Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

День конституции России 12.12.2015


12 декабря 2015 года, в День Конституции России, на Пушкинской площади в Москве была разогнана акция "Марш перемен". Сотрудники полиции задержали более 30 граждан, протестовавших против попрания властью основного Закона страны. Смотрите репортаж Sotnik-TV.
2

Коментарі

120.12.15, 12:13

..тю, навіщо їм конституція?))) що з нею, що без неї завжди примчать омонівці, дубіналів надають, копняків) безкоштовно екскурсія до найближчого відділку, а там взагалі електрофорез можуть влаштувати на яйця..

    220.12.15, 13:14

    ..тю, навіщо їм конституція?))) що з нею, що без неї завжди примчать омонівці, дубіналів надають, копняків) безкоштовно екскурсія до найближчого відділку, а там взагалі електрофорез можуть влаштувати на яйця.. а ты что не видишь что это проплаченные титушки??а я навіть не дивився відео) почитав опис, та висловив думку) до речі, ти себе ким позіціонуєш?)

      320.12.15, 13:41

      ..тю, навіщо їм конституція?))) що з нею, що без неї завжди примчать омонівці, дубіналів надають, копняків) безкоштовно екскурсія до найближчого відділку, а там взагалі електрофорез можуть влаштувати на яйця.. а ты что не видишь что это проплаченные титушки??а я навіть не дивився відео) почитав опис, та висловив думку) до речі, ти себе ким позіціонуєш?) сам по себе..а то что моя позиция пересекается с чей- то, это ни о чём не говорит!..сумнівно) ще дуже красномовні твої реінкарнації, під варіаціями vs + символи _