хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Прохання.

  • 20.01.13, 17:59

Друзі, це вже давно назрівало, а після недавніх подій я просто не можу мовчати.В мене на порталі чимало друзів, однодумців і не тільки. З людьми намагаюсь товаришувати по патріотичних переконаннях. Вже давно я зрозумів що патріотичні кола неоднорідні, і єднати їх та міряти одною мірою справа невдячна та порожня. Враховуючи прихильників ЮТ(з якими ми ситуативно співпрацюємо) не можна не зауважити що й серед них є адекватні люди, з якими можна вести конструктивний діалог, і не рідко й приємно мати справу. Та що далі то більше я дізнаюся, що для когось без підтримки Тимошенко не вдається реалізовувати патріотичні пориви, ще недавно я взнав що моя політсила в парламент потрапила завдяки сторонникам Тимошенко... Кажу ВСІМ: Я ТАК НЕ ВВАЖАЮ!

Попрошу друзів про декілька речей:

1. Не провокувати мене замітками типу "катування косметикою і гарнітурою"(замість того щоб розводити реквієм - визволяйте свого лідера). Мені не подобається що Тимошенко ув"язнена, бо біля неї холонуть місця помаранчевих та ригів всім складом! Правосуддя не повинно бути вибірковим.

2. Всім кому не подобається що я не підтримую подібні плачі - забирайтесь до біса зі своїми звинуваченнями. Я чудово обходжусь людьми, які дбають про Україну, а не про будьяких лідерів. Повторюсь, якщо Вам такий важливий Ваш лідер, визволяйте його, а не звинувачуйте інших в тому, чого не робите самі. Прошу себе не обтяжувати дружбою зі мною. Бо дружба з Вами, для мене лишнє марнування часу. 

З порвагою щиро Ваш Fred Perry.

37

Коментарі

120.01.13, 18:29

1)Чому Тимошенківці дивляться мовчки на цей безпредел і чекають що ми свободівці маємо її визволити ? Чому ви її не визволяєте ? Беріть АКМ-и в руки і вперед, а ми вас підтримаємо !!!
2) Жиди пакуйте валізи і гибайте в свій Ізраїль поки цілі. Москалі вам теж раджу зробити те саме, бо може бути запізно !!!

    220.01.13, 18:33

    Є розумні слова, але мене бентежить одне, пінки лежачого, потрібно гуртуватися не біля політика, а біля себе, тоді не буде розачарувань. Політики це слуги народу, от і нехай будуть слугами. Потрібно розмовляти не о політиках, а о насправедливості, воровстві, о знущаннях над людиною. І як головне, шукати спільний вихід з цієї дупи.
    Як ви хочите вирішити ці проблеми, коли патріоти між собою не домовляться? шукаєте соломинку в оці, а свого бревна не помічаєте.

      320.01.13, 18:35

      Плач по ЮВТ вже надоїв,Батьківщина на чолі з Кроликом її здала,це вже ясно яснішого.

        420.01.13, 18:36Відповідь на 1 від Лесь Кавун

        1. Один з Тимошенківців мені заявляв - ви назвали себе спецназом опозиції, чого далі табалових не ганяєте. А після цього питання взагалі риторичне: а де ваші законопроекти? Млять, табалових їм ганяй, та ще й на ходу законопроекти прописуй
        2. Якщо жиди чи москалі житимуть в Україні знаюси та поважаючи мову, культуру традиції;працюючи і сплачуючи податки - ніц проти них не матиму.

          520.01.13, 18:39Відповідь на 2 від Hudson Hawk

          я ні в кого нічого не шукаю, я не пробачу "універсалів", "широк" і т.д. Для мене це трупи, існування яких мене не обходить. Я спілкувався з людьми, які сиділи, сиділи через те, що опинились не в той час і не в тому місці. Після того що вони розповідали, катування косметикою та гарнітурою було б їм за щастя, хоча там такого взагалі ніхто не бачить.

            620.01.13, 18:39Відповідь на 3 від Korsar-K

              720.01.13, 18:40

              ну так виявляється ми це повинні робити(про табалових)

                820.01.13, 18:48Відповідь на 4 від Fred Perry

                1) ми обирали свободу не для законопроектів, а для того щоб взяли гранати в руки і закидали ними цю бандитську мразь у ВР !!!
                2) жиди і москалі ненавиділи наші традиції, нашу мову і нас в тому числі і завжди будуть ненавидіти !!! Смерть їм усім !!!

                  920.01.13, 18:54Відповідь на 5 від Fred Perry

                  я сам сидів...знаю як сидів Лук'яненко і дехто інших..і багато чого кумедного там є, але коли немає волі, то інше.....
                  те що коїться зараз, то на 99% домовленості

                    1020.01.13, 18:55

                    Носяться з тією ЮВТ як хто зна з чим... Вони вже не знають, що краще чи ЮВТ на свободі, чи за ґратами. В останній час я схиляюсь до тієї думки, що за ґратами вона "Батьківщині" більше до вподоби.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна