хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

С точки зрения желаний...

  ...Странно распределены блага жизни между людьми: нищему - ничего, бедному - мало, богатому - много, а довольно — никому.  (Экзюпери)

5

Коментарі

Гість: lkjmn

114.11.11, 12:01

А скільки людині потрібно? Де мірило "багато" і "мало"? Це по-перше. А по-друге - не нікому. Одна людина більше ніж ніхто.

    214.11.11, 12:19Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

    А скільки людині потрібно? Де мірило "багато" і "мало"? Це по-перше. А по-друге - не нікому. Одна людина більше ніж ніхто.Верно, что общего мерила для всех нет. У каждого оно свое, субъективное. Но любому и каждому, как бы ему ни было хорошо, хотелось бы большего - это в природе человеческой, и Экзюпери в этом прав.

      Гість: lkjmn

      314.11.11, 12:25Відповідь на 2 від е н г

      А скільки людині потрібно? Де мірило "багато" і "мало"? Це по-перше. А по-друге - не нікому. Одна людина більше ніж ніхто.Верно, что общего мерила для всех нет. У каждого оно свое, субъективное. Но любому и каждому, как бы ему ни было хорошо, хотелось бы большего - это в природе человеческой, и Экзюпери в этом прав.Не кожному. Я - абсолютно щаслива людина. Подвійність і суб'єктивізм світу можна подолати.

        414.11.11, 12:51Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

        А скільки людині потрібно? Де мірило "багато" і "мало"? Це по-перше. А по-друге - не нікому. Одна людина більше ніж ніхто.Верно, что общего мерила для всех нет. У каждого оно свое, субъективное. Но любому и каждому, как бы ему ни было хорошо, хотелось бы большего - это в природе человеческой, и Экзюпери в этом прав.Не кожному. Я - абсолютно щаслива людина. Подвійність і суб'єктивізм світу можна подолати.Поздравляю вас, вы исключительно редкий человек! Но по-правде, я недоверчиво отношусь ко всему, что "абсолютно..." и поэтому все же хочется спросить: "И что, никаких забот-хлопот, никаких переживаний, неосуществленных желаний, целей, недомоганий, наконец?... В нашем то проблемном Отечестве?.. Полная нирвана?.. Или лишь попытка убедить себя в этом?..

          Гість: lkjmn

          514.11.11, 13:17Відповідь на 4 від е н г

          Звісно, що до повного абсолюту ще далеко. Я така сама людина, як і всі, але, на загал, я намагаюся руйнувати стереотипи і гостро розумію, що людині потрібно бути ситою, одягненою, захищеною, мати дах над головою. І це не означає харчуватися в шикарних ресторанах, носити дизайнерські шмотки, ходити з тілоохоронцями і жити в палаці. За мірками нашої країни я забезпечена людина. Але моє найбільше бажання - втікти з міста в ліс і жити там в землянці, харчуючись дарами природи. Проте є певні прив'язаності, які не дають мені це зробити. Та я сприймаю це як жертву. Я, правда, внутрішньо вільний. Це прекрасне відчуття, яке не можливо описати. Немає таких слів.

            Гість: lkjmn

            614.11.11, 13:20Відповідь на 4 від е н г

            .. Или лишь попытка убедить себя в этом?..Це питання з фільму "Матриця" - що є реальність? Відповідь проста - у кожного своя реальність.

              анонім

              715.11.11, 00:08