Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ПахлО таки брехлО

  • 22.12.10, 10:39
Іноді мені здається, що якщо Ющ і увійде до історії України, то не за виконання ролі прапору Помаранчевої революції, а як автор кількох крилатих фраз, породжених «працьовитістю та незакомплексованістю тварюки»(с)ЛП.

Фразочку «набралася, як сучка блох» у свій час він присвятив, як відомо, Юлі, та й вигадав не сам – мій дід споконвіку так каже про пияків. Однак унікальність цього означення полягає у тому, що воно надзвичайно точно описує практично усі процеси, які тільки відбуваються в Україні, незалежно від часу чи дійових осіб.

І якщо Юля у свій час таки справді набралася кредитів, як сучка блох, то що вже говорити про нинішній уряд Азарова, який, здається, знає тільки три способи наповнення бюджету: 1. кредит; 2. гоп-стоп з ласкавою назвою «Податковий кодекс»; 3. скорочення кількості отримувачів пенсії шляхом підвищення пенсійного віку. Щоправда, ніхто особливо і не чекав від Миколи Яновича Дапашліви проблисків здорового глузду чи совісті.

Отож він тепер спокійно займається першим пунктом своєї програми заходів на покращення свого життя вже сьогодні. Кредити уряд бере звідусіль. Від МВФ вже отримали, від Росії, кажуть, теж. Хтось там ще нам позичав… А головне – Кабмін повним ходом друкує облігації державної позики. А оскільки ніхто не має особливого бажання їх брати – Азаров роздає їх під фантастичні відсотки. При цьому він вже винен державним банкам більше 15 мільярдів, і це, я впевнений, далеко не межа і навіть не остаточна цифра.

Про Податковий кодекс вже писано-переписано, тому я особливо не буду на ньому зупинятися, оскільки тільки такому економічному генієві як Микола Янович не зрозуміло, що збільшення податкового тиску на бізнес ніколи не призводить до зростання бюджетних надходжень. Навпаки – бізнес частково накривається мідним тазом або просто йде в тінь. Цей гоп-стоп, зрештою, не має особливого сенсу не тільки в умовах ринкової економіки (або корупційно-напівринкової, якою є українська), але навіть в умовах планової економіки совкового типу, на ідейних засадах якої і виросло таке чудо економічного маразму, як Микола Янович.

Що ж до збільшення пенсійного віку, то тут слід нагадати пару цікавих фраз, які належать Миколі Яновичу. Отож, не далі ніж у серпні прес-служба Азарова повідомляла дослівно таке:

«…Також у Меморандумі йдеться про поступове вирівнювання пенсійного віку для чоловіків і жінок, що відповідає світовій практиці.

Є декілька причин для даного рішення:
- чинний Уряд змушений позичати гроші в країнах, в яких пенсійний вік вищий, ніж в Україні. У Великобританії вік виходу жінок на пенсію становить 60 років, у США й Німеччині - 65 років, у Японії – 70 років;

- минулого року дефіцит Пенсійного фонду склав понад 17 млрд. гривень. За оцінками експертів, цього року він може зрости до 29 млрд. Такі темпи росту дефіциту є загрозою для економічної стабільності країни, яка постраждала не тільки від зовнішніх шоків, але й від популістської оцінки кризи, даної урядом Тимошенко;

- в українському суспільстві склалася критична ситуація: при загальній чисельності працюючих в 14 мільйонів, число пенсіонерів досягло понад 13,5 мільйонів людей».
Однак не минуло і півроку, як Азаров передумав: «Ні президент, ні прем‘єр-міністр ніколи не говорили про те, що з 2011 року буде підвищений пенсійний вік. Навіщо ми ведемо дискусію про ті питання, які ніколи не стояли у порядку денному? Ця тема була придумана нашими опонентами та розкручувалась під час виборчої кампанії»(с)Дапашліви

І тут, нечувано і не гадано, все стало на свої місця …
Володимир Йадороб
11

Коментарі

122.12.10, 10:45

Вони вже забрехались в ...корінь!!!

    222.12.10, 10:48

      анонім

      322.12.10, 10:53


      Геть брехливу владу!!!!

        422.12.10, 11:29

        В Японии - продолжительность жизни - самая большая на планете, а у нас - самая маленькая...
        Сколько народу до пенсии просто не доживает....
        А вообще любопытно, что они все будут делать, когда страну уморят? Кем править? Рубят сук, на котором сидят...
        Хорошо бы их на IQ проверить...

          522.12.10, 13:56Відповідь на 4 від Eljibor

          В Японии - продолжительность жизни - самая большая на планете, а у нас - самая маленькая...
          Сколько народу до пенсии просто не доживает....
          А вообще любопытно, что они все будут делать, когда страну уморят? Кем править? Рубят сук, на котором сидят...
          Хорошо бы их на IQ проверить...
          Для чего делают? См. мою авку

            анонім

            622.12.10, 14:58

            Гарно сказано:
            "нинішній уряд Азарова, який, здається, знає тільки три способи наповнення бюджету: 1. кредит; 2. гоп-стоп з ласкавою назвою «Податковий кодекс»; 3. скорочення кількості отримувачів пенсії шляхом підвищення пенсійного віку."

              722.12.10, 19:06

              Геть брехливий уряд,бандити повинні сидіти по тюрмах.

                Гість: унтерштурмфюр

                822.12.10, 19:34Відповідь на 7 від Korsar-K

                Такі бандити повинні бути повішені на Майдані, як раніше робили наші предки

                  Гість: унтерштурмфюр

                  922.12.10, 19:35Відповідь на 6 від анонім

                  Наш РЕЖИМ тільки гарно розповідати казочки може, а на справді щось зробити....вони тільки собі роблять