історію з Морозом.... йому тоді таки дісталось, а зараз це вже просто стало нормою.

              723.12.10, 22:09

                анонім

                823.12.10, 22:49

                  Гість: унтерштурмфюр

                  924.12.10, 20:27

                  Політична повія !!